بایوکانین در محصولات آرایشی بهداشتی 

بایوکانین در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: بایوکانین A یک ترکیب ایزوفلاونی است که آنزیم ریزش مو و بروز آکنه (5 آلفا ردوکتاز) را مهار می کند. این ایزوفلاون ها خاصیت آنتی اکسیدانی نیز دارند.
یکی از ایزوفلاون های اصلی موجود در شبدر قرمز بایوکانین A است. بایوکانینA یکی از بازدارنده های موثر ۵-آلفا ردوکتاز نوع I و II به شمار می آید. تحقیقات نشان داده اند که بایوکانین A التهابات مزمن را تعدیل می نماید. همچنین نشان داده شده است که ایزوفلاون های شبدر قرمز می توانند به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل نموده آسیبهای پوستی ناشی از رادیکالهای آزاد را محدود نمایند.
بایوکانین A علاوه بر شبدر قرمز، در سویا، یونجه، بادام زمینی و نخود نیز یافت می شود. بایوکانین A جزو فیتواستروژن ها می باشد.


مطلب قبلی: فیلترهای فرابنفش

مطلب بعدی: اسیدهای آلفا هیدروکسی

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- التهاب = Inflammation
anti-inflammation = ضدالتهاب

Reducing scalp inflammation = کاهش التهاب پوست سر


تلفظ inflammation ↓
2- سویا = Soy Bean
3- مزمن = Chronic
4- شبدر = Clover
Red Clover, Trifolium pratense = شبدر قرمز، شبدر چمنزاری، شبدر وحشی

Sweet Clover, Lotus corniculatus = یونجه زرد، یونجه پاکلاغی

red clover flower = گل شبدر قرمز
5- شبدر قرمز = Red Clover
6- بادام زمینی = Peanut
7- آنتی اکسیدان = Antioxidant

3200

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید