گلوکونات مس در محصولات آرایشی بهداشتی 

گلوکونات مس در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: گلوکونات مس برای مهار آنزیم های ماتریس متالو پروتئیناز و همچنین افزایش توان کلاژن سازی فیبروبلاست ها به محصولات آرایشی بهداشتی افزوده می شود.
کوپر گلوکونات نمک فلزی (مسی) گلوکونیک اسید است. کاربرد غذایی این ماده تامین مس مورد نیاز بدن است. کاربرد آرایشی بهداشتی گلوکونات مس فرموله کردن محصولات ترمیم کننده و ضد پیری است.
تحقیقات نشان داده اند که گلوکونات مس در مهار ماتریس متالوپروتئینازها و در افزایش توان فیبروبلاست ها برای ساخت کلاژن های سالم نقش دارد.
مس با تسریع در روند نوسازی سلولی و افزایش سرعت بهبودی آنها در بازسازی سلولهای پوست در نتیجه جایگزینی سلول های جدید به جای سلولهای فرسوده و آسیب دیده تأثیر بسزایی دارد.
گلوکونات مس یکی از ترکیبات تشکیل دهنده کرم سابلایم انرژی رک (ضدپیری) و کرم بازسازی کننده پوست آردن (ترمیم کننده) است.


مطلب قبلی: آسکوربیک اسید

مطلب بعدی: گلوکونات منگنز

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- فیبروبلاست = Fibroblast
human fibroblastic collagenase = کلاژناز فیبروبلاست انسان


تلفظ fibroblasts ↓
2- نوسازی = Renewal
cell renewal = نوسازی سلولی

skin renewal = نوسازی پوست

tissue renewal = نوسازی بافت

7100

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید