اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز  

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: فلورا استرز امولینت گیاهی برگرفته از جوجوبا است که باری کاهش زبری و حالت فلس مانند پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
استرهای فلورا امولینت های گیاهی برگرفته از جوجوبا هستند. این امولینتها بر خلاف اغلب روغن های گیاهی، تری گلیسیرید نیستند بلکه زنجیره مستقیمی از استرهای مومی می باشند. استرهای گوناگونی در مجموعه استرهای فلورا یافت می شوند که برخی از آنها در دیگر منابع گیاهی یافت نمی شوند. این گوناگونی، فرمولاتور را قادر می سازد که با استفاده از ویژگی های بی مانند این استرها کیفیت فرمولاسیون های خود را افزایش دهد. استرهای فلورا از نظر پایداری جزء پایدار ترین امولینتها می باشند. نقطه ذوب آنها دامنه وسیعی داشته و امولینت های بسیار عالی برای فرمولاسیون های برتر مراقبت از پوست به شمار می روند. اثر آنها در کاهش خشکی ، زبری و فلسی شدن پوست و افزایش استحکام آن، همچنین در کاهش خط ها و چروک های ریز دور چشم به صورت بالینی به اثبات رسیده است. استرهای فلورا باعث می شوند که محصولات آرایشی رنگی در نقش محصولات بهداشتی مراقبت از پوست عمل نمایند ضمن اینکه از پوشانندگی بیشتری نیز برخوردارند. استرهای فلورا در حضور رنگدانه های اکسید آهن پایداری اکسیداسیونی بالایی داشته و بنابراین عمر مفید محصول آرایشی رنگی را زیاد می کنند. استفاده از استرهای فلورا برای محصولات آرایشی و بهداشتی در آمریکا، اروپا و ژاپن تایید شده است.

فن آوری تولید استرهای فلورا

استرهای فلورا محصولات فراوری روغن جوجوبا می باشند. مراحل فراوری روغن جوجوبا برای دستیابی به استرهای فلورا در شکل زیر نشان داده شده است. در ابتدا عمل هیدروژناسیون کامل بر روی روغن جوجوبا انجام می شود تا روغن جوجوبای کاملاً اشباع به دست آید. سپس روغن جوجوبای اشباع نشده با روغن جوجوبای کاملاً اشباع شده با نسبت های مختلف مخلوط گردیده و عمل اینتر اِستریفیکیشن (استری شدن میانی) بر روی مخلوط آنها انجام می شود تا اِسترهای مهندسی شده فلورا با خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردی ویژه ای به دست آیند.
esterification
 

• فلوراسترز

مطلب قبلی: توتارول

مطلب بعدی: فلورا لیپیدز


scent marketing

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- استحکام = Firmness
enhancement of firmness = افزایش استحکام 
استحکام


تلفظ elasticity and firmness ↓
2- جزء = Component جزء
3- جوجوبا = Jojoba
Jojoba, Simmondsia chinesis = جوجوبا، حوحوبا، هوهوبا
4- مراقبت از پوست = Skin Care
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست

sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
محافظت از پوست
5- گلی = Floral فلورال، بر پایه رایحه گل ها

hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
6- امولینت = Emmolient
7- بالینی = Clinical بالینی، کلینیکی

clinical study = مطالعات بالینی

clinical tests = تستهای بالینی، آزمایشات بالینی، آزمون های بالینی، تست های کلینیکی

clinical-instrumental study = مطالعه بالینی-دستگاهی

clinically proven results = نتایج اثبات شده بالینی 


تلفظ clinical tests ↓
8- محصولات بهداشتی = Hygiene Products محصولات بهداشتی
9- زبری = Roughness زبری
10- اکسید آهن = Iron Oxide اکسید آهن 


تلفظ iron oxide ↓
11- محصولات آرایشی رنگی = Color Cosmetics محصولات آرایشی رنگی، کالر کاسمتیک
فراورده های آرایشی رنگی مثل رژلب، رژ گونه، کرم پودر، ریمیل و غیره که دارای ماده رنگی یا رنگدانه هستند
12- فرمولاتور = Formulator فرمولاتور، طراح فرمول، سازنده فرمولاسیون 
کسی که در آزمایشگاه با آمیختن مواد مختلف، یک فرمولاسیون آرایشی بهداشتی خلق می کند.
13- عمر مفید = Shelf Life عمر قفسه ای، عمر مفید، شلف لایف
14- منابع گیاهی = Vegetable Source منابع گیاهی
15- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 


تلفظ chemistry ↓


تلفظ organic chemistry ↓
16- مهندس = Engineer مهندس 


تلفظ engineer ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید