گیاه مورینگا در محصولات آرایشی بهداشتی 

گیاه مورینگا در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: مورینگا درختی از کشور هندوستان است که از دیرباز در طب سنتی استفاده می شود. کره مورینگا برای ساخت مرطوب کننده های استیکی در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. مزیت کره مورینگا به کره شی باتر آن است که کمتر برق می زند و کمتر روی پوست خاصیت چربی به جا می گذارد.

کره مورینگا

کره مورینگا محصولی است از خانواده فلورالیپیدهای کمپانی فلوراتک که از اینتراستریفیکاسیون روغن مورینگا و روغن مورینگای تمام هیدروژنه به دست می آید. کره مورینگا در مقایسه با کره شی‌آ (شی باتر ) چربی کمتری بر جای می گذارد، کمتر برق می زند و از زیبایی بیشتری برخوردار است. در مطالعات بالینی مشخص گردید که مصرف کنندگان، استیک مرطوب کننده بدنی را که با کره مورینگا فرموله شده، نسبت به همان محصول که با کره شی آ (شی باتر) فرموله شده ترجیح می دهند.
کره مورینگا از روغن مورینگا ساخته شده که پایدارترین روغن گیاهی در برابر اکسیداسیون است. کره مورینگا بر خلاف اغلب کره ها محصول فرایند اینتراستریفیکاسیون است که در آن چربی ترانس تولید نمی شود.

درخت مورینگا

این گیاه اصالتاً متعلق به سرزمین هندوستان بوده است و از 2000 سال پیش از میلاد در طب سنتی این کشور به عنوان یک گیاه دارویی استفاده و برای درمان بیش از 300 نوع بیماری تجویز می شده است. اما در حال حاضر این درخت در آفریقا، جنوب آسیا، جنوب آمریکا و مناطق دیگری نیز کشت می شود. برگهای این گیاه بسیار مغذی بوده و می تواند در تولید مواد غذایی و مکمل های غذایی نیز استفاده شود.
moringa
درخت مورینگا


مطلب قبلی: چای سبز

مطلب بعدی: انار

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- استیک = Stick
color stick = استیک های رنگ مو، رنگ موهای استیکی، رنگ مو های قلمی، رنگ موهای ماژیکی

Lipstick = رژ لب
محصول آرایشی رنگی که روی لب ها مالیده می شود
Makeup Sticks = قلم های آرایشی
محصولات آرایشی که به فرم استیک یا قلم هستند

تلفظ lipsticks and lip glosses ↓
2- شی باتر = Shea Butter
unroasted shea butter = شی باتر بونداده

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید در سایت درج خواهد شد.



درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عددی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید