اکتیو آرایشی بهداشتی توتارول 

اکتیو آرایشی بهداشتی توتارول

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: توتارل عصاره درخت توتارا است که به عنوان نگهدارنده در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
در کشور نیوزلند درختی بسیار مقاوم و تنومند به نام توتارا وجود دارد که منحصراً در این کشور می روید. این درخت ده ها و حتی صدها سال عمر می کند و به همین علت قامتی بسیار بزرگ و برافراشته دارد. مسن ترین توتارای زنده ۱۸۰۰ سال عمر و ۴۰ متر طول دارد. مردم این منطقه سالهاست که این درخت را می شناسند و آن را به عنوان سنبل مقاومت تکریم می کنند. آنها از گذشته های بسیار دور از چوب این درخت برای خانه سازی و ساخت قایق استفاده می کرده اند.
totara
دانشمندان به تازگی پی برده اند که راز مقاومت این درخت تنومند برخورداری از یک ماده آنتی اکسیدان و آنتی میکروبیال قوی در درون چوب آن به نام توتارول می باشد. این ترکیب در کمپانی Mende-dek نیوزلند با روش استخراج فوق بحرانی با CO2 جداسازی شده و با روش «خشک کردن با سرما» رطوبت آن به کمتر از %1 کاهش یافته و به شکل یک ماده نرم پودری شکل در آمده است.
totarol
توتارل
توتارول عصاره ای طبیعی، استخراج شده از مغز چوب درخت توتارا می باشد. فاقد مزه و دارای کمترین بو است. دارای اثر آنتی باکتریال قوی در برابر هردونوع باکتری های گرم مثبت و گرم منفی می باشد. دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی می باشد. چربی ها و روغنهای اشباع نشده را در برابر اکسیداسیون محافظت می کند. برخلاف ویتامین C خاصیت ضداکسیدکنندگی آن با گذشت زمان کم نمی شود.
توتارول دشمن باکتری های فاسد کننده دندان و باکتری های ایجادکننده جوش های پوست است. به همین دلیل برای به کارگیری در محصولات مراقبت از دهان و محصولات آنتی آکنه (برطرف کننده جوش های پوستی) بسیار مفید است.
دوز مصرف پیشنهادی توتارول ۰/۱ است. برای افزودن به فرمولاسیون، ابتدا توتارول را با کمک حرارت در فاز روغنی حل نمائید. توتارول نسبت به حرارت حساس نیست. می توان آن را در الکل حل نموده و سپس در محصول وارد نمود.

totara
درخت توتارا که توتارول از آن استخراج می شود.
totarol
توتارول

• Totarol
• توتارول

مطلب قبلی: اینیوتک

مطلب بعدی: فلوراسترز

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant آنتی اکسیدان

high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
2- آکنه = Acne

تلفظ acne lesions ↓


تلفظ acne ↓


تلفظ some cases of acne ↓
3- مقاومت = Resistance
combing resistance = مقاومت مو در برابر شانه

natural resistance = مقاومت طبیعی
مقاومت

water resistance = مقاومت در برابر آب

wear resistance = مقاومت در برابر فرسایش

maximum resistance to electrolytes = مقاومت حداکثری نسبت به الکترولیت ها
4- باکتری ها = Bacteria
acne causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده آکنه

antibacterial = ضد باکتری
باکتری ها

bacterial growth = رشد باکتریایی

Blemish causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده لک پوست

negative-charged membrane of bacteria = باکتری ها را که دارای بار منفی 

pseudomonas, genus of Gram-negative bacteria = سودوموناس، گونه ای از باکتری های گرم نگاتیو

bacterial agents = عوامل باکتریایی

thermal water, type of mineral water that is located deep underground which contains healing properties and is exempt from bacteria and pollution (jeancoutu.com). spring whose water issued at a temperature higher than the mean temperature of the locality where the spring (merriam-webster.com) = آب چشمه های آب گرم 


تلفظ bacteria ↓


تلفظ bacterial agents ↓
5- دوز = Dose
6- خشک کردن = Drying خشک کردن

blow-drying = خشک کردن مو با سشوار 


تلفظ blow-drying ↓
7- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده
شل، نرم

loose powder = پودرهای نرم
پودرهای آرایشی که به فرم نرم و پرس نشده عرضه می شوند. در مقابل پودرهای فشرده

تلفظ loose powder ↓
8- پودری = Powdery پودری

powdery makeup products = مواد آرایشی پودری
پودرهای آرایشی که معمولا روی صورت استفاده می شوند
9- توتارول = Totarol توتارول
10- جوش های پوست = Breakouts جوش های پوست 

mild breakouts = جوش های خفیف 

severe breakouts = جوش های شدید
11- توتارا = Totara توتارا
12- افراشته = Aerial هوایی، افراشته، در توصیف موها
13- تنومند = Full-Bodied تنومند
14- آنتی آکنه = Anti Acne آنتی آکنه، ضد جوش
15- افرا = Maple
Red Maple, Acer rubrum = افرای قرمز، افرای مرداب، افرای شکر
16- راش = Rashes
skin rashes, noticeable change in the texture or color of your skin = راش پوستی، تغییر واضح در بافت و رنگ پوست 

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید