اکتیو آرایشی، ضد التهاب، ابیسین 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اکتیو آرایشی، ضد التهاب، ابیسین

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: ابیسین، اگزوپلی ساکارید به دست آمده از موجودات سخت زی دره های هیدروترمال اعماق اقیانوس است. ویژگی ها: تحریک پوست حساس را کاهش می دهد. مقاومت پوست در برابر تنش های مکانیکی و همچنین مواجهه با آفتاب را افزایش می دهد. حساسیت پوست را کاهش داده و قدرت تحمل آن را افزایش می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش مقدار ICAM-1 که یکی از شاخص های تنش در پوست در هنگام تحریک می باشد.
در اعماق اقیانوس ها شرایط زندگی برای موجودات به گونه ای سخت است که فقط گونه های های مقاوم می توانند در آن شرایط تاب آورده و باقی بمانند. راز بقای این موجودات سختزی، وجود ترکیباتی در بدنشان است که طبیعت در طول هزاران سال به آنها آموخته تا در بدن خود تولید کنند. این ترکیبات به علت نقش مهمی که در بقای این موجودات دارند «ملکولهای ناجی » نام گرفته اند. کمپانی لوکاس مایر ملکولهای ناجی را از درون بدن این موجودات قدرتمند استخراج نموده و بعد از چند مرحله فراوری صنعتی آنها را برای به کارگیری در محصولات آرایشی آماده نموده است.
ارگانیسمهای دریایی
گونه های مقاوم در اعماق اقیانوسها
«ابیسین» (از ریشه لغت «ابیس» به معنای «شکاف بسیارعمیق») محصولی است از کمپانی لوکاس مایر که برای محافظت از پوست های حساس طراحی شده است. جزء اصلی «ابیسین» یک پلی ساکارید برون سلولی به نام دیپسان می باشد. دیپسان که نام خود را از لغت Deep-sea به معنای «قسمتهای عمیق تر دریا» گرفته یک «ملکول ناجی» است که توسط باکتری آلتروموناس ماکلئودی (یکی از موجودات سختزی اعماق دریا) تولید می شود.

مطالعات دانشمندان کمپانی لوکاس مایر اثربخشی «ابیسین» را در جایی که به عنوان یکی از اجزاء فرمول در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی به کار رفته باشد مورد بررسی قرار دادند. نتایج این بررسی ها نشان دادند که: «ابیسین» التهابات ناشی از عوامل شیمیایی، مکانیکی و پرتوهای فرابنفش آفتاب را تسکین می دهد.
• برای اثبات اثربخشی «ابیسین» در زمینه تسکین التهابات ناشی از عوامل شیمیایی (مانند محیط های خشن و داروها ) سه آزمون به نام های «آزمون ICAM-1»، «آزمون بالینی Roaccutane» و «آزمون سوزش» انجام شدند. که جزئیات این آزمونها را می توانید در بند 3-1 مطالعه فرمائید.
• برای اثبات اثربخشی «ابیسین» در زمینه تسکین التهابات ناشی از پرتوهای فرابنفش آفتاب دو روش استفاده شده است. روش اول یک روش In-vivo بوده و اساس آن رنگ سنجی با استفاده از دستگاه رنگ سنج مینولتا است. دیگری یک روش in-vitro است که اساس آن پرتودهی اکسپلانتهای پوستی جداشده از بدن انسان با اینترفرون گاما و سپس مشاهده سلولهای زنده لانگرهانس با استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسنت که جزئیات این دو روش را در بند 3-2 ملاحظه می فرمائید.
• برای اثبات اثربخشی «ابیسین» در زمینه تسکین التهابات ناشی از عوامل مکانیکی (مانند تیغ ریش تراشی) نیز یک آزمون مصرف کننده انجام شده و با استفاده از روش نظر سنجی و پر کردن پرسشنامه میزان رضایت مصرف کنندگان ارزیابی شد.

«ابیسین» برای به کارگیری در محصولات Skin care مخصوص پوست های حساس طراحی شده است. کرم جوان کننده لانکوم (محصول کمپانی لورآل فرانسه)، محصولات ضد پیری (شامل کرم ابیسین، لوسیون SPF15 ابیسین و کرم دور چشم ابیسین) Keihl's (سه محصول از کمپانی لورآل فرانسه)، کرم روز مخصوص پوستهای حساس «الیزابت آردن» (محصول کمپانی الیزابت آردن آمریکا) نمونه محصولاتی هستند که «ابیسین» را به عنوان ماده موثره در فرمولاسیون به کاربرده اند.

دوز پیشنهادی استفاده از این محصول ۰/۵ تا ۵ درصد است و ترجیحاً باید در انتهای فرایند ساخت و در دمای ۳۵ درجه به فرمولاسیون اضافه گردد.


مطلب قبلی: ملیتین مو

مطلب بعدی: EUK

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- التهاب = Inflammation
anti-inflammation = ضدالتهاب

Reducing scalp inflammation = کاهش التهاب پوست سر


تلفظ inflammation ↓
2- باکتری = Bacterium
corynebacterium xerosis = کورینه باکتری زروسیس 

propionibacterium acnes = باکتری های پروپیونی آکنه
3- لوسیون = Lotion
Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
4- ارزیابی = Assessment
self-assessment = خودارزیابی
5- لورآل = L'Oreal

تلفظ l'oreal paris ↓


تلفظ l'oreal ↓


تلفظ l'oreal2 ↓


تلفظ l'oreal3 ↓
6- پلی ساکارید = Polysaccharide
exopolysaccharide = پلی ساکاریدهای برون سلولی

sulphated polysaccharides = پلی ساکاریدهای سولفاته


تلفظ polysaccharides ↓
7- دوز = Dose
8- آلتروموناس = Alteromonas
9- لانگرهانس = Langerhans

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !