اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، آمیسول تریو 

اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، آمیسول تریو

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: آمیسول تریو ، کمپلکس بیولیپید است. ویژگی ها: سد محافظ پوست را تقویت می کند. چربی های از دست رفته پوست را جبران می کند. از خشکی پوست در اثر مواجهه با آب و مواد شوینده جلوگیری می کند. نرم کننده و کاندیشنر مو، درخشان کننده و نرم کننده مو. ؛ مکانیسم: در سطح پوست لایه محافظ تشکیل می دهد. به سطح مو می چسبد.
«آمیسول تریو» مجموعه ای از بیولیپیدهای طبیعی است که در غشاء هر سلول به طور معمول یافت می شوند. این بیولیپیدها که از دانه سویا استخراج شده اند تمایل زیادی دارند که روی سطح پوست و مو جذب شوند و لایه پوششی محافظ تشکیل دهند.
soya
«آمیسول تریو» چربی از دست رفته پوست و مو را جبران می کند و احساس نرمی خوشایندی روی پوست و مو به جای می گذارد.
«آمیسول تریو» مات کننده خوبی است و موجب می شود کف تولیدشده توسط محصولات کف کننده حالت کرمی داشته باشد.
«آمیسول تریو» که از منابع تجدید پذیر و سازگار با طبیعت به دست می آید، سازگاری فوق العاده بالایی نیز با پوست دارد و برای فرموله کردن محصولات مراقبت از پوست حساس ایده آل است.
«آمیسول تریو» با ترمیم لایه هیدرولیپیدی پوست، قادر است از خشکی پوست در اثر مواد شوینده جلوگیری کند.
«آمیسول تریو» پوشاننده خیلی خوبی است. پولک های کوتیکول را صاف و هموار می کند تا تا زیبایی مو حفظ شود و پابرجا بماند.
«آمیسول تریو» از دانه سویا استخراج شده است. مواد تشکیل دهنده «آمیسول تریو» بیولیپیدهای اساسی هستند که در غشاء هر سلولی وجود دارند. برخی از این بیولیپیدها عبارتند از: فسفولیپیدها، گلیکولیپیدها، فیتواسترولها و ویتامین F (لینولئیک اسید)
«آمیسول تریو» به محصول خاصیت چرب کنندگی می دهد، از پوست محافظت می کند و تعادل رطوبتی پوست و مو را بهبود می بخشد.
amisol trio

برخی از ویژگی های ممتاز «آمیسول تریو» عبارتند از:

پوشانندگی (لایه سازی)

به لطف وجود تمایل جذبی بالایی که بین بیولیپیدها و غشاء سلول وجود دارد، «آمسیول تریو» به راحتی روی سطح پوست و مو می نشیند و احساس نرمی خوشایندی روی پوست به جای می گذارد. لایه ای غیرچرب و غیر چسبنده که ویژگی خاص فسفولیپیدها است روی پوست تشکیل می دهد و به این ترتیب، آب در داخل تارهای مو و یا در درون اپیدرم باقی می ماند و رطوبت پوست افزایش می یابد.

مات کنندگی

با برخورداری از این ویژگی، می توان محصولات کف کننده کرم مانند ساخت.

سازگاری با پوست

«آمیسول تریو» سازگاری فوق العاده بالایی با پوست دارد. بنابراین ماده ای ایده آل برای فرموله کردن محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از پوست حساس است .

سازگاری با محیط زیست

علاوه بر سازگاری فوق العاده با پوست و مو، سازگاری بسیار بالایی نیز با محیط زیست دارد. به راحتی در محیط تجزیه می شود و به دامن طبیعت بر می گردد. همچنین از منابع تجدید پذیر تهیه شده است.


• آمیسول تریو

مطلب قبلی: لاناسیتین

مطلب بعدی: اگزوهاش

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- چسبنده = Adhesive چسبان، چسبنده، چسب دار، ماده چسبنده که برای سریع چسباندن چیزی استفاده می شود. 

adhesive patch = بخش کوچکی از قسمت درونی مو مصنوعی آقایان که با یک ماده چرب ابریشمی پوشیده شده است.

adhesiveness = چسبندگی 
2- غیر چسبنده = Non Tacky غیر چسبنده
3- سویا = Soy Bean
Soy bean, Glycine soja = سویا، لوبیای روغنی
4- تارهای مو = Hair Strands
5- پوشش = Coverage پوشش

good coverage = پوشش خوب 

Gray hair coverage = پوشش سفیدی موها
6- نرمی = Softness نرمی
7- پوست حساس = Sensitive Skin
hypersensitive skin of babies = پوست فوق حساس کودکان 
پوست حساس


تلفظ hypersensitive skin of babies ↓
8- گلی = Floral فلورال، بر پایه رایحه گل ها

hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
9- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده
شل، نرم

loose powder = پودرهای نرم
پودرهای آرایشی که به فرم نرم و پرس نشده عرضه می شوند. در مقابل پودرهای فشرده

تلفظ loose powder ↓
10- خشکی پوست = Skin Dryness خشکی پوست
11- لایه هیدرولیپیدی = Hydrolipidic Film لایه هیدرولیپیدی 


تلفظ hydrolipidic film ↓
12- مات کننده = Opacifier مات کننده
13- لینولئیک اسید = Linoleic Acid لینولئیک اسید
اسید چرب غیراشباع چندگانه موجود در دانه بزرک و روغن های دیگر
14- فسفولیپید = Phospholipids فسفولیپید
15- تعادل رطوبت = Hydro Balance تعادل رطوبت
16- لایه ساز = Film Former لایه ساز

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید