اکتیو آرایشی، ضد آکنه، ویلوهرب کانادایی 

اکتیو آرایشی، ضد آکنه، ویلوهرب کانادایی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: ویلوهرب، عصاره گیاه اپیلوبیوم به دست آمده از شمال کانادا است. ویژگی ها: پوست مستعد آکنه را تسکین می بخشد. التهابات ایجادشده در اثر مواد شیمیایی و پرتوهای UV را 30 دقیقه پس از استفاده کاهش می دهد.؛ مکانیسم: مهار باکتری های پروپیونی آکنه، زداینده رادیکال های آزاد با عملکرد قوی تر از سوپراکسید دیسموتاز و ویتامین C
ویلوهرب کانادایی نام تجاری گیاهی است با نام علمی Epilobium angustifolium L. و نام رایج Fireweed که بشر از گذشته های خیلی دور به اهمیت آن پی برده و به شکل های مختلفی از آن استفاده می کرده است (خوردن آن به شکل سبزی، ریختن آن در سالاد، دم کردن برگ های آن به شکل چای، و بالاخره مصرف خوراکی یا موضعی عصاره آن). مصرف این گیاه به شکل عصاره نیز، از قدیم در طب سنتی آمریکای شمالی رواج داشته است.
ویلوهرب کانادایی
عصاره ویلوهرب کانادایی یک عصاره چندکاره است!

ویژگی های آرایشی عصاره ویلوهرب کانادایی

•  ضدالتهاب : عصاره ویلوهرب کانادایی در درجه اول یک ماده ضدالتهاب غیر استروئیدی است. یعنی مصرف آن به صورت موضعی، قرمزی ایجاد شده بر روی پوست در اثر تحریک با عوامل محرک شیمیایی و یا پرتوهای فرابنفش را کاهش می دهد. ( از این نظر شبیه داروی استروئیری هیدروکورتیزون عمل می کند، ضمن اینکه عوارض جانبی استروئیدها را ندارد).
•  آنتی اکسیدان (جذب کننده رادیکال آزاد ): مصرف موضعی این عصاره موجب زدودن رادیکال های آزاد از درون پوست می شود. (از این نظر شبیه ویتامین های Cو E عمل می کند).
•  ضد میکروب: این عصاره دارای فعالیت ضد میکروبی بوده و جلوی رشد طیف وسیعی از میکروب ها (بسیاری از باکتری ها، مخمرها و قارچ ها) را می گیرد.
•  ضد آکنه : این عصاره تاثیر ویژه ای در جلوگیری از رشد باکتری اصلی ایجاد کننده جوش های پوستی (باکتری پروپیونی آکنه ) دارد.


مطلب قبلی: سوپریم

مطلب بعدی: لینومین

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- استروئید = Steroids استروئید
2- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant آنتی اکسیدان

high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
3- فرابنفش = Ultraviolet
UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش
4- آکنه = Acne

تلفظ acne ↓


تلفظ some cases of acne ↓
5- قارچ = Fungus

تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
6- قرمزی = Redness قرمزی
7- باکتری ها = Bacteria
acne causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده آکنه

antibacterial = ضد باکتری
باکتری ها

bacterial growth = رشد باکتریایی

Blemish causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده لک پوست

negative-charged membrane of bacteria = باکتری ها را که دارای بار منفی


تلفظ bacteria ↓


تلفظ bacterial agents ↓
8- ویتامین ها = Vitamins ویتامین ها
9- موضعی = Topical موضعی
10- رادیکال های آزاد = Free Radicals
11- نام تجاری = Brand برند، علامت تجاری، مارک
12- جار = Jar

تلفظ blender jar ↓
13- مخمر = Yeast
Baker's yeast = مخمر نان 

lipid-dependent yeasts = مخمرهای وابسته به لیپید

Malassezia yeast = مخمر مالاسزیا

moulds and yeasts = کپک و مخمر

saccharomyces cerevisiae, saccharomycescerevisiae, baker’s yeast = مخمر نان، ساکرومایسیس سرویسیه، ساکارومایسس سرویزیه
مخمر

yeast cells = سلول های مخمر


تلفظ yeast ↓
14- ضدالتهاب = Anti-Inflammation ضدالتهاب
15- رادیکال آزاد = Free Radical رادیکال آزاد
مولکول های بسیار فعال که معمولاً یک الکترون جفت نشده در لایه ظرفیت دارند. رادیکالهای آزاد واکنش پذیری بالایی داشته و می توانند موجب آسیب زدن به پوست شوند. رادیکال های آزاد معمولاً در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش آفتاب ایجاد می شوند و در محصولات آرایشی از ترکیبات آنتی اکسیدان برای مهار رادیکال های آزاد استفاده می شود.
free radical scavenger = از بین برنده رادیکال آزاد 
16- قارچ ها = Fungi
17- عوارض جانبی = Side Effect عوارض جانبی
18- جوش های پوست = Breakouts جوش های پوست

mild breakouts = جوش های خفیف

severe breakouts = جوش های شدید
19- ضد میکروب = Anti Microbial ضدمیکروبی
20- هیدروکورتیزون = Hydrocortisone هیدروکورتیزون

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید