اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، نیبای 

اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، نیبای

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: نیبای ، عصاره گل سامباکوسنیگرا است. ویژگی ها: افزایش رطوبت، نرمی و تغذیه پوست، تسکین فوری التهابات پوست ؛ مکانیسم: افزایش دهنده تولید هیالورونیک اسید در سلول های پوست، کاهش دهنده سایتوکین های پیش برنده التهاب که عبارتند از IL-6 & TNF-α
نیبای عصاره گیاه «سمبوکوس نیگرا » از گیاهان دارویی بومی سرزمین آمریکای شمالی می باشد. نیبای طی یک فرایند بسیار ملایم از این گیاه استخراج گردیده و پس از استخراج، فرایند پاستوریزاسیون منحصربه فردی نیز بر روی این عصاره انجام می گردد. تنها حلالی که برای استخراج این عصاره استفاده شده آب خالص برگرفته از کوه های آلپ فرانسه می باشد. در این عصاره هیچ ماده نگهدارنده شیمیایی وجود ندارد.
Sambucus nigra
Sambucus nigra
نیبایTM: ماده موثره چند منظوره «مرطوب کننده »، «تسکین دهنده »، و «ترمیم کننده » پوست
برای اثبات اثربخشی نی بای آزمایشات متعددی انجام شده است. مطالعات In vitro نشان داده اند که نیبای تولید هایلیورانیک اسید در فیبروبلاستهای انسان را تحریک نموده و به این ترتیب موجب رطوبت رسانی و ترمیم بافت پوست می گردد. این مطالعات همچنین نشان دادند که نیبای با کنترل تولید سایتوکین های پیش برنده التهاب (TNF-α, IL-6) واکنش پذیری پوست را کنترل می کند.
علاوه بر مطالعات آزمایشگاهی، آزمونهای مصرف کننده نیز اثربخشی نیبای را صحه گذاری نمودند. مصرف کنندگان تائید نمودند که نیبای رطوبت پوست را بهبود بخشیده، پوست را نرم نموده و موجب آرامش و تسکین فوری التهابات پوست می گردد. در اثر استفاده از نیبای، رنگ پوست یکنواخت گردیده و پوست از ظاهری درخشنده و تابناک برخوردار می گردد.
اثربخشی نیبای به عنوان ماده موثره رطوبت رسان، تسکین دهنده و ترمیم کننده بافت پوست در کرم مرطوب کننده حاوی ۲ درصد نیبای در آزمونهای مصرف کننده به اثبات رسیده است.

نیبای: این نام از کجا گرفته شده است؟

نیبای به زبان بومیان آمریکای شمالی به معنای «آب» می باشد. آب عنصر کلیدی زندگی بومیان آمریکائی بوده است. خطوط تصویری متعددی بر روی سنگ ها و پوست درختان از قبایل آمریکای شمالی یافت شده است که آب را به شکلهای مختلفی نشان می دهند. باران، آب جاری و «خانه های آبی» تمثالهای مختلفی از آب هستند که بر روی این سنگ نبشته ها دیده شده اند. همانگونه که از آب در زندگی بشر استفاده های متعددی می شود ، نیبای نیز نقشهای متعددی در محصولات آرایشی مراقبت از پوست ایفا می نماید.

سمبوکوس نیگرا: تسکین دهنده و محافظ در طب سنتی

سمبوکوس نیگرا گیاهی است همیشه سبز از خانواده کاپریفولیاسه یا پیچ امین الدوله که در مناطق سایه ای و مرطوب آمریکای شمالی یافت می شود. شرایط خاک نسبتاً فقیر را تحمل نموده و به شکل زیر گیاه در جنگلها یافت می شود. فصل فراوانی آن از ماه های ژوئن تا ژولای بوده و دارای گلهای سفیدرنگ با عطری متمایز می باشد.


• نیبای

مطلب قبلی: LSNT

مطلب بعدی: سیمول اسکین

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- عطر = Perfume
perfumer’s palette = پالت عطرساز

Eau de perfume = ادوپرفیوم

Natural perfumes = عطرهای طبیعی

Neroli perfume = عطرهای نرولی
عطر
عطرساز

perfume and parfum = پرفیوم و پارفوم، شکل های مختلف عطر، از نظر لغوی، پارفوم معادل فرانسوی پرفیوم است

unscented or the same scent as your perfume = بدون بو یا از رایحه ای هم خانواده با عطر شما 


تلفظ perfume and parfum ↓


تلفظ perfume ↓


تلفظ perfumer ↓


تلفظ unscented or the same scent as your perfume ↓
2- رطوبت رسانی = Moisturizing
moisturizing agent = ماده مرطوب کننده

moisturizing effect = اثر مرطوب کنندگی

Super-rich moisturizing balm = بالم مرطوب کننده فوق غنی شده 
3- مصرف کننده = Consumer مصرف کننده

consumer appeal = جذب مشتری 

consumer perception = درک مصرف کننده 
مصرف کنندگان 


تلفظ consumers ↓
4- فیبروبلاست = Fibroblast فیبروبلاست
سلاولهای موجود در بخش میانی پوست که کلاژن و الاستین را می سازند
human fibroblastic collagenase = کلاژناز فیبروبلاست انسان

fibroblasts, a cell in connective tissue which produces collagen and other fibres = فیبروبلاست ها، سلول های بافت پیوندی که کلاژن و فیبرهای دیگر تولید می کنند 


تلفظ fibroblasts ↓
5- مراقبت از پوست = Skin Care
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست

sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
محافظت از پوست
6- جار = Jar

تلفظ blender jar ↓
7- تسکین دهنده = Soothing Agent تسکین دهنده 
8- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده
شل، نرم

loose powder = پودرهای نرم
پودرهای آرایشی که به فرم نرم و پرس نشده عرضه می شوند. در مقابل پودرهای فشرده

تلفظ loose powder ↓
9- ماده موثره = Active Ingredient ماده موثره
مواد موثره

entrap active ingredients = به دام انداختن مواد مؤثر 
10- خشن = Harsh خشن

harsh environments = محیط های خشن

harsh soap = صابون خشن
11- فوری = Immediate فوری

immediate benefits = مزایای فوری

immediate lifting = لیفتینگ سریع
12- سایتوکین = Cytokine سایتوکین، سایتوکاین

pro-inflammatory cytokines = سایتوکین های پیش برنده التهاب

Transforming growth factor beta 1, TGF-β1, polypeptide member of the transforming growth factor beta superfamily of cytokines = فاکتور رشد تبدیلی بتا 
13- ماده نگهدارنده = Preservative نگهدارنده

preservative free peptide = پپتیدهای عاری از نگهدارنده

preservatives derived from petrochemicals = نگهدارنده های مشتق شده از محصولات پتروشیمی


تلفظ preservative ↓


تلفظ preservative2 ↓
14- پیچ امین الدوله = Honeysuckle
15- ترمیم بافت = Tissue Repair ترمیم بافت
16- یورانیک اسید = Uronic Acid
glucuronic acid = گلوکورونیک اسید، اسید گلوکورونیک

Hyaluronic acid = اسید هیالورونیک

hyaluronic acid injection-like = مواد آرایشی مشابه تزریق هیالورونیک اسید
یورانیک اسید

sodium hyaluronate, sodium salt of hyaluronic acid, a glycosaminoglycan found in various connective tissue of humans = سدیم هیالورونات، نمک سدیمی هیالورونیک اسید، گلایکوز آمینو گلایکنی که در بافت همبند پوست و دیگر اعضای بدن وجود دارد 
17- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 


تلفظ chemistry ↓


تلفظ organic chemistry ↓
18- مصرف کنندگان = Consumers مصرف کنندگان 


تلفظ consumers ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید