اکتیو آرایشی، ضد پیری، سونگا  

اکتیو آرایشی، ضد پیری، سونگا

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: سونگا، عصاره گیاه سولیداگو است. ویژگی ها: بافت پوست را تقویت می کند. موجب افزایش استحکام و لیفتینگ پوست می شود. آسیب دیدن پوست در اثر اصلاح با تیغ را کاهش می دهد و موجب ترمیم پوست می شود. ؛ مکانیسم: افزایش سنتز پروکلاژن نوع 1، زداینده رادیکال های آزاد
سونگا
سونگا عصاره بخشهای هوایی گیاه «سالیداگو ویرگورا » از گیاهان دارویی بومی سرزمین آمریکای شمالی می باشد. سونگا طی یک فرایند بسیار ملایم از این گیاه استخراج گردیده و پس از استخراج، فرایند پاستوریزاسیون منحصربه فردی نیز بر روی این عصاره انجام می گردد. تنها حلالی که برای استخراج این عصاره استفاده شده آب خالص برگرفته از کوه های آلپ فرانسه می باشد. در این عصاره هیچ ماده نگهدارنده شیمیایی وجود ندارد.
songa
songa
Solidago virgaurea

سونگا: «سفت کننده» و «ترمیم کننده» بافت پوست

برای اثبات اثربخشی سونگا (به عنوان سفت کننده و ترمیم کننده بافت پوست) آزمایشات متعددی انجام شده است. مطالعات In vitro نشان داده اند که سونگا تولید ماده پیش ساز نوع اول کلاژن را تحریک نموده و به این ترتیب یکپارچگی و استحکام پوست را بهینه می سازد. سونگا همچنین اثر قدرتمندی در زدایش رادیکالهای آزاد داشته و از پوست در برابر عوامل آسیب رسان درونی و بیرونی محافظت می نماید.
زدودن رادیکالهای آزاد
سونگا به شکلی معنادار و وابسته به دوز توانایی زدودن رادیکالهای آزاد را دارد
songa-collagen
این مطالعات همچنین نشان دادند که سونگا با افزایش اثر کلاژن در استحکام بخشی موجب تقویت و سفت شدن پوست می گردد.

آزمونهای مصرف کننده

علاوه بر مطالعات آزمایشگاهی، آزمونهای مصرف کننده نیز اثربخشی سونگا را صحه گذاری نمودند.
songa for men
مصرف کنندگان مذکر تائید نمودند که سونگا سوزش پوست را التیام بخشیده، آسیب های پوستی ناشی از تراشیدن پوست با تیغ را کاهش داده، رطوبت پوست، انعطاف و استحکام پوست را بیشتر می نماید.
songa breast
مصرف کنندگان مونث تایید نمودند که سونگا موجب افزایش استحکام و الاستیسیته بافت پوست گردیده و همچنین در سفت کردن سینه ها نیز موثر است. پوست صورت را شاداب نموده و موجب زیبایی آنی پوست می گردد.
رضایت از سونگا
اثربخشی سونگا به عنوان ترمیم کننده بافت پوست در لوسیونهای بعد از اصلاح و همچنین به عنوان ماده استحکام بخش پوست در سرم سفت کننده سینه در آزمونهای مصرف کننده به اثبات رسیده است. میزان مصرف سونگا در فرمولاسیون 1 تا 2 درصد بوده و در دمای 35 تا 40 درجه به فرمولاسیون اضافه گردد.

active songa og
سونگا، عصاره آبی بخش های هوایی سالیداگو ویرگورا می باشد. سونگا استحکام و انعطاف پذیری پوست را افزایش می دهد.
songa
سونگا عصاره قسمت های هوایی گیاه سالیداگو است.


• سونگا

مطلب قبلی: اسکالپتسنس

مطلب بعدی: تایمیولن


scent marketing

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- استحکام = Firmness
enhancement of firmness = افزایش استحکام 
استحکام


تلفظ elasticity and firmness ↓
2- لوسیون = Lotion لوسیون
محصولات آرایشی مایع که معمولا امولسیونی می باشند
lotion-like = لوسیون مانند

Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
3- مصرف کننده = Consumer مصرف کننده

consumer appeal = جذب مشتری 

consumer perception = درک مصرف کننده 
مصرف کنندگان 


تلفظ consumers ↓
4- دوز = Dose
5- پیش ساز = Precursor
dye precursors = ماده پیش ساز رنگ 
مثلا پارا فنیلن دی آمین ماده پیش ساز بسیاری از رنگ موها است پیش ساز

protein precursor = پیش ساز پروتئینی


تلفظ dye precursors ↓


تلفظ dye precursors2 ↓
6- الاستیسیته = Elasticity الاستیسیته، کشسانی، قابلیت کش آمدن مو یا یک بافت فیبری دیگر

resilience, elasticity, toughness = انعطاف پذیری، کشسانی، چقرمگی

elasticity test = تست الاستیسیته 


تلفظ elasticity and firmness ↓


تلفظ elasticity test ↓
7- بعد از اصلاح = After Shave
8- ماده نگهدارنده = Preservative نگهدارنده

preservative free peptide = پپتیدهای عاری از نگهدارنده

preservatives derived from petrochemicals = نگهدارنده های مشتق شده از محصولات پتروشیمی

preservative free = بدون نگهدارنده


تلفظ preservative ↓


تلفظ preservative2 ↓
9- شیمی = Chemistry شیمی 

organic chemistry = شیمی آلی 


تلفظ chemistry ↓


تلفظ organic chemistry ↓
10- مصرف کنندگان = Consumers مصرف کنندگان 


تلفظ consumers ↓
11- راش = Rashes
skin rashes, noticeable change in the texture or color of your skin = راش پوستی، تغییر واضح در بافت و رنگ پوست 

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید