اکتیو آرایشی، روشن کننده، تایروستات 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

اکتیو آرایشی، روشن کننده، تایروستات

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: تایروستت، آمیزه هوشمند از عصاره گیاهان رومکس به دست آمده از شمال کانادا است. ویژگی ها: ملانین سازی را در پوست کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: مهار تایروسیناز با عملکرد قوی تر از آربوتین و هیدروکینون
تایروستات یک ماده روشن کننده طبیعی برای پوست است که از گیاهی به نام رومِکس اُکسیدِنتالیس مشتق شده است. این گیاه از گیاهان بومی چمنزارهای کانادای شمالی می باشد.
Rumex occidentalis
Rumex occidentalis
عصاره این گیاه، با قدرت زیادی آنزیم تایروسیناز را مهار می کند. این آنزیم که هم در پوست انسان و هم در بافت گیاه حضور دارد، مسئول تشکیل رنگ های قرمز و قهوه ای در پوست میوه ها و سبزیجات [ و همچنین پوست بدن انسان] می باشد. مهار تایروسیناز موجب کاهش تشکیل رنگ های ناخواسته در پوست شده و کنترل درجه تیرگی پوست را مقدور می سازد.
tyrosinase inhibition
tyrosinase inhibition

پارامترهای مربوط به کیفیت و ساخت

• نام علمی: عصاره رومِکس اُکسیدِنتالیس
• گونه های رومکس به صورت خودرو در چمنزارهای کانادای شمالی وجود دارد.
• این گیاه به وفور در دسترس است.
• خشک شده این گیاه برای اینکه به عنوان بازدارنده تایروسیناز مورد استفاده قرار گیرد، قبل از استخراج غربال می شود.
• آب و گلیسیرین به عنوان سیستم حلال مورد استفاده قرار گرفته اند.
• 4 درصد جامدات گیاهی در این عصاره وجود دارد.

کاربردهای واقعی عصاره رومکس (ترشک)

روشن کننده روز اریف لیم
rumex
کاربرد رومکس (عصاره ترشک) در محصولات اریف لیم


مطلب قبلی: ملانوستاتین

مطلب بعدی: وایتسنس

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- تایروسین = Tyrosine
2- تایروسیناز = Tyrosinase
anti-tyrosinase = ضد تایروسیناز، مهارکننده آنزیم تایروسیناز
فعالیت تایروسیناز در ملانوسیت ها با ظاهرشدن نوارهای سیاه رنگ نشاندار شده با یک آنتی بادی تک دودمانی ویژه به نام آنتی تایروسیناز مشخص می شود

تلفظ tyrosinase(1) ↓


تلفظ tyrosinase ↓

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !