اکتیو آرایشی، روشن کننده، وایتسنس 

اکتیو آرایشی، روشن کننده، وایتسنس

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: وایت اسنس ، عصاره دانه های جک فروت است. ویژگی ها: بعد از 2 ماه پوست را روشن می کند. شدت لکه های پوست را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: مهار انتقال ملانوزوم ها به کراتینوسیت ها


• وایتسنس

مطلب قبلی: تایروستات

مطلب بعدی: کایزیس

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید