برند آرایشی بهداشتی بایول 

برند آرایشی بهداشتی بایول

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: برای درمان ریزش مو و ترمیم ناخن های شکننده سری محصولات سیستین B6 بایول معرفی شده است. در سال ۲۰۰۷ شرکت لابراتوارهای بایول وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال ۲۰۱۲ بین المللی شد.
بایول

معرفی لابراتوارهای بایول

ژان بایول به اتفاق یکی از دوستان قدیمی اش در سال ۱۹۵۰ شرکت لابراتوارهای بایول را تاسیس کرده و به تحقیق در مورد مکمل ها پرداختند. اولین محصول این شرکت قرص زرد رنگی به نام سیستین B۶ بود که با اضافه کردن B۶ به سیستین به ساخته شد. در سال ۲۰۰۷ این شرکت وارد عرصه درماتولوژی و محصولات بهداشتی آرایشی گردید و در سال ۲۰۱۲ بین المللی شد.
old team

سیستین B۶ چیست؟

ماده اصلی تشکیل دهنده مو، ناخن، لایه شاخی پوست و شاخ حیوانات، پروتئینی به نام کراتین است. همانطور که می دانیم پروتئین ها از ریز واحدهای اسید آمینه تشکیل شده اند. سیستین یا سیستئین اسیدهای آمینه سولفوردار تشکیل دهنده کراتین پوست و مو است. هرچه مقدار این اسید آمینه سولفوردار در ساختار پروتئین بیشتر باشد، کراتین سخت تر و صلب تر می شود. کراتین موی سالم انسان حدود 18 درصد سیستین دارد. تغذیه پوست و مو با ترکیب سیستین و ویتامین B۶، رشد مو و ناخن را تقویت می کند. نکته ای که اهمیت دارد این است که این دو ترکیب باید در کنار هم باشند و بینشان تعادلی وجود داشته باشد تا اثر کنند. به عبارت دیگر، جذب سیستین تنها در صورتی میسر است که B۶ هم وجود داشته باشد. سیستین B۶ ترکیب متعادل شده ای از سیستین و B۶است.
cystein B۶

درمان ریزش مو با ترکیب سیستین و ویتامین ب6

برای درمان ریزش مو و ترمیم ناخن های شکننده سری محصولات سیستین B۶ بایول معرفی شده است. سیستین یکی از اجزای تشکیل دهنده مو و ناخن، افزایش دهنده سرعت تکثیر سلول های کراتین ساز است که برای رشد مو و افزایش قطر تارهای مو ضروری می باشد. ویتامین B۶ یک فاکتور حیاتی برای جذب سیستین و تقویت اثر زینک می باشد. زینک برای کراتین سازی و مهار آنزیم ریزش مو ضروری است. کراتین نوعی پروتئین است که تشکیل دهنده تارها مو و صفحات ناخن است. برای ساخته شدن کراتین به اسیدهای آمینه غنی از سولفور که به آن سیستین می گوئیم و همچنین ویتامین ها و عناصر کمیاب نیاز داریم.
hair bailleul

محصولات آرایشی بهداشتی و مکمل های سیستین B۶

محصولات سیستین B۶ شامل یک شامپو و یک لوسیون ضدریزش مو و یک قرص مکمل است. شامپوی سیستین B۶ حاوی زینک پریتیون میکرونایز شده برای تقویت فولیکول مو و همچنین همانطور که از نامش پیداست حاوی ویتامین B۶ و ماده پیش ساز تولید سیستین است. این شامپو سه بار در هفته توصیه می شود. اگرچه پزشکان می گویند شامپوها روی ریزش مو تأثیر ندارند اما شامپوی سیستین B۶ به عنوان شامپو ضدریزش مو فروخته می شود. حتی روی بسته بندی اصلی این محصول عبارت anti hair loss درج شده است. لوسیون موضعی ضد ریزش مو، سیستین B۶ هم برای ریزش موی دوره ای و هم برای ریزش موی مزمن پیشنهاد شده است. این محلول حاوی ترکیبات مهارکننده آنزیم ریزش مو، ویتامین B۶، پروسیستین، آرژنین، لایزین و پیروکتین اولامین (ضدالتهاب و کاهش دهنده تکثیر باکتری ها) می باشد. این محصول را می توان هر روز به مدت شش هفته هر بار به اندازه 2 میلی لیتر معادل 14 بار اسپری کرد. ترجیحاً روی پوست سر خشک ماساژ داده شود. پس از مصرف، آبکشی نکنید و از تماس با چشم خودداری نمائید. پس از شش هفته می توان درمان را با سه بار در هفته نیز ادامه داد.
cystine iran

سایر محصولات آرایشی بهداشتی برند بایول

هایسک HYSEKE

ضدآفتاب هایسک بایول برای پوست چرب ساخته شده است. بایول برای پوست های چرب، ژل شست و شوی هایسک، مرطوب کننده هایسک و کرم ضدجوش هایسک را نیز معرفی نموده است. کرم ضدجوش هایسک که به KS کرم معروف است، دارای عملکرد سه گانه لایه برداری، ضدالتهاب و تنظیم ترشحات چربی می باشد. لایه برداری با استفاده از اسیدهای آلفا هیدروکسی (استر مالیک اسید) انجام می شود. زینک گلوکونات و ویتامین B۶ ترشحات چربی را تنظیم می کنند. آزیلوگلایسین ترکیب ضدالتهاب به کار رفته در این کرم می باشد.
HYSEKE

اپزک APAISAC

برای پوست های حساس، سری محصولات اپزک پیشنهاد شده. اپزک از ریشه لغت فرانسوی اپزان به معنای «تسکین دادن»، نام خود را گرفته است. امولسیون اپزک برای رطوبت رسانی و ترمیم پوست های حساس و بوم لب اپزک برای رفع خشکی و ترک لب ارائه شده است. این بوم لب را آقایان نیز می توانند استفاده کنند.
apaisac

اکوفن Ecophane

یکی دیگر از شامپوهای کمک کننده به درمان ریزش مو شامپو تقویتی اکوفن است که برای موهای ضعیف، نازک و شکننده پیشنهاد می شود. قرص اکوفن نیز به عنوان مکمل غذایی در کنار این شامپو فروخته می شود.
ecophane

اسکوافن SQUAPHANE

برای درمان شوره های مقاوم، شامپو اسکوافن اس با خاصیت ضدخارش قوی حاوی ترکیبات ضدقارچ و عوامل تنظیم کننده لایه شاخی پوست می باشد. این شامپو به درمان درماتیت سبورئیک و پسوریازیس کمک می کند. برای ادامه درمان می توان از شامپو اسکوافن پی استفاده نمود. این شامپو می تواند به تنهایی یا پس از درمان با شامپو اسکوافن اس استفاده شود. روش درمان به این صورت است که به مدت شش هفته، هفته ای دو تا سه بار روی موی خیس شامپوی اسکوافن اس را ماساژ دهید و بعد از سه دقیقه آبکشی نمائید و سپس در ادامه درمان، هفته ای دو تا سه بار شامپو اسکوافن پی را استفاده کنید. سپس دفعات مصرف را در هفته کاهش داده تا به نتایج مطلوب برسید.

سبوفن و اپیفن

شامپو سبوفن برای موهای چرب و شامپو اپیفن برای استفاده روزانه و همچنین برای استفاده معمولی افراد با پوست حساس معرفی شده است.

فمی لیین FEMILYANE pH8

«فمی لیین pH8 » شوینده ملایم و غیرمحرکی است که دارای pH مساوی با 8 بوده و کاهش دهنده قارچ های ایجادکننده عفونت، کاهش دهنده التهاب، خارش و سوزش و محافظ در برابر خشکی برای ناحیه واژن خانم ها می باشد. در ادامه درمان می توان از شوینده ملایم «فمی لیین فیزیو» استفاده نمود.


مطلب قبلی: ریوایوژن

مطلب بعدی: اوسرین

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- تسکین دادن = Soothe تسکین دادن
2- شوره = Dandruff
Antidandruff = ضدشوره
شوره

anti dandruff = ضد شوره

anti dandruff shampoo = شامپو ضد شوره

antidandruff haircare products = محصولات مراقبت از مو با خاصیت ضدشوره

antidandruff shampoo = شامپو ضدشوره

Dandruff scale = لایه هایشوره های لایه ای یا پولک مانند

onset of dandruff = پیدایش شوره، شروع شوره


تلفظ antidandruff haircare products ↓


تلفظ dandruff ↓


تلفظ onset of dandruff ↓
3- لایه شاخی = Stratum Corneum
disruption of the stratum corneum = از هم گسیختگی لایه شاخی

reinforcement of stratum corneum = تقویت ساختار لایه شاخی

stratum corneum, SC, horny layer = لایه شاخی، بیرونی ترین لایه اپیدرم که به لایه شاخی معروف است.


تلفظ stratum corneum ↓


تلفظ stratum corneum2 ↓
4- ماساژ = Massage ماساژ


تلفظ massage is a relaxing way to introduce essential oils to the body ↓


تلفظ massage1 ↓
5- قارچ = Fungus

تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
6- رطوبت رسانی = Moisturizing
moisturizing agent = ماده مرطوب کننده

moisturizing effect = اثر مرطوب کنندگی

Super-rich moisturizing balm = بالم مرطوب کننده فوق غنی شده 
7- لوسیون = Lotion لوسیون
محصولات آرایشی مایع که معمولا امولسیونی می باشند
lotion-like = لوسیون مانند

Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
8- تارهای مو = Hair Strands
9- لایه برداری = Exfoliate لایه برداری


تلفظ exfoliate ↓
10- خارش = Itching سوزش، خارش، تحریک
11- فولیکول مو = Hair Follicle
opening of a hair follicle = دهانه فولیکول های مو


تلفظ hair follicle ↓


تلفظ hair follicles ↓


تلفظ hair follicles2 ↓
12- اسید آمینه = Amino Acid آمینو اسید، اسید آمینه


تلفظ amino acids ↓
13- باکتری ها = Bacteria
acne causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده آکنه

antibacterial = ضد باکتری
باکتری ها

bacterial growth = رشد باکتریایی

Blemish causing bacteria = باکتری های ایجاد کننده لک پوست

negative-charged membrane of bacteria = باکتری ها را که دارای بار منفی


تلفظ bacteria ↓


تلفظ bacterial agents ↓
14- خیس = Wet

تلفظ wet scrubber ↓
15- درماتیت = Dermatitis
actinodermatitis = درماتیت ایجاد شده در اثر مواجهه بیش از حد با نور آفتاب، پرتوهای آکتینیک و اشعه ایکس

atopic dermatitis = درماتیت آتوپیک، درماتیت حساسیتی

contact dermatitis = درماتیت تماسی، این نوع درماتیت به علت استفاده از مواد آرایشی بوجود می آید. دو نوع است: درماتیت تماسی تحریکی، درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت، مترادف اگزما، التهاب پوست در اثر واکنش های آلرژی یا عوامل بیرونی

phytodermatitis = فیتودرماتیت، درماتیت گیاهی، درماتیت تماسی در اث تماس با گیاهانی مثل گزنه

seborrheic dermatitis = درماتیت سبورئیک، درماتیت سبوره ای، اگزمای سبوره
16- عفونت = Infection
Eye infection = عفونت چشمی
عفونت


تلفظ fungus infections ↓
17- ویتامین ها = Vitamins ویتامین ها
18- ترشحات = Secretion ترشحات
ترشحات پوستی، یکی از عوامل آلوده کننده پوست می باشد.
sweat secretions = ترشحات عرق
19- مهارکننده = Inhibitor
competitive inhibitor = مهارکننده رقابتی 

elastase inhibitor = مهارکننده الاستاز 

inhibitor of lipid accumulation = مهارکننده انباشت لیپید

inhibitory potential = توان ممانعت

MIC, Minimum Inhibitory Concentration = غلظت بازداری حداقل 
the lowest concentration of a chemical that prevents visible growth of a bacterium
20- موضعی = Topical موضعی
21- پوست حساس = Sensitive Skin
hypersensitive skin of babies = پوست فوق حساس کودکان
پوست حساس


تلفظ hypersensitive skin of babies ↓
22- پوست چرب = Oily Skin
oily skin, greasy skin = پوست چرب
23- مزمن = Chronic مزمن، کهنه، طولانی
مثل: التهاب مزمن پوست
24- مهار آنزیم = Enzyme Inhibition
25- افزایش دهنده = Enhancer تقویت کننده
gel based enhancer for the face
penetration enhancer = افزایش دهنده قدرت نفوذ
26- پیش ساز = Precursor
dye precursors = ماده پیش ساز رنگ
مثلا پارا فنیلن دی آمین ماده پیش ساز بسیاری از رنگ موها است پیش ساز

protein precursor = پیش ساز پروتئینی


تلفظ dye precursors ↓


تلفظ dye precursors2 ↓
27- ضدالتهاب = Anti-Inflammation ضدالتهاب
28- درماتولوژی = Dermatology شاخه ای از پزشکی که به مطالعه پوست و بیماری های آن می پردازد.
29- محصولات بهداشتی = Hygiene Products محصولات بهداشتی
30- زینک پریتیون = Zinc Pyrithione زینک پیریتیون، ترکیب کمپلکس کئوردینانسی زینک با خاصیت ضد قارچ و ضد باکتری که در درمان درماتیت سبورئیک استفاده می شود، ماده ضد شوره
a coordination complex of zinc. It has fungistatic and bacteriostatic properties and is used in the treatment of seborrhoeic dermatitis
31- لایسین = Lysine لایسین
32- پسوریازیس = Psoriasis پسوریازیس، بیماری صدف، بیماری پوستی
33- قارچ ها = Fungi
34- درماتیت سبورئیک = Seborrheic Dermatitis درماتیت سبورئیک، درماتیت سبوره ای، اگزمای سبوره
35- گلایسین = Glycine
Soy bean, Glycine soja = سویا، لوبیای روغنی
گلایسین، نوعی اسید آمینه 
36- ناخن های شکننده = Brittle Nails ناخن های شکننده


تلفظ brittle nails ↓
37- اسیدهای آلفا هیدروکسی = Alphahydroxy Acid
AHA, Alpha Hydroxy Acid, Alphahydroxy acid = اسیدهای آلفا هیدروکسی
اسید آلی حاوی گروه عاملی هیدروکسی که به اتم کربن مجاور گروه عاملی کربوکسیل متصل است

تلفظ Alphahydroxy acids ↓
38- مالیک اسید = Malic Acid
Malic acid, Maleic acid = مالیک اسید، مالئیک اسید، یکی از اسیدهای میوه ای مشتق از سیب
39- افرا = Maple
Red Maple, Acer rubrum = افرای قرمز، افرای مرداب، افرای شکر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید