دی سدیم کوکو آمفو استات 

دی سدیم کوکو آمفو استات



چکیده: سورفکتانت آمفوتری ملایم به عنوان سورفکتانت ثانویه، تقویت کننده کف، افزایش ویسکوزیته به فرمولاسیون شامپو اضافه می شود.
disodium cocoamphodiacetate
 

• دی سدیم کوکو آمفو استات

مطلب قبلی: بتائین

مطلب بعدی: سولفوسوکسینات

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید