برند آرایشی بهداشتی دوکری 

برند آرایشی بهداشتی دوکری

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
دوکری
دوکری برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست و مو است که در سال 1930 توسط آقای آلبرت دوکری بنیانگذاری شده و پس از عرضه اولین سری از شامپوهای درماتولوژیکی با معرفی کرم ایکتیان، اولین کرم مرطب کننده جهت جبران اثرات خشکی ناشی از درمان های ضد آکنه اکنون بیش از 60 محصول تخصصی جهت مراقبت از پوست و مو ارائه می کند. برند دوکری توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.

تقسیم بندی محصولات دوکری

ضدشوره های تخصصی شامل شامپو برای شوره خشک، شامپو برای شوره چرب، لوسیون
محصولات ضد ریزش مو شامل شامپو آنافاز (مکمل درمان ضد ریزش)، کنسانتره آناستیم (محلول ضد ریزش)، لوسیون ضد ریزش کروناستیم (مکمل خوراکی ضد ریزش)، ژل کرم محرک ریزش سکه ای مو
موی چرب، شامپو سابال (تنظیم کننده ترشح سبوم)، شامپوی جاذب سبوم حاوی کائولین به نام آرژل
موهای بسیار خشک و آسیب دیده، شامپو، ماسک، کنسانتره مغذی، اسپری محافظ
محصولات شست و شوی روزانه مو و پوست سر شامل شامپو ملایم، شامپو ضد التهاب
درمان تخصصی پوست های چرب و آکنه ای: کرم ضد آکنه، ژل شوینده پوست آکنه ای، قلم یا استیک ضد جوش، ژل درمانی فوری
محصولات تخصصی درمان لک، کرم روشن کننده ریچ برای پوست های نرمال و خشک، لژر برای پوست های مختلط و چرب، ضدآفتاب ضد لک با نام ملاسکرین
پوست خشک و خیلی خشک: کرم های مرطوب کننده، کرم محافظ لب، کرم دست، پن یا صابون
پوست های تحریک شده و آتوپیک: محصولات این گروه حاوی عصاره جو دوسر هستند و شامل کرم اگزومگا و پن شیر جو می باشند.

گیاهان دوکری

عصاره سابال (کنترل ترشح چربی پوست)، عصاره گیاه روسکوس، عصاره گل مغربی (ضد رادیکال آزاد)، عصاره گیاهی ورون، سدر، نائولی و تربانتین (تحریک و تغذیه پیاز مو)، عصاره نعناع (ضد قارچ ملایم و خنک کننده)، عصاره شیرین بیان (ضد لک)، عصاره فندق (قابض)، شی باتر (کره کاریته)، عصاره جو دوسر (ترمیم کننده، تنظیم وضعیت سیستم ایمنی، ضد التهاب، مرطوب کننده، محافظ، غنی از اومگا3، اومگا 6، آهن، مس، روی، منگنز، سلنیوم و فنولیک اسید
آلبرت دوکری بنیانگذار برند دوکری که پسر یک درماتولوژیست بود از عصاره گیاهان متنوعی از جمله عصاره بابونه، عصاره پاناما و شیره درخت کاج در شامپوهایش استفاده نمود.

مواد مؤثره دوکری

سلنیوم دی سولفاید میکرونایز شده (ضد قارچ)، ایکتیول (لایه بردار، ضد تحریک و ضد خارش)، کریتول (ترکیبی از ایکتیول و کروتامیتون، ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پیروکتون اولامین (ضد قارچ)، کلوامید (لایه بردار فیزیکی)، زینک سولفات (ضد التهاب و تقویت کننده اثر کلوامید)، کرتیول (ضد خارش، ضد التهاب، لایه بردار ملایم و ضد قارچ)، زینک سالیسیلات (ضد التهاب و تنظیم ترشح چربی)، سیکلوپیروکسولامین (ضد قارچ و ضد التهاب)، زینک پریتیون (ضد قارچ)، گوانیدین گلایکولات (لایه بردار)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده عروق)، بیوتین (ساخت کراتین)، نئوروسین (افزاینده فاکتور رشد عروقی و رگ زایی)، توکوفرول نیکوتینات (گشادکننده مویرگ ها)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، تتراپپتاید (تقویت فولیکول و تنه مو) کائولین (نوعی رس سفید جهت جذب چربی)، سیلیکا (رطوبت رسان، نرم کننده کف سر و جاذب چربی) Fluid coating polymer محافظت فیزیکی از ساقه موها زینک گلوکونات (تسکین بخش)، گلایکولول (ضد التهاب و ضد خارش) میرتاسین (ضد باکتری، قابض و ضد التهاب)، آلفا بیزابولول (تسکین دهنده و ضد التهاب)، لاکتامید (لایه بردار) نیاسین آمید (جلوگیری از انتقال ملانین ها به سطح پوست)، آسکوربیل گلوکوزاید یا ویتامین C (آنتی اکسیدان و ضد لک)، آزالئیک اسید (آنتی اکسیدان، ضد لک و مهارکننده آنزیم تیروزیناز) کمپلکس وازلین و گلیسیرین پروپیلن آلژینات (ترمیم کننده و محافظ)

ducray og
محصولات درماتولوژیک پوست و مو دوکری


• دوکری

مطلب قبلی: آدرما

مطلب بعدی: میس ادن


scent marketing

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- شوره = Dandruff
Antidandruff = ضدشوره
شوره

anti dandruff = ضد شوره

anti dandruff shampoo = شامپو ضد شوره

antidandruff haircare products = محصولات مراقبت از مو با خاصیت ضدشوره

antidandruff shampoo = شامپو ضدشوره

Dandruff scale = لایه هایشوره های لایه ای یا پولک مانند

onset of dandruff = پیدایش شوره، شروع شوره

selenium shampoos, Shampoos containing selenium sulfide such as Head & Shoulders. Selenium sulfide is a key ingredient in dandruff shampoos; it treats seborrheic dermatitis, dandruff and tinea versicolor. = شامپوهای حاوی سلنیوم سولفید مثل برخی شامپوهای هد اندر شولد؛ سولفید سلنیوم یکی از ترکیبات کلیدی در شامپوهای ضدشوره است و سبوره درماتیت را نیز درمان می کند


تلفظ antidandruff haircare products ↓


تلفظ dandruff ↓


تلفظ onset of dandruff ↓
2- آنتی اکسیدان = Anti-Oxidant آنتی اکسیدان

high anti-oxidants properties = ویژگی آنتی اکسیدانی قدرتمند
3- روشن کننده = Skin Lightener روشن کننده
محصولات آرایشی بهداشتی که با مهار ملانین سازی لکه های پوست را برطرف نموده و رنگ پوست را روشن می نمایند
4- آکنه = Acne

تلفظ acne lesions ↓


تلفظ acne ↓


تلفظ some cases of acne ↓
5- استیک = Stick
Hair Color Sticks = استیک رنگ مو

color stick = استیک های رنگ مو، رنگ موهای استیکی، رنگ مو های قلمی، رنگ موهای ماژیکی 

Lipstick = رژ لب
محصول آرایشی رنگی که روی لب ها مالیده می شود
Makeup Sticks = قلم های آرایشی
محصولات آرایشی که به فرم استیک یا قلم هستند استیک، قلمی

lipsticks and lip glosses = رژ لب ها و برق لب ها 


تلفظ lipsticks and lip glosses ↓
6- قارچ = Fungus
fungus, eukaryotic organisms that includes unicellular microorganisms such as yeasts and molds, as well as multicellular fungi = قارچ، ارگانیسم یوکاریوتیکی که شامل میکروارگانیسم های تک سلولی مثل مخمر و کپک و همچنین قارچ های چند سلولی می شود. 

fungus infections = عفونت قارچی 

pullulan,polysaccharide polymer produced from starch by the fungus Aureobasidium pullulans. = پولولان، پلی ساکارید طبیعی که از قارچ به دست می آید و فرآیند تولید آن، فرمنتاسیون ذرت نشاسته مایع در حضور یک قارچ مخمر مانند به نام پولولان 


تلفظ fungus infections ↓


تلفظ fungus ↓
7- سبوم = Sebum
excess sebum = سبوم اضافی 

scalp excess sebum = چربی های اضافی پوست سر
سبوم
چربی طبیعی پوست
sebum production = تولید سبوم

sebum triglycerides = تری گلیسیرید های سبوم

sebumeter = سبومتر، دستگاه سنجش میزان سبوم پوست
مثال: میزان سبوم در دو طرف پیشانی با سبومتر اندازه گیری شد.
sebocyte, any of the cells that make up the sebaceous glands, and secrete sebum = سبوسیت، سبوسایت، سلول های تشکیل دهنده غدد سبابه که سبوم ترشح می کنند 

sebum in the sebaceous glands = سبوم در غدد سبابه 


تلفظ sebum in the sebaceous glands ↓


تلفظ sebum ↓


تلفظ sebum2 ↓
8- لوسیون = Lotion لوسیون
محصولات آرایشی مایع که معمولا امولسیونی می باشند
lotion-like = لوسیون مانند

Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
9- خارش = Itching سوزش، خارش، تحریک
10- بابونه = Chamomile
German chamomile, Matricaria recutita = بابونه اروپایی، ماتریکاریا، بابونج، بابونغ

English chamomile, Chamemelum nobile = بابونه انگلیسی، بابونه رومی
بابونه، کامومایل
11- جاذب = Absorbent جاذب، جذب کننده، ماده ای که جذب می کند. 
12- مراقبت از پوست = Skin Care
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست

sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
محافظت از پوست
13- تیروزیناز = Tyrosinase
anti-tyrosinase = ضد تیروزیناز، مهارکننده آنزیم تیروزیناز
فعالیت تایروسیناز در ملانوسیت ها با ظاهرشدن نوارهای سیاه رنگ نشاندار شده با یک آنتی بادی تک دودمانی ویژه به نام آنتی تایروسیناز مشخص می شود تیروزیناز، تیروزیناز


تلفظ tyrosinase(1) ↓


تلفظ tyrosinase ↓
14- مهارکننده = Inhibitor
competitive inhibitor = مهارکننده رقابتی 

elastase inhibitor = مهارکننده الاستاز 

inhibitor of lipid accumulation = مهارکننده انباشت لیپید

inhibitory potential = توان ممانعت

MIC, Minimum Inhibitory Concentration = غلظت بازداری حداقل 
the lowest concentration of a chemical that prevents visible growth of a bacterium
15- ساقه مو = Hair Shaft
16- گلی = Floral فلورال، بر پایه رایحه گل ها

hyrdosol, Herbal distillates, floral waters, hydrosols, hydrolates, herbal waters, and essential waters, are aqueous products of distillation. = هیدروسل، مقطره گیاهی، گلاب، هیدرولات ها، آب اسانسی، محصول آبی تقطیر
17- کنسانتره = Concentrate کنسانتره، محلول غلیظ

essential oils, an essential oil is a concentrated hydrophobic liquid containing volatile aroma compounds from plants, also known as volatile oils = اسانس های روغنی، ماده هیدروفوب غلیظ شده که حاوی ترکیبات آروماتیک فرار گیاهان می باشد. اسانس های روغنی را روغن های فرار نیز می نامند. 

concentrated serums = سرم های تغلیظ شده 
18- مواد مؤثره = Active Ingredients مواد موثره

entrap active ingredients = به دام انداختن مواد مؤثر 
19- ایمن = Safe
20- سیستم ایمنی = Immune System
imbalance of immune system = عدم تعادل سیستم ایمنی
سیستم ایمنی

immune system activation = فعالیت سیستم ایمنی بدن

immune system disorders = نقص و نارسایی در سیستم ایمنی بدن که منجر به بیماری هایی مثل دیابت نوع 1، روماتیسم مفصلی و لوپوس می شود


تلفظ immune system disorders ↓
21- تنوع = Versatility
formulation versatility = تنوع فرمولاسیون
تنوع
formulation versatility = تنوع فرمولاسیون
22- آتوپیک = Atopic آتوپیک، حساسیتی

atopic dermatitis = درماتیت آتوپیک، درماتیت حساسیتی

atopic skin = پوست آتوپیک، پوست حساس
23- درماتولوژیست = Dermatologist درماتولوژیست، متخصص پوست و مو، پزشکی که در درماتولوژی تخصص دارد، درماتولوژی به علم پوست و بیماری های پوست گفته می شود. 

skin specialist, dermatologist = متخصص پوست، درماتولوژیست 


تلفظ dermatologist ↓
24- ضد قارچ = Anti Fungal ضد قارچ، آنتی فونگال
25- تسکین دهنده = Soothing Agent تسکین دهنده 
26- شی باتر = Shea Butter
unroasted shea butter = شی باتر بونداده
27- نرم = Loose
adherent and loose white flakes = پوسته های سفید نرم و چسبنده
شل، نرم

loose powder = پودرهای نرم
پودرهای آرایشی که به فرم نرم و پرس نشده عرضه می شوند. در مقابل پودرهای فشرده

تلفظ loose powder ↓
28- بیزابولول = Bisabolol
29- توکوفرول = Tocopherol توکوفرول

tocopherol acetate = توکوفرول استات
30- شیرین بیان = Licorice
Licorice, Glycyrrhiza glabra = شیرین بیان، مک، سوس، شیرین بن، گیاه علفی چند ساله، ریشه این گیاه در طب سنتی و شیرینی پزی کاربرد دارد. از عصاره شیرین بیان در صنایع آرایشی بهداشتی نیز استفاده می شود. 
31- درماتولوژی = Dermatology شاخه ای از پزشکی که به مطالعه پوست و بیماری های آن می پردازد. 
32- جو دوسر = Oats
33- پیروکتون اولامین = Piroctone Olamine پیروکتون اولامین
ترکیب ضد قارچ و ماده ضد شوره
34- فوری = Immediate فوری

immediate benefits = مزایای فوری

immediate lifting = لیفتینگ سریع
35- رادیکال آزاد = Free Radical رادیکال آزاد
مولکول های بسیار فعال که معمولاً یک الکترون جفت نشده در لایه ظرفیت دارند. رادیکالهای آزاد واکنش پذیری بالایی داشته و می توانند موجب آسیب زدن به پوست شوند. رادیکال های آزاد معمولاً در اثر مواجهه با پرتوهای فرابنفش آفتاب ایجاد می شوند و در محصولات آرایشی از ترکیبات آنتی اکسیدان برای مهار رادیکال های آزاد استفاده می شود.
free radical scavenger = از بین برنده رادیکال آزاد 

hesperidin methyl chalcone, bioflavinoid found in the peel, pulp, and membranes of citrus fruit, such as grapefruits, lemons, and oranges. Hesperidin methyl chalcone has antioxidant properties, which help it to combat the inflammation and cell damage caused by free radicals. = هسپریدین متیل چالکون ماده بیوفلاونوئیدی که در پوست و گوشت مرکباتی مثل گریپ فروت، لیمو و پرتقال وجود دارد. نقش آنتی اکسیدان داشته و التهاب را کاهش می دهد و در کرم های دور چشم کاربرد دارد.
36- زینک پریتیون = Zinc Pyrithione زینک پیریتیون، ترکیب کمپلکس کئوردینانسی زینک با خاصیت ضد قارچ و ضد باکتری که در درمان درماتیت سبورئیک استفاده می شود، ماده ضد شوره
a coordination complex of zinc. It has fungistatic and bacteriostatic properties and is used in the treatment of seborrhoeic dermatitis
37- نعناع = Mint
38- ضد باکتری = Antibacterial ضد باکتری
39- سدر = Cedar سدر، سرو
40- وازلین = Vaseline وازلین، پترولاتوم، ژل پترولیوم

vaseline, brand of petroleum jelly-based products owned by Unilever. = وازلین، برند محصولات حاوی ژل پترولیوم، متعلق به یونیلیور 
41- کره کاریته = Karite
42- عصاره گیاهان = Plant Extracts عصاره گیاهان
43- کائولین = Kaolin
Kaolin, Kaolinite, hydrated aluminum silicate = کائولین، ماده پودری برگرفته از کائولینیت، آلومینیوم سیلیکات هیدراته، خاک چینی
44- گل مغربی = Evening Primrose
Evening Primrose, Oenothera biennis = گل مغربی، اناگر

evening primrose oil = روغن اوناگر، روغن گل مغربی
45- موی چرب = Greasy Hair موی چرب


تلفظ greasy hair ↓
46- مویرگ ها = Capillaries مویرگ ها
47- سابال = Sabal
48- آزالئیک اسید = Azelaic Acid آزالئیک اسید، آزلائیک اسید
49- روناس = Madder
Madder, Rubia tinctorum = روناس
بومادران

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید