هومکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی 

هومکتانت در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی




چکیده: هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آن ها مواد جذب کننده رطوبت نیز می گویند.
هومکتانت به موادی گفته می شود که قادر به حفظ رطوبت می باشند. هومکتانت ها در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوان دارند. هومکتانت ها دسته ای از مرطوب کننده ها هستند که به آنها مواد جاذب الرطوبه Hygroscopic substance نیز می گویند. هومکتانت ها ترکیبات کلیدی بسیاری از محصولات مراقبت از پوست هستند و در محصولات مراقبت از مو به ویژه برای به کارگیری در شامپو ها و لوسیون های حجم دهنده مو استفاده می شوند. جذب رطوبت محیط توسط این مواد به مو حجم می دهد.


• هومکتانت

مطلب قبلی: پودر الماس

مطلب بعدی: اولئانولیک اسید

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- لوسیون = Lotion لوسیون
محصولات آرایشی مایع که معمولا امولسیونی می باشند
lotion-like = لوسیون مانند

Oil-control lotion = لوسیون کنترل چربی 

unscented lotion = لوسیون بدون بو که قبل از مصرف عطر و ادکلن استفاده می شود


تلفظ unscented lotion ↓
2- جاذب = Absorbent جاذب، جذب کننده، ماده ای که جذب می کند. 
3- مراقبت از پوست = Skin Care
prestige skin care products = محصولات لوکس مراقبت از پوست

sensitive and reactive skin care = مراقبت از پوست حساس و واکنش پذیر
محافظت از پوست
4- مراقبت از مو = Hair Care
elvive, L'Oréal Paris specialist hair care products = ال ویو یکی از زیر برندهای لورآل شامل محصولات مو
5- حجم دهنده = Volumizing حجم دهنده

volumizing shampoo = شامپو حجم دهنده
6- جاذب الرطوبه = Hemactant هیومکتانت، هومکتانت، هومکتان، ماده جاذب الرطوبه که اجسام را مرطوب نگه می دارد

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید