معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: گیاهان اناگرین 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: گیاهان اناگرین

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: گیاهان اناگرین اغلب سختزی هستند و به علت مقاومتشان در برابر شرایط نامساعد انتخاب شده اند.
طبیعت سخاوتمند کره زمین، گیاهان زیادی را در درون خود پرورش داده که به علت وجود سیستم دفاعی منحصر به فردشان قادرند در اقلیم های سخت این کره خاکی حیات داشته باشند. شرکت اوناگرین تعداد زیادی از این گیاهان را شناسایی نموده و در فرمولاسیون محصولات خود استفاده نموده است.

ریشه گیاه ماکا

ماکا در ارتفاع ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ متری کوه های آند در کشور پرو می روید. ماکا از معدود گیاهانی است که در توانسته در شرایط دشوار ارتفاعات بلند آند، آفتاب سوزان، روزهای داغ، شب های سرد و بادهای خشک آن منطقه دوام بیاورد. در طب سنتی پرو، از خشک شده ریشه این گیاه برای تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، درمان سل و تقویت قوای جنسی استفاده می شده است. بومیان ارتفاعات بلند پرو هر روز ۵۰۰ گرم ماکا می خورند. عصاره ریشه ماکا که در محصولات اناگرین استفاده شده، اثر انرژی زایی و تحریک کنندگی شناخته شده ای بر فیبروبلاستهای پوست دارد.
maca
نام عمومی: Maca
نام علمی Lepidium meyenii
نام فارسی: ماکا
زادگاه: ارتفاعات بلند پرو

کاربرد:

کرم فلوئید روز و شب، جوان کننده صورت اناگرین




اینکا اینچی

اینکا اینچی گیاهی از جنگلهای آمازون کشور پرو می باشد. روغن این گیاه حاوی آنتی اکسیدانهایی همچون ویتامینE و اسیدهای چرب ضروری (امگا ۳، ۶ و ۹) برای التیام، محافظت و نرمی پوست است.
inca
نام عمومی Inca Inchi
نام علمی Plukenetia volubilis
نام فارسی: ندارد
زادگاه: جنگلهای آمازون
اسیدهای چرب ضروری
gamma linolenic acid (GLA), alpha linolenic acid (ALA), linoleic acid, oleic acid

کاربرد:

کرم مرطوب کننده و محافظ قوی – اکستریم اناهیدراتانت اناگرین



گل تاج خروس

عصاره گل تاج خروس که در کرم ضد چروک روز اناگرین استفاده شده علاوه بر تامین رطوبت پوست، به شکل فعالی از سلولهای پوست در برابر رادیکالهای آزاد پرتوهای فرابنفش محافظت می کند.
amaranth
نام عمومی: Amaranth
نام علمی Amaranthus caudatus
نام فارسی: گل تاج خروس، آمارانت به معنای جاودانه
زادگاه: دشت های مرتفع پرو

کاربرد:

کرم ضدچروک روز (پرکننده چروک) اناگرین




موکول مرمرک

موکول مرمرک بوته ای است که در نواحی سنگلاخی و لم یزرع غرب هند رشد می کند و قرن ها در طب سنتی هند برای درمان ورم مفاصل و بیماری های پوستی استفاده می شده است.
ماده رزینی به دست آمده از موکول مرمرک که در کلیه محصولات درمان کننده چروک و ضد افتادگی پوست اناگرین استفاده شده، با فعال سازی سلولهای چربی، چروک ها را پر نموه و از درون محو می کند.
mukul
نام عمومی: Mukul myrrh
نام علمی Commiphora Mukul
نام فارسی: موکول مرمرک
زادگاه: سنگلاخ های غرب هند

کاربرد:

کرم ضد چروک روز اناگرین
کرم ضد چروک شب اناگرین
کرم ضد چروک دور چشم اناگرین



میروتامنوس فلابلیفولیا

میروتامنوس فلابلیفولیا گیاهی از بیابانهای آفریقای جنوبی می باشد. عصاره این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و پوست را در برابر عوامل آسیب رسان محیطی (پرتوهای فرابنفش، شوکهای حرارتی و سرمایی) محافظت می نماید. همچنین، عصاره این گیاه یک رطوبت رسان ماندگار (24 ساعته) به شمار می آید.
myrothamnus
نام عمومی ندارد
نام علمی Myrothamnus flabellifolia
نام فارسی: ندارد
زادگاه: بیابانهای آفریقای جنوبی

کاربرد:

کرم محافظ روز- اکستریم دیفنس اناگرین



اناگر (گل مغربی)

طبیعت سخاوتمند کره زمین، گیاهان زیادی را در درون خود پرورش داده که به علت وجود سیستم دفاعی منحصر به فردشان قادرند در اقلیم های سخت این کره خاکی حیات داشته باشند. شرکت اوناگرین تعداد زیادی از این گیاهان را شناسایی نموده و در فرمولاسیون محصولات خود استفاده نموده است. یکی از این گیاهان اناگر یا گل مغربی است که زادگاهش دشتهای خشک آمریکای شمالی می باشد. این گیاه بسیار کمیاب است و محصولات روغنی آن بسیار ارزشمند و پرکاربرد می باشد.
دشت های مغرب
اناگر در دشتهای بیابانی مغرب زمین

کاربرد:

مشتقات روغنی گیاه اناگر در کلیه محصولات اناگرین استفاده شده است.



کاکتوس خاردار

کاکتوس خاردار گیاهی از بیابانهای مکزیک می باشد. عصاره میوه این گیاه منبعی استثنائی از ویتامینهای A، B2، B3 و PP است که با تحریک نوسازی سلولی، جان تازه ای به پوست می دهد.
prickly pear
نام عمومی Prickly Pear
نام علمی Opuntia Ficus Indica
نام فارسی: کاکتوس خاردار
زادگاه: بیابانهای مکزیک

کاربرد:

کرم مرطوب کننده و محافظ قوی – اکستریم اناهیدراتانت اناگرین



گل کف مریم

گل کف مریم گیاهی است از بیابان های سوریه که توانایی زیادی در نگهداری آب پوست دارد و به شکل مطلوبی پوست را رطوبت رسانی می کند.
jericho
نام عمومی: Rose of Jericho
نام علمی Selaginella lepidophylla
نام فارسی: گل کف مریم
زادگاه: بیابانهای سوریه

کاربرد:

کرم ضدچروک شب (پرکننده چروک) اناگرین
Anti-Wrinkle Night



سرخس نیوزلندی

سرخس نیوزلندی یا ماماکو یکی از این گیاهان است که در نیوزلند می روید. مائوری ها قرن هاست که از این گیاه به علت خواص درمانی اش استفاده می کنند. شیره این گیاه برای کشیدن پوست و قوام دادن به پوست استفاده می شود.
fern onagrine
نام عمومی: Treefern, mamaku
نام علمی Cyathea Cumingii
نام فارسی: سرخس نیوزلندی
زادگاه: نیوزلند

کاربرد:

کرم دور چشم (پر کننده چروک) اناگرین


مطلب قبلی: انافیلین

مطلب بعدی: اکولاژن اریفلیم

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- رطوبت رسانی = Moisturizing
Super-rich moisturizing balm = بالم مرطوب کنندۀ فوق غنی شده 
2- فیبروبلاست = Fibroblast
human fibroblastic collagenase = کلاژناز فیبروبلاست انسان


تلفظ fibroblasts ↓
3- نوسازی = Renewal
cell renewal = نوسازی سلولی

skin renewal = نوسازی پوست

tissue renewal = نوسازی بافت
4- ضد چروک = Anti-Aging
5- شناسایی = Identification
6- سیستم ایمنی = Immune System
imbalance of immune system = عدم تعادل سیستم ایمنی


تلفظ immune system disorders ↓
7- بیماری های پوست = Skin Diseases
8- موکول مرمرک = Mukul Myrrh
9- گل مغربی = Evening Primrose
10- اینکا اینچی = Inca Inch
11- آنتی اکسیدان = Antioxidant

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !