گیاه سویا Soy bean 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

گیاه سویا Soy bean

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: گیاه سویا یا به انگلیسی Soy bean با نام علمی Glycine soja یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاه «سویا» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم. | در مقاله کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی از واژه سویا استفاده شده است.
الاستورگولاتور موستلا که پپتیدهای سویا نامیده می شود در واقع پروتئین های هیدرولیز شده سویا است
مشاهده مطلب

نقش آنزیم تریپسین در زیبایی پوست

0 | در مقاله نقش آنزیم تریپسین در زیبایی پوست از واژه سویا استفاده شده است.
 دانه سویا و شیر سویا دارای پروتئینهایی هستند که آنزیم تریپسین را تبدیل به یک ترکییب بی اثر می کنند. این پروتئینها در اثر حرارت از بین می روند. به همین علت است که توصیه می شود شیر سویا به صورت پاستوریزه و دانه سویا به صورت پخته مصرف شود. زیرا در صورت مصرف محصولات سویا به صورت خام، آنزیمهای تریپسین روده که مسئول هضم بسیاری از ترکیبات پروتئینی است از بین رفته و ایجاد شکم درد می نماید.
دانه سویا و شیر سویا حاوی ترکیبات روشن کننده پوست هستند کمپانی رک بر اساس این خاصیت، سری محصولات سویا یونیفای را طراحی نمود که با مهار آنزیمهای تریپسین پوستی مانع از انتقال ملانینهای ساخته شده در ملانوسیت به کراتینوسیتها می شود. در اثر استفاده از کرمهای ضدلک سویا یونیفای روز به روز ظاهر پوست یکنواخت تر شده و پس از 8 هفته، لکه های قهوه ای به شکل چشمگیری کاهش می یابد
سویا یونیفای رک مکانیسم اثر سویا یونیفای
مکانیسم اثر سویا یونیفای
عکس از بروشور چاپی رک از محصولات شرکت جهان گستر علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی RoC با استفاده از ترکیبات برگرفته از دانه سویا می باشد. ترکیبات موجود در دانه سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود.
در مطالعات بالینی، تاثیرات ضمنی فرمولاسیون محصولات سویا یونیفای بر کاهش ملانین سازی با مهار آنزیم تایروسیناز نیز دیده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، ایزوفلاون

ایزوفلاون ، ایزوفلاون های دانه سویا است. ویژگی ها: چروک ها و قرمزی پوست را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش دهنده گلیکاسیون کلاژن و کاهش دهنده جریان خون در پوست | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، ایزوفلاون از واژه سویا استفاده شده است.
دانه سویا منبعی غنی از ایزوفلاون ها می باشد. ایزوفلاونهای دانۀ سویا از تغییر شکل پوست در اثر کاهش هورمون استروژن که در خانم های یائسه ایجاد می شود، مثل تخریب کلاژن، خشکی پوست، تشکیل چروک و ... پیشگیری میکند. فیتواستروژنهای سویا ساختاری منحصر به فرد و مشابه با هورمونهای زنانه دارند.
ایزوفلاون 150 یک ماده ضدپیری جدید از کمپانی لوکاسمایر است که با استفاده از فیتواستروژنهای طبیعی دانه سویا از پوست و سلولهای پوستی محافظت میکند. دانههای سویا که برای استخراج این ماده به کار گرفته شده، از محصولات اصلاحشده ژنتیکی استخراج نشده و مورد تأیید سازمانهای بهداشتی می-باشند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، آدیپورگیولین

آدیپورگولین ، آمیزه اسپارتیم، کافئین، فورسکولین و جنیستئین به صورت وکتور شده است. ویژگی ها: قطر ران ها را کاهش می دهد. ظاهر پوست پرتقالی و سلولیت شده پوست را بهبود می بخشد. ؛ مکانیسم: مهار چربی سازی و لیپوژنسیس با کلک زدن به رسپتورهای Glut-4، افزایش دهنده لیپولیز با تحریک هیدرولیز و تخلیه تری گلیسیریدها | در مقاله اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، آدیپورگیولین از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، آمیسول تریو

آمیسول تریو ، کمپلکس بیولیپید است. ویژگی ها: سد محافظ پوست را تقویت می کند. چربی های از دست رفته پوست را جبران می کند. از خشکی پوست در اثر مواجهه با آب و مواد شوینده جلوگیری می کند. نرم کننده و کاندیشنر مو، درخشان کننده و نرم کننده مو. ؛ مکانیسم: در سطح پوست لایه محافظ تشکیل می دهد. به سطح مو می چسبد. | در مقاله اکتیو آرایشی، مرطوب کننده، آمیسول تریو از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، مراقبت از مو، فیتنسو

فیتنسو، کمپلکس فسفولیپیدی سویا است. ویژگی ها: موهای فر و غیرقابل صاف شدن را مدل می دهد. نظم می بخشد و صاف می کند. اثر صاف کنندگی فیتنسو روی مو حتی در شرایط با رطوبت مرطوب آب و هوایی برقرار است. ؛ مکانیسم: پوشاننده و نرم کننده مو | در مقاله اکتیو آرایشی، مراقبت از مو، فیتنسو از واژه سویا استفاده شده است.
لوکاس مایر با مطالعه بر روی مو و لیپیدهای تشکیل دهنده لایه هیدرولیپیدی مو، بایولیپیدهایی ساخته که شباهت زیادی به بایولیپیدهای طبیعی مو دارند. این ترکیبات چرب با علت شباهت زیادی که به چربی طبیعی مو دارند با تمایل ویژه ای روی سطح مو می نشینند و تارهای مو با لایه ای پوشاننده و هموار احاطه می کنند. این لایه لیپیدی تارهای مو را به صورت مجزا نگه می دارد تا از حرکت آب بر روی مو که مسبب اصلی تشکیل وز و الکتریسیته ساکن مو است جلوگیری کند. به این ترتیب بدون اثرگذاری بر پیوندهای شیمیایی مو به شکلی ملایم و ایمن مو ها را صاف می کند. لوکاس مایر همچنین با تکنولوژی نوینی که در استفاده از فسفولیپیدها به عنوان سامانه های حمل در اختیار قرار دارد، این بایولیپیدها را در حامل های فسفولیپیدی برگرفته از سویا قرار داده تا ضمن ایفای نقش به عنوان سیستم حامل، به علت برخورداری از خاصیت ضدالتهابی، پوست سر را نیز تسکین دهند. فینتسو که آمیزه ای است از لیپیدها و فسفولیپیدهای سویا، محصولی است از کمپانی لوکاس مایر که بدون دستکاری پیوندهای شیمیایی مو به شکلی کاملاً ملایم و طبیعی موها را صاف می کند. در واقع لوکاس مایر برای صاف کردن ماندگار موها به جای اینکه به سراغ فرمالدهیدها و اسیدهای گوگرد دار برود، به سراغ طبیعت رفته و راه حل این مشکل را از درون دانه های سویا جویا شده است. آزمایشات اثربخشی معرفی شده در این نوشته، نشان داده اند که تنها با افزودن یک یا 2 درصد فیتنسو، می توان به شامپویی با خاصیت صاف کنندگی دست یافت. همچنین با افزودن 0.5 درصد فیتنسو به فرمولاسیون ماسک مو (به همیاری دیگر محصولات لوکاس مایر از جمله Lecigel و Sculptessence) می توان ماسک مویی غنی و با قوام، دارای خاصیت صاف کنندگی و آنتی فریز خلق نمود. البته کاربردهای آرایشی فیتنسو به شامپو و ماسک محدود نمی شود. در واقع همه نوع محصول آرایشی بهداشتی مراقبت از مو که به منظور صاف کردن مو ساخته می شوند را می توان با فیتنسو فرموله کرد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی نچرال اچ جی

0 | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی نچرال اچ جی از واژه سویا استفاده شده است.
عصاره سویا سرشار از ایزوفلاونهایی همچون جنیستئین ، دیادزئین می باشد که نوعی فیتواستروژن به شمار می آیند. فیتواستروژنها به جوانی و شادابی پوست خانمها کمک می کنند. دانه سویا همچنین دارای درصد بالایی از فیتیک اسید (دارای خاصیت آنتی اکسیدانی ) می باشد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر

رنه فورتره از پیشگامان طراحی محصولات زیبایی و مراقبت از مو می باشد که از سال ۱۹۸۰ با لابراتوارهای پیرفابر فرانسه فعالیت می کند. محصولات آرایشی بهداشتی این برند حاوی عصاره های گیاهی و اسانس های روغنی گیاهان می باشد. رنه فورتره معتقد است که راز داشتن موی زیبا، پوست سر سالم است. همان گونه که گیاه سالم از خاک حاصلخیز منشأ می گیرد، موی زیبا نیز در پوست سر سالم می روید | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رنه فورتره - رنه فورترر از واژه سویا استفاده شده است.
مواد مؤثره اسانس های روغنی، ویتامین های B5 و B6، ویتامین E ترکیبات انحصاری •  Cimentrio : کمپلکسی از فیتواسترول، سرامید و اسیدهای چرب ضروری دانه سویا، بازسازی کننده و تقویت کراتین مو، سیمان بین سلولی مشابه مواد بیولوژیک بدن، تقویت کراتین سازی، حفظ رطوبت، افزایش استحکام و مقاومت تار مو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مراقبت از مو فیتو

برند فرانسوی محصولات مراقبت از مو | در مقاله برند آرایشی بهداشتی مراقبت از مو فیتو از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کلوران

خط تولید محصولات این برند با هدف مراقبت از پوست های فوق حساس یا غیر مقاوم طراحی شده است  | در مقاله برند آرایشی بهداشتی کلوران از واژه سویا استفاده شده است.
مواد مؤثره آندوسلینات (ضدقارچ)، سالیسیلیک اسید (لایه بردار)، پروتئین هیدرولیز شده گندم، لیپوپروتئین (مغذی)، ویتامین B5 (مرطوب کننده)، پیروکتون اولامین (ضدقارچ)، کمپلکس عصاره بادام شیرین با لاکتوپروتئین، ویتامین PP، لسیتین های سویا، ویتامین F، ویتامین B8 (کمک به ساخت کراتین)، بتاگلیسیریتینیک اسید (ضد التهاب)، لسیتین های سویا (نرم کننده و مرطوب کننده)، تیتانیوم دی اکساید
پن یک لغت فرانسوی به معنای صابون می باشد. پن های کلوران برای پوست های مختلف طراحی شده است. یکی از انواع این صابون ها برای پوست چرب و مختلط ساخته شده که دارای ترکیبات مهارکننده آنزیم 5 آلفا ردوکتاز می باشد. برای پوست های خشک پن حاوی لسیتین های سویا طراحی شده است. پن پوست آلرژیک حاوی ویتامین F و فاقد رنگ و عطر و دارای pH هماهنگ با پوست می باشد. پوست های خشک و شکننده می توانند از مزایای عصاره گل ختمی به کار رفته در پن کلوران استفاده نمایند. ژل شست و شوی بهداشتی بانوان، کلوران، حاوی عصاره گیاه پنیرک تنظیم کننده pH و فلور نرمال واژن می باشد. همچنین از اکسید آهن نیز برای تنظیم فلور نرمال واژن در این محصول استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رک

برند فرانسوی محصولات زیبایی صورت، بدن، درماتولوژیکی و ضد آفتاب | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رک از واژه سویا استفاده شده است.
• برای برطرف کردن اولین علایم پیری چهره (خطوط نازک و شل شدگی خفیف پوست) در سنین 25 تا 35 سالگی اولین علائم پیری در چهره پدیدار می شود. استرس، خستگی و عوامل محیطی اثرات خود را بر روی چهره نمایان تر می کنند. مرطوب کننده های هایدرا آنتی فتیک رک علاوه بر تامین رطوبت، از پوست محافظت نموده، آثار خستگی و استرس را روز به روز کاهش داده و ظرف 3 هفته محو می نماید. کرم های ضد چروک رینکل کورکشن (رتیناکس) پوست انسان درهنگام جوانی، مرتب در حال نوسازی سلول هایش است. با افزایش سن، توانایی نوسازی سلول های پوست رفته رفته کاهش یافته و چروک شدن پوست آغاز می شود. در این سن، پوست به چیزی نیاز دارد که بتواند به نوسازی سلول هایش کمک نماید. رتینول این کار را به خوبی انجام می دهد. غالباً توصیه می شود که محصولات حاوی رتینول از حدود 30 سالگی (اواخر دهه 20 یا اوایل دهه 30 زندگی) آغاز شود. رتینول استفاده شده در محصولات رک، ویتامین A خالص، موثر و پایدار است که برای اولین بار، توسط کمپانی رک ثبت اختراع شد. رتینول یکی از موثرترین مواد آرایشی برای کاهش خطوط و چروکهای پوست می باشد. نوآوری RoC: کمپانی رک برای برطرف کردن مشکل حساسیت پوست به رتینول، در سری جدید محصولات ضدچروک خود به نام رینکل کورکشن ماده جدیدی به نام DMC را ثبت اختراع و استفاده نموده است. این ماده قدرت اثربخشی رتینول را دو برابر می کند. بنابراین برای دستیابی به اثربخشی یکسان، مقدار رتینول مورد نیاز به نصف کاهش می یابد. نتیجه این نوآوری، ملایم شدن ضدچروک های رک به میزان دو برابر است. محصولات ضدپیری مولتی کورکشن Multi Correxion بعد از میانسالی علائم پیری چهره چندگانه و انباشته هستند. چین و چروک، پف کردگی/ حلقه های تیره اطراف چشم، لکه های قهوه ای، خشکی پوست و نازک شدن لب ها از علائم مختلف پیری پوست می باشند. رک برای افراد میانسال، محصولات ضدپیری مولتی کورکشن را تولید کرده است که با برخورداری از ترکیب غنی شده ای از ویتامینها با علائم مختلف پیری پوست مبارزه می کنند. فرمولاسیون غنی این محصولات با برخورداری از مجموعه کاملی از مواد موثره، آشکارترین علائم پیری چهره را هدف گیری نموده، به طورهمزمان کلیه علائم را بهبود می بخشد. کامپلیت لیفت Complete Lift (ضدافتادگی پوست) ایا تاکنون با انگشت خود پوستتان را چند میلیمتر بالا کشیده اید؟ دقت کرده اید که همین چند میلی متر تا چه حد پوستتان را جوان تر جلوه می دهد. تکنولوژی دوگانه ضدافتادگی Lift & Fix به کار رفته در محصولات کامپلیت لیفت رک، همین عمل را برای شما شبیه سازی می کند. PURIF-AC پوست های مستعد آکنه (جوش) علتهای تشکیل آکنه و راهکارهای رک SOYA-UNIFY رفع لک های پوست علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی رک با استفاده از عصاره سویا می باشد. ترکیبات موجود در عصاره سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود. . دانه سویا و شیر سویا دارای پروتئینهایی هستند که آنزیم تریپسین روده را به یک ترکیب بی اثر تبدیل می کنند. تریپسین آنزیمی است که مسئول هضم بسیاری از ترکیبات پروتئینی می باشد. بنابراین بی اثرشدن آن مشکلات گوارشی مثل دل درد ایجاد می کند. خوشبختانه این پروتئینهای بی اثرکننده در اثر حرارت از بین می روند. به همین علت، غالباً توصیه می شود که شیر سویا به صورت پاستوریزه و دانه سویا به صورت پخته مصرف شود. کمپانی رک بر اساس این ویژگی ترکیبات سویا، سری محصولات سویا یونیفای را طراحی نموده که با مهار آنزیمهای تریپسین پوستی مانع از انتقال ملانینهای ساخته شده در ملانوسیت به کراتینوسیتهای پوست می شود. ENYDRIAL اینیدریال برای پوستهای خیلی خشک و آتوپیک قابل استفاده برای کودکان و بزرگسالان - RoC Emollient Technology
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه از واژه سویا استفاده شده است.
لسیتین سویا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لومن

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی لومن از واژه سویا استفاده شده است.
عصاره زنبق آبی، جلبک دریایی و پروتئین سویا در کرم روز لیفتینگ لومن
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه سویا استفاده شده است.
عصاره دانه سویا
عصاره دانه سویا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوسیان

فیتوسیان نام محصولات ضد ریزش موی موقتی، واکنشی، الگوی زنانه برند فیتو است. شامپو فیتوسیام و سرم فیتوسیان محصولات این خانواده هستند. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوسیان از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوکراتین

محصولات فیتوکراتین فیتو برای ترمیم موهای آسیب دیده و موخره ساخته شده اند.  این مطلب از سایت اصلی فیتو، توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتوکراتین از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

روشن کردن پوست

گرایش به پوست روشن یا تیره در فرهنگ های مختلف فرق می کند. مثلاً خانم های آسیایی دوست دارند پوست روشن داشته باشند اما خانم های اروپایی برنزه بودن برایشان جذاب است. محصولات روشن کننده نه فقط برای روشن کردن پوست بلکه برای از بین بردن لک های پوست استفاده می شوند. هیدروکینون، آربوتین، کوجیک اسید از جمله ترکیبات روشن کننده پوست می باشند. | در مقاله روشن کردن پوست از واژه سویا استفاده شده است.
در مورد فلاونوئیدها بیشتر بدانیم ضد لک های بر پایه کوجیک اسید (kojic acid) کوجیک اسید یک متابولیت قارچی است که از قارچ هایی مثل آسپرژیلوس و پنی سیلیوم استخراج می شود. این ماده به شکل گسترده ای به عنوان یک افزودنی غذایی برای پیشگیری از قهوه ای شدن مواد غذایی و افزایش قرمزی توت فرنگی های نارس و کال، مورد استفاده قرار می گیرد. کوجیک اسید با شلات کردن یون مس سبب مهار آنزیم تایروسیناز می گردد. این مواد در فرآورده های آرایشی برخی کشورها مانند ژاپن کاربرد گسترده ای دارد. اثرات آنتی بیوتیک و محافظتی این ماده به افزایش عمر عمر مفید فراورده های آرایشی بهداشتی کمک می کند. فرآورده های حاوی کوجیک اسید به مدت 1 تا 2 ماه (گاه حتی بیشتر) و با دوز دو بار در روز استفاده می شوند تا اثربخشی مناسب حاصل گردد. متأسفانه این ماده در برخی افراد ایجاد حساسیت های پوستی تماسی ایجاد می کند، به همین علت معمولاً فرآورده 1% آن به انواع 2% ترجیح داده می شود. مشتقاتی از این ماده با نفوذ پوستی بیشتر نیز تحت بررسی هستند. ضدلک و سفیدکننده های مهارکننده انتقال ملانوزوم ها ضدلک های بر پایه نیاسینامید در مورد این ویتامین پیشتر نیز مطالبی ارائه گردید. این ماده اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدان و تنظیم کننده سیستم ایمنی دارد. علاوه بر ویژگی های بیان شده، ثابت شده است که این ماده از انتقال ملانوزوم ها به کراتینوسیت ها، جلوگیری می کند. استفاده از فرآورده موضعی نیاسینامید 5%، دو بار در روز و به مدت 8 هفته و یا فرآورده 3.5% آن همراه با رتینیل پالمیتات، به شکل معنی داری سبب روشن شدن پوست می گردد. باید توجه داشت که این اثرات برگشت پذیر می باشند. ضد لک های بر پایه سویا مردم چین بر این باورند که کارگران شاغل به کار در مراکز فراوری سویا پوست های زیباتری دارند. در کراتینوسیت ها گیرنده ای به نام PAR-2 وجود دارد که با از بین بردن ملانوزوم ها، میزان آن ها را کنترل می کند. شیر سویا و مشتقات آن دارای انواعی از پروتئین است که با تحریک این گیرنده سبب کاهش ملانوزوم ها و اثرات روشن کنندگی می گردد. اثر این مواد در لک زایی پوست به دنبال تابش اشعه ماورای بنفش، به اثبات رسیده است. البته فرآیندهای حرارتی مانند پاستوریزه کردن، سبب تخریب ساختار مواد روشن کننده پوست می گردد.
مشاهده مطلب

گیاه سویا Soy bean

گیاه سویا یا به انگلیسی Soy bean با نام علمی Glycine soja یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سویا Soy bean از واژه سویا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه سویا استفاده شده است.
روغن گلایسین سوجا Glycine Soja is also known as soy acid and glycine soja oil. روغن دانه سویا یا روغن گلایسین سوجا با تشکیل یک لایه نازک روی پوست مانع از کاهش رطوبت پوست می شود.
پروتئین سویا یکی از منابع طبیعی پروتئین ها، دانه های سویا می باشد. پروتئین سویا اثر سفت کنندگی دارد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: پاپیتال خاکی

مطلب بعدی: شیرین بیان

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !