گیاه هاماملیس انجیلی Witch Hazel  

گیاه هاماملیس انجیلی Witch Hazel

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه هاماملیس انجیلی یا به انگلیسی Witch Hazel با نام علمی Hamanmelis virgimiana یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
هاماملیس انجیلی

گیاه «هاماملیس انجیلی» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه هاماملیس انجیلی Witch Hazel

گیاه هاماملیس انجیلی یا به انگلیسی Witch Hazel با نام علمی Hamanmelis virgimiana یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه هاماملیس انجیلی Witch Hazel از واژه هاماملیس انجیلی استفاده شده است.
مشاهده مطلب
 

• هاماملیس انجیلی
English: Farmasi Brave White Shaving Foam is determined by natural extracts contaning Witch Hazel extract, Cotton Seed Oil and Allantoin in the formula. With Witch Hazel Extract, it reduces skin irritation. With Cotton Seed Oil, it moisturizes the skin deeply. With Allantoin content, it soothes the skin.
ترجمه به فارسی: کف اصلاح Brave White ، حاوی عصاره های طبیعی هاماملیس انجیلی، روغن بذر کتان و آلانتوئین. هاماملیس خارش پوست را کاهش می دهد. روغن بذر کتان، مرطوب کننده عمقی پوست بوده و آلانتوئین، پوست را التیام و تسکین می بخشد.


مطلب قبلی: هاجنیا

مطلب بعدی: هارونگا


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید