گیاه آفتابگردان Sunflower 

گیاه آفتابگردان Sunflower

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه آفتابگردان یا به انگلیسی Sunflower با نام علمی Helianthus annuus یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
آفتابگردان

گیاه «آفتابگردان» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه آفتابگردان استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است. | در مقاله اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده از واژه آفتابگردان استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه آفتابگردان Sunflower

گیاه آفتابگردان یا به انگلیسی Sunflower با نام علمی Helianthus annuus یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه آفتابگردان Sunflower از واژه آفتابگردان استفاده شده است.
مشاهده مطلب

mustela pediat plants
آووکادو، آفتابگردان و لوپین
sunflower anti free radical
عصاره گل آفتابگردان با خاصیت ضد رادیکال آزاد

• Sunflower
HELIANTHUS ANNUUS — Sunflower Oil. The extract from sunflower seeds, a rich emollient high in linoleic and oleic essential fatty acids. A good base for massage oils and lotions. (INCI dictionary)
Styrax Oil – Liquidambar styraciflua Sugar Cane – Saccharum officinarum Sugar Maple – Acer saccharum Sunflower – Helianthus annuus (INCI dictionary)
SUNFLOWER OIL: Derived from pressed sunflower seeds, this oil is excellent for cleansing the skin without stripping away essential lipids. Used in CSRx Facial Cleansing Oil. (cellularskinrx.com)
Fatty Acids: Can be one or any mixture of liquid and solid acids such as caprylic, lauric, myristic, oleic, palmitic, and stearic. Used in bubble baths, lipsticks, soap, detergents, cosmetics, food. Alternatives: vegetable-derived acids, soy lecithin, safflower oil, bitter almond oil, sunflower oil, etc. (peta.org)
RootBioTec HO (oil-based version): Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (and) Cocos Nucifera (Coconut) Oil (mibellebiochemistry.com/products/rootbiotec-ho)

• آفتابگردان

مطلب قبلی: عشقه

مطلب بعدی: هله بار سبز

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید