گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn 

گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی



چکیده: گیاه سنجد تلخ یا به انگلیسی Sea Buckthorn با نام علمی Hippophae rhamnoides یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
سنجد تلخ

گیاه «سنجد تلخ» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی لومن

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی لومن از واژه سنجد تلخ استفاده شده است.
عصاره سنجد تلخ قطبی (Buckthorn) : محصولات پریمیوم بیوتی لومن
مشاهده مطلب

گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn

گیاه سنجد تلخ یا به انگلیسی Sea Buckthorn با نام علمی Hippophae rhamnoides یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه سنجد تلخ Sea Buckthorn از واژه سنجد تلخ استفاده شده است.
مشاهده مطلب

• Sea Buckthorn 
Sea Buckthorn Oil – Hippophae rhamnoides (INCI dictionary)
SEA BUCKTHORN OIL: Rich in omega 3, 6, 7 and 9, oil from this incredible plant replaces moisture lost due to environmental insults and aging. Skin's natural lipid barrier is restored and protected. Skin's texture is improved. Overall, skin's health is greatly improved. Used in CSRx Facial Cleansing Oil and Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)

• سنجد تلخ

مطلب قبلی: چای مکه

مطلب بعدی: علف چای

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید