گیاه گردو Walnut 

گیاه گردو Walnut

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه گردو یا به انگلیسی Walnut با نام علمی Juglans regia یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
گردو

گیاه «گردو» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه گردو Walnut

گیاه گردو یا به انگلیسی Walnut با نام علمی Juglans regia یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه گردو Walnut از واژه گردو استفاده شده است.
مشاهده مطلب

• Walnut
JUGLANS REGIA EXTRACT — Walnut Extract. Tonic and astringent, very beneficial to the skin and scalp. Also used as a temporary brown hair color, often in combination with henna. (INCI dictionary)
JUGLANS REGIA SHELL POWDER — Walnut Shells. Natural exfoliants used in facial masks. The mild scrubbing action of ground walnut shells helps break up oil deposits and clear away dead skin cells and debris. (INCI dictionary)
Walnut Extract, Shells – Juglans regia Water, Deionized Water – Aqua Watercress – Nastur tium officinale Watermelon extract – Citrullus lanatus Wheat Germ Oil – Triticum vulgare Wheatgrass – Triticum aestivum (INCI dictionary)

• گردو

مطلب قبلی: یاسمن سفید

مطلب بعدی: سرو جبلی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید