گیاه برنج Rice 

گیاه برنج Rice

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه برنج یا به انگلیسی Rice با نام علمی Oryza sativa یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاه «برنج» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه برنج استفاده شده است.
سرامیدها سرامیدها چربی های پوستی هستند که در گیاهانی مثل لوبیا، دانه آفتابگردان و دانه برنج نیز یافت می شوند. درست همانطور که ملات سیمان، آجرهای دیوار را به یکدیگر متصل می کند، سرامیدها نیز سلول های لایه شاخی پوست را به یکدیگر چسبانده و موجب حفظ یکپارچگی پوست می شوند. سرامید از یک مولکول اسفنگوزین Sphingosine و یک اسید چرب ساخته می شود. مهمترین خاصیت سرامید ها در پیام رسانی سلولی است و تغییرات سلولی مثل تفاوت گذاری (differentiation) و تکثیر سلولی (proliferation) را تنظیم و هماهنگ می کند.
مشاهده مطلب

معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: اکولاژن اریفلیم

اکلاژن اریف لیم مجموعه ای از سه پپتید انرژی زا، پپتید کلاژن و وپپتید آنتی اکسیدان است. | در مقاله معرفی مواد موثره آرایشی بهداشتی: اکولاژن اریفلیم از واژه برنج استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه برنج Rice

گیاه برنج یا به انگلیسی Rice با نام علمی Oryza sativa یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه برنج Rice از واژه برنج استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتور وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پلاسنتور وژتال از واژه برنج استفاده شده است.
گیاهان جوی دوسر (سورفکتانت گیاهی)، گل زنبق، اسطوخودوس، رزماری، کالندولا (نرم کننده و ضد التهاب)، عصاره دارچین، عصاره غنچه گل سرخ وحشی، روغن هسته زردآلو، عصاره سرو، عصاره میموزا، عصاره آرنیکا، عصاره شیرین بیان، گل گاو زبان اروپایی، شی باتر و روغن بادام، سنتلا آسیایی، بابونه طلایی، عصاره گل گندم، گل عینک و خیار، جینکو بیلوبا، شاه بلوط هندی، عصاره پرتقال ارگانیک، عصاره گیاهان کیجیلیا و کوییلاجا، عصاره برگ چای سفید، عصاره واکامه (کاهش اندازه ملانوزوم ها)، بابونه طلایی، برنج قهوه ای، گیاه آب بشقابی
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لانژه

برند فرانسوی لانژه توسط شرکت کاسپین تجارت پوریا عرضه می شود. محصولات لانژه شامل بیش از 60 قلم فراورده در 13 رده می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی لانژه از واژه برنج استفاده شده است.
عصاره برنج
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه برنج استفاده شده است.
روغن سبوس برنج
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی میلادوپیز از واژه برنج استفاده شده است.
روغن سبوس برنج Rice Bran Oil
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اسکین کد

شرکت اسکین کد یک شرکت سوئیسی تولید کننده محصولات مراقبت از پوست است که در سال 1998 تأسیس شد. محصولات اسکین کد در بیش از 42 کشور جهان توزیع می شود و تمامی مراحل تهیه مواد اولیه، تولید و بسته بندی آن در کشور سوئیس انجام می شود. اسکین کد توسط شرکت ارژنگ فرین گیتی عرضه می شود. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی اسکین کد از واژه برنج استفاده شده است.
مشاهده مطلب

pharma38
 گیاه برنجاسف یا آشیله آ
منبع: فارماکوپه گیاهی ایران، چاپ اول اسفند 81

• Rice Bran
ORYZA SATIVA BRAN WAX — Rice Bran Wax. Used in cosmetics as a thickener and binding agent. (INCI dictionary)
HYDROLYZED RICE BRAN EXTRACT: The extract regulates melanin production and has been used in far eastern cultures for years to help brighten and lighten the complexion. Rice bran extract also contains lipoic acid, an antioxidant and vitamin B5, (niacin) to help improve cellular circulation. (cellularskinrx.com)
Squalene: Oil from shark livers, etc. In cosmetics, moisturizers, hair dyes, surface-active agents. Alternatives: vegetable emollients such as olive oil, wheat germ oil, rice bran oil, etc. (peta.org)

• برنج

مطلب قبلی: گل مغربی

مطلب بعدی: گل صد تومانی

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید