گیاه آووکادو Avocadu 

گیاه آووکادو Avocadu

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه آووکادو یا به انگلیسی Avocadu با نام علمی Persea americana یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
آووکادو

گیاه «آووکادو» در مقالات سایت احسان حسنانی

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه از واژه آووکادو استفاده شده است.
موم زنبور عسل و آووکادو برای لطافت و حفظ رطوبت پوست ظریف دور چشم گیاهان و عصاره های گیاهی اینگرید میه عصاره گیاهان شیرین بیان، بابونه، دم اسبی، زنبق، بادام شیرین
مشاهده مطلب

گیاه آووکادو Avocadu

گیاه آووکادو یا به انگلیسی Avocadu با نام علمی Persea americana یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه آووکادو Avocadu از واژه آووکادو استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه آووکادو استفاده شده است.
روغن آووکادو این ماده موجب کشیدن و نرم شدن پوست می شود و با فشردن گیاه Persea americana استخراج می شود. روغن آووکادو از معدود روغنهاییست که از دانه گرفته نمی شود. روغن آووکادو عملکرد سولفات کلسترول را تقلید می کند و به یکپارچگی سیستم حفاظتی پوست کمک می نماید.
مشاهده مطلب

• Avocado 
PERSEA GRATISSIMA — Avocado Oil. A good source of vitamins A, D and E, amino acids and sterols. Herbalists traditionally have used avocado oil in hair and scalp preparations and in the treatment of chronic dry skin conditions. Easily absorbed by the skin and scalp, it is very soothing and nourishing. (INCI dictionary)
SESAMUM INDICUM — Sesame Oil. Similar to avocado oil, this rich emollient is high in linoleic and oleic fatty acids. Often used as a carry- ing agent for other ingredients in cosmetic formulations. (INCI dictionary)
Atlas Cedar – Cedrus atlantica Avocado Oil – Persea gratissima Balm Mint – Melissa officinalis Balsam Peru – Myroxylon pereirae (INCI dictionary)
Mink Oil: From minks. In cosmetics, creams, etc. Alternatives: vegetable oils and emollients such as avocado oil, almond oil, and jojoba oil. (peta.org)

• آووکادو

مطلب قبلی: موچسب

مطلب بعدی: جعفری

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید