گیاه بید White willow 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

گیاه بید White willow

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: گیاه بید یا به انگلیسی White willow با نام علمی Salix species یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاه «بید» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با شوره سر

0 | در مقاله آشنایی با شوره سر از واژه بید استفاده شده است.
دیفنس اسکالپ از بید کانادایی یا علف آتش به دست آمده که مولکول زیست فعال آن یک ماده پلی فنولی می باشد. مکانیزم عملکرد دیفنس اسکالپ: دیفنس اسکالپ با مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز علاوه بر متعادل سازی میزان تولید و ترشح چربی طبیعی پوست (سبوم) با افزایش سنتز اینوولوکرین ، چسبندگی کورنئوسیت ها را افزایش می دهد. از آنجا که مالاسزیا برای رشد و تکثیر به لیپیدها و اسیدهای چرب احتیاج دارد و مجبور است از سبوم پوست سر به عنوان غذا استفاده کند، مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز توسط دیفنس اسکالپ موجب کاهش تولید سبوم شده و به این ترتیب رشد این میکروارگانیسم ها را مهار می نماید.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضدشوره، دیفنسکالپ

| در مقاله اکتیو آرایشی، ضدشوره، دیفنسکالپ از واژه بید استفاده شده است.
دیفنس اسکالپ از بید کانادایی یا علف آتش به دست آمده که مولکول زیست فعال آن یک ماده پلی فنولی می باشد.
بید کانادایی = علف آتش = اپیلوبیوم
اوئنوتئین B ماده پلی فنلی ماده موثره بید کانادایی مکانیزم عملکرد دیفنس اسکالپ: دیفنس اسکالپ با مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز علاوه بر متعادل سازی میزان تولید و ترشح چربی طبیعی پوست (سبوم) با افزایش سنتز اینوولوکرین ، چسبندگی کورنئوسیت ها را افزایش می دهد. از آنجا که مالاسزیا برای رشد و تکثیر به لیپیدها و اسیدهای چرب احتیاج دارد و مجبور است از سبوم پوست سر به عنوان غذا استفاده کند، مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز توسط دیفنس اسکالپ موجب کاهش تولید سبوم شده و به این ترتیب رشد این میکروارگانیسم ها را مهار می نماید.
اثربخشی دیفنس اسکالپ در مبارزه با شوره، کاهش چربی و از بین بردن التهابات با روش های مختلف آزمایشگاهی و بالینی به اثبات رسیده است . نتیجه گیری: Defenscalp که از بید کانادایی استخراج شده و مقدار پلی فنل های اوئنوتین B در آن با روش تیتراسیون اندازه گیری شده است.
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتئول

محصولات ضد شوره سر فیتو تحت نام فیتئول و فیتئول اینتنس عرضه می شوند. فیتئول اینتنس برای شوره های مقاوم و سرسخت است. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتئول از واژه بید استفاده شده است.
• تسهیل جداسازی پوسته ها با استفاده از مواد کراتولیتیک (عصاره برگ بید و سالیسیلیک اسید)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه بید استفاده شده است.
عصاره برگ درخت بید (نوعی اسید سالیسیلیک طبیعی)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دکتر ژیلا

به زودی | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دکتر ژیلا از واژه بید استفاده شده است.
Image source: shahrvandalborz.com گیاهان دکتر ژیلا روغن جوانه گندم، عصاره بابونه، عصاره آلوئه ورا، روغن آووکادو، عصاره بید کانادایی، روغن کنجد (حاوی سزامین)، عصاره سیلی مارین، پروتئین هیدرولیز شده گندم، عصاره برگ زیتون، کمپلکس لاکتیل، اسکوالن (امولینت گیاهی)، عصاره شیرین بیان، عصاره کالندولا، استرهای نیشکر، بیزابولول، آلوئه ورا، آلانتوئین.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دکتر ژیلا

شركت ايران آوندفر يكي از 10 شركت برتر توليدكننده محصولات آرايشي و بهداشتي كشور است كه در سال 1358 تاسيس شد و فعاليت خود را با مديريت جديد در سال 1365 با توليد دو نوع محصول آغاز كرد . كارخانه ايران آوندفر از سال 1370 به دليل گسترش سريع فعاليت به زميني به مساحت هفت هزار متر مربع در شهرك صنعتي سيمين دشت منتقل شده كه با استفاده از انبار جديد كالا 10 هزار متر مربع به آن افزوده شده است. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی دکتر ژیلا از واژه بید استفاده شده است.
Image source: shahrvandalborz.com گیاهان دکتر ژیلا روغن جوانه گندم، عصاره بابونه، عصاره آلوئه ورا، روغن آووکادو، عصاره بید کانادایی، روغن کنجد (حاوی سزامین)، عصاره سیلی مارین، پروتئین هیدرولیز شده گندم، عصاره برگ زیتون، کمپلکس لاکتیل، اسکوالن (امولینت گیاهی)، عصاره شیرین بیان، عصاره کالندولا، استرهای نیشکر، بیزابولول، آلوئه ورا، آلانتوئین.
مشاهده مطلب

گیاه بید White willow

گیاه بید یا به انگلیسی White willow با نام علمی Salix species یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه بید White willow از واژه بید استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه بید استفاده شده است.
عصاره گیاه بید کانادایی ضد حساسیت پوست و جمع آوری کننده رادیکال های آزاد می باشد. همچنین خاصیت آنتی باکتریال داشته و در کرم های ضد چروک، ضد پیری و ترمیم کننده استفاده می شود.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: کوله خاس

مطلب بعدی: گل صابونی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !