گیاه جوجوبا Jojoba 

گیاه جوجوبا Jojoba

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: گیاه جوجوبا یا به انگلیسی Jojoba با نام علمی Simmondsia chinesis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاه «جوجوبا» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن جوجوبا از میوه گیاه جوجوبا گرفته می شود و نرم کنندگی بسیار خوبی دارد. بر خلاف سایر روغن های گیاهی، روغن جوجوبا شباهت زیادی به چربی پوست انسان (سبوم) دارد.
مشاهده مطلب

مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد. | در مقاله مقایسه فیلترهای فرابنفش از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است. | در مقاله اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن ها نیز از جمله پرکاربردترین مواد پوشاننده می باشند. روغن پارافین اگرچه در سال اخیر مورد استفاده موضعی داشته است ولی بی گمان روغن های طبیعی از جمله پوشاننده های پرمصرف در فرآورده های آرایشی می باشند. از جمله اسیدهای چرب ضروری که در این روغن ها وجود دارد می توان به اسید لینولئیک اشاره نمود. روغن آفتابگردان که حاوی اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد، علاوه بر اثرات پوشانندگی به سرعت سد دفاعی لایه شاخی را ترمیم می کند. روغن اناگر از گیاهی به نام اناگر با نام علمی Oenothera biennis استخراج می شود حاوی اسیدهای چرب امگا- است که هم لینولئیک اسید و هم گاما لینولئیک اسید دارد. این روغن نیز با حفظ ساختار لایه شاخی و اعمال اثرات پوشانندگی یک مرطوب کننده مناسب است. روغن زیتون علاوه بر ترکیبات چرب ضروری، دارای ترکیبات آنتی اکسیدان نیز می باشد. روغن جوجوبا نیز در فرآورده های آرایشی کاربرد فراوانی دارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز

فلورا استرز امولینت گیاهی برگرفته از جوجوبا است که باری کاهش زبری و حالت فلس مانند پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز از واژه جوجوبا استفاده شده است.
 استرهای فلورا امولینت های گیاهی برگرفته از جوجوبا هستند. این امولینتها بر خلاف اغلب روغن های گیاهی، تری گلیسیرید نیستند بلکه زنجیره مستقیمی از استرهای مومی می باشند. استرهای گوناگونی در مجموعه استرهای فلورا یافت می شوند که برخی از آنها در دیگر منابع گیاهی یافت نمی شوند. این گوناگونی، فرمولاتور را قادر می سازد که با استفاده از ویژگی های بی مانند این استرها کیفیت فرمولاسیون های خود را افزایش دهد. استرهای فلورا از نظر پایداری جزء پایدار ترین امولینتها می باشند. نقطه ذوب آنها دامنه وسیعی داشته و امولینت های بسیار عالی برای فرمولاسیون های برتر مراقبت از پوست به شمار می روند. اثر آنها در کاهش خشکی ، زبری و فلسی شدن پوست و افزایش استحکام آن، همچنین در کاهش خط ها و چروک های ریز دور چشم به صورت بالینی به اثبات رسیده است. استرهای فلورا باعث می شوند که محصولات آرایشی رنگی در نقش محصولات بهداشتی مراقبت از پوست عمل نمایند ضمن اینکه از پوشانندگی بیشتری نیز برخوردارند. استرهای فلورا در حضور رنگدانه های اکسید آهن پایداری اکسیداسیونی بالایی داشته و بنابراین عمر مفید محصول آرایشی رنگی را زیاد می کنند. استفاده از استرهای فلورا برای محصولات آرایشی و بهداشتی در آمریکا، اروپا و ژاپن تایید شده است. فن آوری تولید استرهای فلورا استرهای فلورا محصولات فراوری روغن جوجوبا می باشند. مراحل فراوری روغن جوجوبا برای دستیابی به استرهای فلورا در شکل زیر نشان داده شده است. در ابتدا عمل هیدروژناسیون کامل بر روی روغن جوجوبا انجام می شود تا روغن جوجوبای کاملاً اشباع به دست آید. سپس روغن جوجوبای اشباع نشده با روغن جوجوبای کاملاً اشباع شده با نسبت های مختلف مخلوط گردیده و عمل اینتر اِستریفیکیشن (استری شدن میانی) بر روی مخلوط آنها انجام می شود تا اِسترهای مهندسی شده فلورا با خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردی ویژه ای به دست آیند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا

ذرات فلورا برای سوسپانسیون کردن دانه های رنگی و برای زیباسازی فرمولاسیون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا از واژه جوجوبا استفاده شده است.
•  تلاش جهت تنظیم کردن وزن مخصوص فاز پیوسته با وزن مخصوص ذرات (برای دستیابی به شناوری خنثی ) فقط در صورتی موثر است که محصول شما با تغییرات دمایی مواجه نشود. چرا که تفاوت در ضرایب انبساط در دماهای مختلف موجب به هم خوردن تعادل وزن مخصوص ها و در نهایت جداسازی ذرات خواهد شد. فلورازوم ها: برای حمل مواد فعال، انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلورازوم ها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و حمل مستقیم مواد فعال مانند ویتامین ها، مواد معطر، رنگدانه ها و آنزیم ها یا مواد فعال مورد نظر شما به داخل پوست هستند. فلورازوم ها بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. فلورازوم ها به شما اجازه می دهند که بدون استفاده از حل کننده یا بدون اینکه مجبور باشید شفافیت محصولتان را قربانی کنید، بتوانید یک فاز روغنی به محلول آبی اضافه نمایید. فلورازوم ها می توانند برای فرمولاسیون های عاری از روغن مناسب باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها فلورازوم ها هم در محصولات آبکشی شدنی می توانند استفاده شوند و هم در محصولات به جاماندنی . ژل های شفاف بر پایه آب ، امولسیون ها (هم روغن در آب و هم آب در روغن)، پاک کننده ها ، سیستم های بی آب و اسکراب ها نمونه های از کاربرد این ذرات می باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. گویچه های فلورا (فلوراسفیِرها ) برای انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلوراسفیِرها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا مستقیماً به داخل پوست می باشند. گویچه های فلورا بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. این گویچه ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها گویچه های فلورا اثر بخشی محصول شما را در چشم مصرف کننده مجسم می کند. فلوراسفیِرها رطوبت از دست رفته پوست را دوباره باز می گرداند. مرواریدهای فلورا (فلوراپِرل ها ) برای رسانش فعالیت چشمی و لمسی مرواریدهای فلورا ذرات کروی محکم و رنگی از جنس استرهای جوجوبا هستند که موجب زیبایی محصول شما شده و توجه خریدار را به خود جلب می کنند. فلورا پرل ها در رنگهای مختلف و با قطر متوسط 1000 میکرو متر عرضه می شوند. فلوراپرل ها برای فرمولاسیون های ماساژ و لایه برداری انتخاب مناسبی هستند زیرا وقتی بر روی پوست مالیده می شوند آن را به صورت یکنواخت ماساژ می دهند. مرواریدهای فورا «رنگ واضح و برجسته» ای در فرمولاسیون شما قرار می دهند تا محصولتان در قفسه فروشگاه بیشتر جلب توجه کند. کاربردها مرواریدهای فلورا برای به کارگیری در فرمولاسیون های آبکشی شدنی مانند ژل های دوش ، بافرهای بدن و پاک کننده های صورت مفید هستند. دانه های فلورا ( فلورابیدها ) برای لایه برداری ملایم و موثر از پوست دانه های فلورا ریز کره های محکم از استرهای جوجوبا هستند که پوست را به ملایمت اما به طور موثری لایه برداری می کنند. اندازه ذرات دانه های فلورا به طوری طراحی شده که سلولهای مرده روی سطح پوست را به شکل بهینه ای بزداید. برخلاف اغلب پودرهای حبه ای یا پوسته های فندق فلورابیدها به گونه ای ساخته شده اند که آلودگی میکروبی نمی تواند وارد پوست شود. کاربردها فلورابیدها برای اسکراب های بدن و صورت، ژل های دوش ، محصولات شستشوی دست و پا و ... مناسبند. با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. دانه های فلورا از سال 1986 در محصولات آرایشی به کاربرده می شده اند.
برخلاف دیگر لایه بردارهای رایج که موجب خارش و بریدگی ریز پوست می شوند، فلورابیدها ذرات کروی هموار هستند. فلورابیدها با اینکه ناراحتی های دیگر لایه بردارها را ایجاد نمی کنند، اما به اندازه آنها اثر بخشی دارند. دانه های فلورا علاوه بر لایه برداری از پوست، لایه ای از استرهای جوجوبا بر روی پوست برجای گذارده و پوست را نرم می کنند. مشخصات
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22

ترکیبی از روغن جوجوبا و ماکادمیا به نام L22 ساخته شده که ادعا می شود مشابه لیپیدهای یک فرد جوان 22 ساله است و به عنوان امولینت در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22 از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

گیاه جوجوبا Jojoba

گیاه جوجوبا یا به انگلیسی Jojoba با نام علمی Simmondsia chinesis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه جوجوبا Jojoba از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مای

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی مای از واژه جوجوبا استفاده شده است.
عصاره های گیاهی آلوئه ورا، جوجوبا و ماده مؤثر آلفا بیسابولول
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لومن

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی لومن از واژه جوجوبا استفاده شده است.
موم بادام و روغن جوجوبا در کرم پیلینگ لایه بردار دو مرحله ای
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتور وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پلاسنتور وژتال از واژه جوجوبا استفاده شده است.
دانه های ریز جوجوبا (از بین برنده سلول های شاخی و مرده)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لانژه

برند فرانسوی لانژه توسط شرکت کاسپین تجارت پوریا عرضه می شود. محصولات لانژه شامل بیش از 60 قلم فراورده در 13 رده می باشد. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی لانژه از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن جوجوبا
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن جوجوبا یک ترکیب Liquid Wax است که از تخم گیاه جوجوبا به دست می آید و و شباهت زیادی به سبوم پوست انسان دارد.
مشاهده مطلب

shokri p.41
مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان ها، پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها از مواد اولیه پرمصرف در فرآورده های مرطوب کننده می باشد. پلی اول های هیدروکربنی شامل روغن های معدنی، اسکوالن، پترولاتوم، پروپیلن گلایکول، همچنین مشتقات لانولین مثل گلیسرول و سوربیتول، لانولین و لانولین الکل ها (اوسرین)، دایمتیکون و سیکلومتیکون جزء روغن های سیلیکونی به شمار می آید. از اسیدهای چرب می توان اسید استئاریک و اسید لینولئیک را نام برد. ستیل الکل، استئاریل الکل و سیتریل الکل، الکل های چرب هستند که به عنوان مواد مرطوب کننده استفاده می شوند. ایزو پروپیل میریستات، ایزو پروپیل پالمیتات و روغن جوجوبا جزء ترکیبات استری می باشد. روغن کنجد، روغن بادام شیرین و کره کاکائو تری گلیسیرید هستند. پروتئین هیدرولیز شده حیوانی، کلاژن، پروتئین شیر، آمینو اسیدهای ابریشم، جزئ ترکیبات آمینو اسیدی به شمار می آیند. اوره، لسیتین نیز مواد مرطوب کننده به شمار می آیند. بوتیل هیدروکسی آنیزول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT و توکوفرول از مواد آنتی اکسیدان و پایدار کننده هستند. صابون ها، معمولا ترکیبات استئارات هستند که می توانند آمونیوم استئارات، پتاسیم استئارات باشند. گلیسیریل استئارات و سوربیتان استئارات، جزء امولسیون کننده های استری هستند. ستیل الکل همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده استفاده شود. کاربومرها، صمغ زانتان یا گزانتان، صمغ سلولز جزء امولسیون کننده های پلیمری هستند. لانولین الکل، کلسترول و استرول های سویا نیز امولسیون کننده می باشند. مطالب این صفحه برگرفته از صفحه 41 کتاب دکتر شکری

• Jojoba
English: specially developed in farmasi laboratories nail polish remover quickly and gently removes varnish promoting strong, healthy-looking nails and cuticles every time you use it. its enriched with rose water and vitamin e extract formula moisturizes dry, brittle nails. jojoba oil keeps nails strong and healhty-looking.
ترجمه به فارسی: لاک پاک کن ناخن که به صورت انحصاری و خاص در آزمایشگاه های فارماسی طراحی و تولید شده، مواد لعابی لاک ناخن را به سرعت و با ملایمت پاک می کند و به مرور زمان موجب افزایش استحکام و سلامت ناخن ها و کوتیکول آن ها می شود. فرمولاسیون این لاک پاک کن غنی از عصاره گل رز و ویتامین E بوده و موجب رطوبت رسانی ناخن های خشک و شکننده می شود. روغن جوجوبا، ناخن ها را محکم و شاداب نگاه می دارد.
English: farmasi hair care liquid crystal hair serum, specially developed for hard-to-manage hairs and damaged hairs, instantly smoothes frizzly hair and makes hair easily tie up. enriched with argan oil formula, quickly penetrates into hair while providing deeply nourisment. jojoba oil works well on the scalp and prevents its overdrying. it makes your hair look and feel healthier, silkier, and shiny.
ترجمه به فارسی: سرم کریستال مایع مراقبت از موی فارماسی اختصاصاً برای موهایی که شکل دادن به آن ها سخت بوده و آسیب دیده، طراحی شده است. این سرم مو وز موها را به سرعت صاف نموده و موجب تثبیت آسان مو می گردد. فرمولاسیون این محصول سرشار از روغن آرگان بوده و به سرعت به داخل مو نفوذ می کند و باعث رطوبت رسانی عمقی مو می گردد. روغن جوجوبا از خشکی بیش از حد پوست سر جلوگیری می کند. شادابی، درخشش و نرمی مو را افزایش می دهد.
English: foot defense nutri-repair dry foot cream, with jojoba oil and sweet almond, is a rich and nourishing dry skin relief cream that helps to prevent and protect dry and flˆaky skin. it helps to provide long lasting moisture daily and soften, soothe the dry and rough feet.
ترجمه به فارسی: کرم ترمیم کننده و محافظ پا، حاوی روغن جوجوبا و روغن بادام شیرین، یک کرم غلیظ و مغذی برای پوست خشک بوده و از خشکی و پوسته شدن پوست جلوگیری می کند. این کرم، رطوبت ماندگار روی پوست به جا گذاشته و استفاده روزانه از آن موجب نرمی و تسکین پوست خشک و زبر پاها می شود.
English: farmasi intense moisturizer lip balm, enriched with shea butter, jojoba and vitamins a&e, provides the natural balance of the lips, gently protects them against the external effects and moisturizes dried and chapped lips.
ترجمه به فارسی: بالم لب مرطوب کننده قوی فارماسی غنی از کره شی آ، جوجوبا و ویتامین A و E تعادل طبیعی پوست لب ها را برقرار می کند. لب های خشک و ترک خورده را به شکل ملایمی رطوبت رسانی می کند.

EMOLLIENTS — Oils and other ingredients that soften and smooth the skin and reduce dryness, roughness and irritation. In hair care products, they restore lost moisture to hair fiber, contributing to shine and strength. Examples: coconut fatty alcohols, essential fatty acids, shea butter, jojoba oil. (INCI dictionary)
EXFOLIANTS — Used in masks, scrubs and cleansing lotions, exfoliants encourage skin cell regeneration by removing dead skin cells, making way for new cells underneath. Manual exfoliants such as ground nuts, meals and jojoba wax spheres gently slough off dead skin cells, while fruit acid exfoliants dissolve the cellular glue that holds skin cells together to reveal new, fresh cells. Enzymatic exfoliants such as papaya digest dead skin cells and offer the mildest form of exfoliation. (INCI dictionary)
CASTILE SOAP – A mild, vegetable oil-based soap saponified with an alkaline salt. (See also Potassium cocoate, jojobate and olivate.) (INCI dictionary)
DESERT HERB COMPLEX — Unique hair care herbal blend con- sisting of organic jojoba (Simmondsia chinensis), aloe (Aloe bar- badensis) and yucca root (Yucca schidigera). (For more information on these ingredients, see individual entries.) (INCI dictionary)
FATTY ACID ESTERS — Waxes derived from plants or animals, which are less greasy than fatty acid extracts. Jojoba (Simondsia chinensis) and lanolin are examples of fatty acid esters. Used in absorption bases, and as emulsifiers in cosmetics. (INCI dictionary)
JOJOBA ESTERS — Jojoba Butter. Natural butter made from jojoba oil. An excellent emollient for hair and skin . (INCI dictionary)
JOJOBA ESTERS (BEADS) — Jojoba Wax Spheres. Made from jojoba wax, these perfectly smooth microscopic beads act as gentle exfoliants in masks and scrubs. A natural alternative to polyethylene beads (plastic) found in some skin care products. (INCI dictionary)
MANGIFERA INDICA SEED BUTTER — Mango Butter. Butter made from the seed of the mango, similar to jojoba butter (Sim- mondsia chinensis). An excellent moisturizer. (INCI dictionary)
POTASSIUM COCOATE, JOJOBATE AND OLIVATE — The po- tassium salts of coconut, jojoba and olive oils, commonly known as liquid castile soap. (INCI dictionary)
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL — Jojoba Oil, Jojoba Wax. Waxy oil extracted from the bean, which helps the jojoba des- ert plant retain water during the long summer drought. When used in cosmetic preparations, it not only acts as a humectant, but actually creates a protective film over the skin and hair shaft that helps seal in moisture. The oil is highly stable and very effective on dry skin, dam- aged hair and split ends. (INCI dictionary)
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED POWDER — Jojoba Meal. High in protein and natural fibers, this byproduct of the moisture-rich jojo- ba plant contains 17 amino acids. Its mild exfoliating properties help clear away dead skin cells and nourish and deep-cleanse the complex- ion without drying it out. (INCI dictionary)
Castile Soap – Potassium cocoate, jojobate and olivate (INCI dictionary)
Jasmine – Jasminum officinale Jojoba – Simmondsia chinensis Jojoba Butter – Jojoba esters (INCI dictionary)
Jojoba Wax Spheres – Jojoba esters (beads) (INCI dictionary)
JOJOBA OIL: Mistakenly called an oil as it is really a wax that becomes soluble at room temperature. Jojoba oil is excellent at dissolving other oils, dead skin cells and excess sebum in the pores. Long used for scalp and general skin care. Used in CSRx Facial Cleansing Oil , CSRx Lip Remodeling Treatment and in Calming Biolipid Repair Creme. (cellularskinrx.com)
Mink Oil: From minks. In cosmetics, creams, etc. Alternatives: vegetable oils and emollients such as avocado oil, almond oil, and jojoba oil. (peta.org)
Spermaceti Cetyl Palmitate Sperm Oil: Waxy oil originally derived from the sperm whale’s head or from dolphins but now most often derived from petroleum. In many margarines. In skin creams, ointments, shampoos, candles, etc. Used in the leather industry. May become rancid and cause irritations. Alternatives: synthetic spermaceti, jojoba oil, and other vegetable emollients. (peta.org)

• جوجوبا
English: Specially developed in Farmasi laboratories nail polish remover quickly and gently removes varnish promoting strong, healthy-looking nails and cuticles every time you use it. Its enriched with Rose Water and Vitamin E extract formula moisturizes dry, brittle nails. Jojoba oil keeps nails strong and healhty-looking.
ترجمه به فارسی: لاک پاک کن ناخن که به صورت انحصاری و خاص در آزمایشگاه های فارماسی طراحی و تولید شده، مواد لعابی لاک ناخن را به سرعت و با ملایمت پاک می کند و به مرور زمان موجب افزایش استحکام و سلامت ناخن ها و کوتیکول آن ها می شود. فرمولاسیون این لاک پاک کن غنی از عصاره گل رز و ویتامین E بوده و موجب رطوبت رسانی ناخن های خشک و شکننده می شود. روغن جوجوبا، ناخن ها را محکم و شاداب نگاه می دارد.
English: Farmasi Hair Care Liquid Crystal Hair Serum, specially developed for hard-to-manage hairs and damaged hairs, instantly smoothes frizzly hair and makes hair easily tie up. Enriched with Argan Oil formula, quickly penetrates into hair while providing deeply nourisment. Jojoba Oil works well on the scalp and prevents its overdrying. It makes your hair look and feel healthier, silkier, and shiny.
ترجمه به فارسی: سرم کریستال مایع مراقبت از موی فارماسی اختصاصاً برای موهایی که شکل دادن به آن ها سخت بوده و آسیب دیده، طراحی شده است. این سرم مو وز موها را به سرعت صاف نموده و موجب تثبیت آسان مو می گردد. فرمولاسیون این محصول سرشار از روغن آرگان بوده و به سرعت به داخل مو نفوذ می کند و باعث رطوبت رسانی عمقی مو می گردد. روغن جوجوبا از خشکی بیش از حد پوست سر جلوگیری می کند. شادابی، درخشش و نرمی مو را افزایش می دهد.
English: Foot Defense Nutri-Repair Dry Foot Cream, with jojoba oil and sweet almond, is a rich and nourishing dry skin relief cream that helps to prevent and protect dry and flˆaky skin. It helps to provide long lasting moisture daily and soften, soothe the dry and rough feet.
ترجمه به فارسی: کرم ترمیم کننده و محافظ پا، حاوی روغن جوجوبا و روغن بادام شیرین، یک کرم غلیظ و مغذی برای پوست خشک بوده و از خشکی و پوسته شدن پوست جلوگیری می کند. این کرم، رطوبت ماندگار روی پوست به جا گذاشته و استفاده روزانه از آن موجب نرمی و تسکین پوست خشک و زبر پاها می شود.
English: Farmasi Intense Moisturizer Lip Balm, enriched with Shea butter, Jojoba and Vitamins A&E, provides the natural balance of the lips, gently protects them against the external effects and moisturizes dried and chapped lips.
ترجمه به فارسی: بالم لب مرطوب کننده قوی فارماسی غنی از کره شی آ، جوجوبا و ویتامین A و E تعادل طبیعی پوست لب ها را برقرار می کند. لب های خشک و ترک خورده را به شکل ملایمی رطوبت رسانی می کند.


مطلب قبلی: گل صابونی

مطلب بعدی: خردل سفید


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید