رتینول در محصولات آرایشی بهداشتی 

رتینول در محصولات آرایشی بهداشتی

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
مهندس شیمی - مترجم و پژوهشگر صنایع آرایشی بهداشتی


چکیده: رتینول و مشتقات آن همگی شکل های مختلف ویتامین A هستند. رتینول با افزایش نوسازی سلولی چروکها را کاهش می دهد.
رتینول
رتینول و مشتقات آن همگی تحت عنوان ویتامین A شناخته می شوند. از این مواد به خاطر اثرشان در کمک به رشد سلول و مراقبت از پوست در محصولات بهداشتی آرایشی استفاده می شود.
سلولهای پوست انسان در جوانی، مرتب در حال نوسازی هستند. با افزایش سن، توانایی نوسازی سلولهای پوست رفته رفته کاهش یافته و چروک شدن پوست آغاز می شود. در این هنگام، پوست به چیزی نیاز دارد که بتواند به نوسازی سلولهایش کمک کند. رتینول با نوسازی و زیاد کردن سلولهای پوست چروک ها را پر می کند.
retinol
رتینول با افزایش تعداد سلولهای جدید، عمق چروک های پوست را کاهش می دهد.

رتینول پوست را در برابر پیری و ایجاد چروک محافظت می کند اما ناپایداری آن نگرانی زیادی را برای صنعت بهداشتی و آرایشی ایجاد کرده است.
رتینول نسبت به اکسایش، پرتوهای فرابنفش و حرارت حساس است.
نتایج مطالعات حاکی از آن است که:
•  رتینول وقتی در معرض نور قرار می گیرد در عرض ۲۴ ساعت از بین می رود.
•  در دمای حدود ۳۷ درجه یک ماه دوام می آورد اما قبل از ماه دوم تخریب می گردد.
با توجه به اینکه ، رتینوئیدها به راحتی در اثر مواجهه با نور و هوا تخریب می شوند. فقط از محصولاتی استفاده کنید که در تیوبهای ضد نفوذ هوا بسته بندی شده اند.
pump
مزیت تیوب های با درب پمپی این است که از نفوذ هوا جلوگیری می کند

• Retinol 
RETINOL: Retinol is pure active Vitamin A which is scientifically proven to produce healthy, plump skin cells. Because Retinol's molecular structure is small enough to penetrate the outer layers of the epidermis, it can repair deeper layers within the skin.  Collagen and elastin are positively impacted by the benefits of Retinol, as it stimulates the production of collagen in the skin layers, and helps to rebuild and repair elastin fibers. Retinol accelerates cell turnover, encouraging dead skin cells to naturally exfoliate more quickly, thus revealing healthy, fresh cells. It is an excellent ingredient that aids in the repair of sun damaged skin.  Retinol has been proven to be extremely helpful in the treatment of acne without the drying effects (cellularskinrx.com)
Vitamin A: Can come from fish liver oil (e.g., shark liver oil), egg yolk, butter, lemongrass, wheat germ oil, carotene in carrots, and synthetics. An aliphatic alcohol. In cosmetics, creams, perfumes, hair dyes, etc. In vitamins, supplements. Alternatives: carrots, other vegetables, synthetics. (Please note that Vitamin A exists in two forms: see also Carotene, Retinol.) (peta.org)

• رتینول

مطلب قبلی: رتینوئیک اسید

مطلب بعدی: ویتامین ها

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- رتینول = Retinol رتینول


تلفظ retinol ↓
2- فرابنفش = Ultraviolet
UV, Ultraviolet = پرتوهای فرابنفش
3- مواجهه = Exposure مواجهه، در معرض قرار گرفتن، در تماس قرار گرفتن
ensure that sun exposure is avoided= از عدم مواجهه با آفتاب اطمینان حاصل کنید. برخی از کرم های شب و کرم های ضد لک نباید در هنگام روز استفاده شوند زیرا فعالیتشان دچار اخلال می شود
Exposure time = زمان تماس، زمان مواجهه

overexposure = مواجهه بیش از حد


تلفظ exposure to toxic chemicals ↓
4- عمق = Depth عمق

maximum pentration depth = عمق نفوذ حداکثری

Tone depth level, TDL = تراز عمق رنگ مو
5- نوسازی = Renewal
cell renewal = نوسازی سلولی
نوسازی

skin renewal = نوسازی پوست

tissue renewal = نوسازی بافت
6- تیوب = Tube

تلفظ How It's Made-A Cosmetic Brush - YouTube [360p] ↓


تلفظ tube ↓
7- ناپایدار = Unstable ناپایدار
8- محصولات بهداشتی = Hygiene Products محصولات بهداشتی
9- ضد نفوذ هوا = Airtight ضد نفوذ هوا

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید