ویتامین E چیست؟ 

ویتامین E چیست؟

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی
سئو و بهینه سازی سایت های پزشکی و جراحی های زیبایی


چکیده: ویتامین E یا توکوفرول که معروفترین شکل آن آلفا توکوفرول استات است، یک آنتی اکسیدان معروف می باشد که در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی برای از بین بردن رادیکال های آزاد و همچنین برای محافظت از ترکیبات تشکیل دهنده یک محصول آرایشی بهداشتی در برابر اکسیداسیون استفاده می شود.
این ویتامین تحت عنوان توکوفرول نیز شناخته می شود. بر مبنای تعداد و جایگاه استخلاف های موجود بر روی حلقه این ماده، مشتقات متفاوتی از این ویتامین در دسترس می باشد. استرهای مختلفی از این ویتامین نیز وجود دارد. یکی از پرکاربردترین اشکال این ماده آلفا-توکوفرول استات است. ویتامین E یک آنتی اکسیدان است. شکل فعال این ویتامین، توکوفرول می باشد. استرهای مربوطه نیز تحت تأثیر هیدرولیز آنزیماتیک به فرم فعال ویتامین E تبدیل می شوند. این ویتامین محلول در چربی است و تمایل به نفوذ به مناطق لیپوفیل دارد. ویتامین E بیشتر به عنوان آنتی اکسیدان و پایدارکننده به فرمولاسیون ها اضافه می شود، ولی این ویتامین با عملکرد آنتی اکسیدانی خود، با دوزهای بالا می تواند از روندهای آسیب اکسیدانی پوست (مانند آسیب های ناشی از تابش طولانی مدت اشعه ماورای بنفش) پیشگیری نماید. برای به کارگیری در فرمولاسیون های آرایشی بهداشتی، فرم استات ویتامین E از پایداری بهتری برخوردار است.
ویتامین های این گروه آنتی اکسیدان های طبیعی هستند. رادیکال های آزاد را می زدایند و پوست را نرم می کنند. ویتامین های E مرطوب کننده هستند، از پیری زودرس پوست ممانعت می کنند و قرمزی پوست ناشی از مواجهه با پرتوهای فرابنفش را کاهش می دهند. توکوفرول هااز دیر باز به خاطر ویژگی های مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدانی اش معروف بوده است.


مطلب قبلی: ویتامین C

مطلب بعدی: درماتولوژی چیست؟

معادل انگلیسی اصطلاحات تخصصی این مطلب

1- هیدرولیز = Hydrolysis
2- رادیکال های آزاد = Free Radicals
3- دوز = Dose
4- توکوفرول = Tocopherol
5- پیری زودرس = Premature Aging
6- آنتی اکسیدان = Antioxidant

6210

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید