رتینیل پالمیتات 

رتینیل پالمیتات



چکیده: رتینیل پالمیتات، فرم پایدارشده رتینول می باشد. ویتامین نرمال ساز. به دنبال فعالیت های آنزیمی در پوست تبدیل به رتینوئیک اسید یا رتینول مادر می شود و علائم پیری را برطرف می کند.
Retinyl Palmitate
INCI: RETINYL PALMITATE
CAS number: 79-81-2
Vitamin A. Antioxidant vitamin widely used (both internally and topically) in the treatment of acne and other skin conditions. Its topical application promotes the formation of new skin cells and helps regulate oil secretion in the sebaceous glands. Particularly beneficial for dry or sun-exposed skin, it is often found in sun protection creams for its antioxidant properties and its soothing and hydrating effect on the skin. (A deficiency of vitamin A in the body reduces the mucopolysaccharides in the skin, which accelerates the skins aging process.) Also used as a natural preservative in cosmetics.



INCI: RETINYL PALMITATE/CARROT POLYPEPTIDE


مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد


 کرم دور چشم: ضد چروک، ضد تیرگی، ضد پیری، ضد خستگی حاوی رتینیل پالمیتات
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد.
 رتینول ویتامین A خالص یا رتینول را ویتامین ضد چروک می نامند. ویتامین A مسئول بافت طبیعی پوست بوده و فعالیت آن را کنترل می کند. رتینول خالص، شکل اصلی ویتامین A است که بدن به طور مستقیم می تواند مصرف کند. در فرمولاسیون محصولات آرایشی از فرم پایدار رتینول به نام رتینیل پالمیتات استفاده می شود که یک استر است.
مشاهده مطلب

• Retinyl Palmitate 
RETINYL PALMITATE — Vitamin A. Antioxidant vitamin widely used (both internally and topically) in the treatment of acne and other skin conditions. Its topical application promotes the formation of new skin cells and helps regulate oil secretion in the sebaceous glands. Par ticularly beneficial for dry or sun-exposed skin, it is often found in sun protection creams for its antioxidant proper ties and its soothing and hydrating effect on the skin. (A deficiency of vitamin A in the body reduces the mucopolysaccharides in the skin, which accelerates the skin’s aging process.) Also used as a natural preser- vative in cosmetics. (INCI dictionary)
Vitamin A – Retinyl palmitate Vitamin B-2 – Riboflavin Vitamin B-3 – Niacin (INCI dictionary)

• رتینیل پالمیتات

مطلب قبلی: دی هیدروکسی استون

مطلب بعدی: نیاسین آمید

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید