توکوفریل استات 

توکوفریل استات



چکیده: توکوفریل استات خاصیت آنتی اکسیدان داشته، از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. خاصیت مرطوب کنندگی نیز دارد. کشسانی پوست را بهبود می بخشد. کاربرد ویژه ای در محصولات ضد آفتاب دارد. توکوفریل استات بر خلاف توکوفرول در برابر حرارت و اکسیژن پایدار است.
tocopheryl acetate
INCI: ASCORBYL TOCOPHERYL ACETATE


INCI: TOCOPHERYL ACETATE
CAS number: 7695-91-2 / 58-95-7
Vitamin E. Seed-Alpha Tocopherol.



مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد.
مشاهده مطلب


• توکوفریل استات

مطلب قبلی: پرو ویتامین B5

مطلب بعدی: واکس ها یا موم های آرایشی بهداشتی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید