آلتروموناس = Alteromonas 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

آلتروموناس = Alteromonas

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه آلتروموناس، Alteromonas می باشد.

آلتروموناس چیست؟


آلتروموناس = Alteromonas
alteromonas = آلتروموناس، نوعی باکتری گرم منفی میله ای
alteromonas macleodii = باکتری آلتراموناس ماکلئودی

واژه «آلتروموناس» در مقالات سایت احسان حسنانی

اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی

اگزوتی، پلی ساکارید برون سلولی یا اگزو پلی ساکارید به دست آمده از کوپارا، میکروارگانیسمی که در یک اکوسیستم منحصر به فرد برداشت می شود. است. ویژگی ها: با عملکردی قوی تر از رتینوئیک اسید، موجب تحریک فرآیند پوسته ریزی می شود. به این ترتیب پوست را نوسازی و جوان می کند. به کاهش ترک های حاملگی (استرچ مارک) کمک می کند.؛ مکانیسم: افزایش شاخص های پوسته ریزی و شاخص های تمایز سلولی (اینوولوکرین و فیلاگرین) و افزایش ترانس گلوتامیناز | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، اگزوتی از واژه آلتروموناس استفاده شده است.
ویبریو آلجینولایتیکوس و آلتروموناس ماکلئودی از کوپاراهای جمع آوری شده در مُاُرایا (در مجمع الجزایر فرانسه) جداسازی گردیده و در کمپانی لوکاس مایر با استفاده از فرایند تخمیر در شرایط دقیقاً کنترل شده و خاصی سه پلی ساکارید تشکیل دهنده اگزوسین را تولید می کنند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد آلودگی، لاناسیتین

لاناسیتین، ترکیب درخت آفریقایی و پلی ساکاریدهای دریایی است. ویژگی ها: از پوست و DNA آن در برابر آلاینده ها حفاظت می کند. مقاومت پوست در برابر عوامل آسیب رسان محیط و همچنین اتلاف رطوبت را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: زداینده رادیکال های آزاد | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد آلودگی، لاناسیتین از واژه آلتروموناس استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد التهاب، ابیسین

ابیسین، اگزوپلی ساکارید به دست آمده از موجودات سخت زی دره های هیدروترمال اعماق اقیانوس است. ویژگی ها: تحریک پوست حساس را کاهش می دهد. مقاومت پوست در برابر تنش های مکانیکی و همچنین مواجهه با آفتاب را افزایش می دهد. حساسیت پوست را کاهش داده و قدرت تحمل آن را افزایش می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش مقدار ICAM-1 که یکی از شاخص های تنش در پوست در هنگام تحریک می باشد. | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد التهاب، ابیسین از واژه آلتروموناس استفاده شده است.
گونه های مقاوم در اعماق اقیانوسها «ابیسین» (از ریشه لغت «ابیس» به معنای «شکاف بسیارعمیق») محصولی است از کمپانی لوکاس مایر که برای محافظت از پوست های حساس طراحی شده است. جزء اصلی «ابیسین» یک پلی ساکارید برون سلولی به نام دیپسان می باشد. دیپسان که نام خود را از لغت Deep-sea به معنای «قسمتهای عمیق تر دریا» گرفته یک «ملکول ناجی» است که توسط باکتری آلتروموناس ماکلئودی (یکی از موجودات سختزی اعماق دریا) تولید می شود.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: اسیدهای آلفا هیدروکسی

مطلب بعدی: بیماری آلزایمر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !