نرگس = amaryllis 

نرگس = amaryllis

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه نرگس، Amaryllis می باشد.

نرگس چیست؟


نرگس = Amaryllis
amaryllis = گل نرگس


واژه «نرگس» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
عصاره گل نرگس سفید عصاره گرفته شده از پیاز گل نرگس سفید که مطالعه اثربخشی آن با مقایسه با هیدروکورتیزون انجام شد.
مشاهده مطلب

فرایند عصاره گیری یا استخراج

استخراج به روش جداسازی بر اساس مکانیزم حلالیت گفته می شود. استخراج یکی از مباحث عملیات واحد در مهندسی شیمی است که می تواند جداسازی مایع از مایع یا جداسازی فاز جامد از مایع باشد. در مبحث جداسازی عصاره از گیاهان، استخراج به روش هایی گفته می شود که در آن مواد مؤثره گیاه با مکانیزم حلالیت توسط یک حلال از گیاه جدا می شوند. این حلال می تواند غیر فرار یا فرار باشد. روغن ها و چربی ها از حلال های غیرفرار و گاز بوتان و گاز کربنیک از حلال های فرار به شمار می آیند.
 حلال های فرار استخراج با حلال های غیر فرار بطور کلی حلالهایی را که در استخراج به کار می روند می توان به دو دسته فرار و غیر فرار (چرب) تقسیم بندی نمود. اگر عمل استخراج در دمای محیط انجام گیرد این روش انفلوراژ (Enflurage) و اگر در دمای بالا صورت گیرد ماسیراسیون (maceration) نامیده می شود. روش انفلوراژ به طور عمده برای یاس، tuberose و گاهی برای شکوفه های پرتقال و نرگس به کار می رود و روش ماسیراسیون برای گل رز، شکوفه های پرتقال، بنفشه و … استفاده می شود. ماسیراسیون(maceration) این فرایند شامل غوطه ور کردن گلها در روغنهای داغ با دمای 60 تا 70 درجه است. به استثناء یاس و tuberose همه گلها و به خصوص رز را با این فرایند اسانس گیری می کنند. گل با چربی برای 12 تا 48 ساعت هم زده می شود بعد محتویات ظرف بر روی الک خالی شده تا روغن از گلها جدا شود روغن صاف شده را با گلهای جدید مخلوط می کنند و این عمل را آنقدر ادامه می دهند تا روغن اشباع گردد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کامفورت زون Comfort Zone

کامفورت زون برند ایتالیایی محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از پوست است که توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 گیاهان کامفورت زون عصاره بائوبا، روغن آفتابگردان، عصاره چای سبز، روغن جوجوبا، روغن گوجیبری (میوه ای گرانبها که در تبت رشد می کند و روغن آن اثرات ضد پیری دارد)، کیوی، روغن آرگان، عصاره نرگس زرد
مشاهده مطلب

واژه «نرگس» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


 

مطلب قبلی: آلومینیوم

مطلب بعدی: عنبر

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید