موچسب = American Ivy 

موچسب = American Ivy

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه موچسب، American Ivy می باشد.

موچسب چیست؟


موچسب = American Ivy
American Ivy, Parthenocissus quniquefolia = موچسب، عشقه آمریکایی

واژه «موچسب» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه موچسب American Ivy

گیاه موچسب یا به انگلیسی American Ivy با نام علمی Parthenocissus quniquefolia یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه موچسب American Ivy از واژه موچسب استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: تاج خروس ارغوانی

مطلب بعدی: نیلوفر آبی معطر

9233

نظر شما هر چه باشد، بدون نیاز به تائید، در سایت درج خواهد شد.

درج نام اختیاری است


درج آدرس ایمیل ضروری نیست، اما پُلی برای ارتباط با شما ایجاد می کند.


در صورت تمایل می توانید آدرس وب سایت یا وبلاگ خود را بدون http
در کادر زیر وارد کنید تا نام شما به صورت لینک دار نمایش داده شود.



لطفاً عبارتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید را در کادر مقابل وارد نمایید:
اولین دیدگاه را شما ثبت کنید.
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید