مخمر نان = Baker'S Yeast 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

مخمر نان = Baker'S Yeast

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مخمر نان، Baker'S Yeast می باشد.

مخمر نان چیست؟


مخمر نان = Baker'S Yeast
Baker's yeast = مخمر نان 

واژه «مخمر نان» در مقالات سایت احسان حسنانی

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد. | در مقاله درم یا لایه میانی پوست از واژه مخمر نان استفاده شده است.
- پلی ساکاریدهای به دست آمده از مخمر نان (بتاگلوکان): مخمر نان یا ساکرومایسیس سرویسیه همان میکروارگانیسمی است که در نانوایی استفاده می شود و موجب پف کردن نان می شود. در درون دیوار سلولی این مخمر، پلی ساکارید با ارزشی به نام بتاگلوکان وجود دارد که استخراج و استفاده از آن در محصولات آرایشی موجب تحریک فیبروبلاستها و افزایش سنتز کلاژن می گردد. بتاگلوکان علاوه بر افزایش سنتز کلاژن، به علت برخورداری از خاصیت آنتی اکسیدانی یک ملکول محافظ محسوب شده و بنابراین در محصولات آرایشی ضدپیری جایگاه ویژه ای دارد. ترکیب پتنت شده ای متشکل از جینکوبیلوبا و بتاگلوکان در مرطوب کننده های آنتی فتیگ RoC استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، درایلاین

درایلاین ، پلی ساکارید استخراج شده از مخمر نان است. ویژگی ها: دفاع طبیعی پوست را تقویت می کند. از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش محافظت می کند. اریتم و قرمزی پوست را کاهش می دهد. به کاهش ترک های حاملگی (استرچ مارک) کمک می کند. ؛ مکانیسم: افزایش سنتز کلاژن | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، درایلاین از واژه مخمر نان استفاده شده است.
سلاحی قدراتمند برای مبارزه با پیری پوست درایلاین پلی ساکارید بسیار خالصی است که از غشاء مخمر نان (ساکرومایسیس سرویسیه ) استخراج می شود. این پلی ساکارید که یک «ملکول محافظ » به شمار می رود، عملکرد دوگانه ای در مبارزه با پیری پوست دارد:
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: ممیزی

مطلب بعدی: ریحان

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !