برنزه کننده = bronzer 

برنزه کننده = bronzer

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه برنزه کننده، Bronzer می باشد.

برنزه کننده چیست؟


برنزه کننده = Bronzer
Bronzer = برنزه کننده

Bronzer Brush = برس برای استفاده از محصولات برنزه کننده


تلفظ bronzer ↓


واژه «برنزه کننده» در مقالات سایت احسان حسنانی

ایمنی محصولات آرایشی بهداشتی

ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار مهم است. محکم بستن ظرف حاوی محصولات آرایشی بهداشتی، دور نگه داشتن محصولات از نور خورشید، اضافه نکردن مایعات، دور انداختن محصول آرایشی در صورت ایجاد تغییر رنگ و بو از جمله نکات ایمنی است که باید رعایت شوند. حساسیت های موضعی و واکنش های التهابی به دنبال عدم رعایت ایمنی در محصولات آرایشی بهداشتی ایجاد می شوند.
 در گروه محصولات مراقبت از پوست محصولات ضد آفتاب ، لایه بردار ، برنزه کننده و انواع کرم، لوسیون و ژل صورت به دلیل وجود مواد حساسیت زا و حساسیت محل مصرف در گروه پرخطر قرار گرفته اند. کرم، لوسیون و ژل دست و پا در گروه با خطر متوسط قرار گرفته اند.
مشاهده مطلب

کلد کرم چیست؟

اگر تا کنون از کلدکرم ها استفاده کرده باشید حتما متوجه شده اید که پوست را خنک نمی کنند. ولی چرا به آنها کلد کرم می گویند؟ آیا آنطور که برخی معتقدند، کلد کرم پوست را سیاه می کند؟
 آیا کلدکرم پوست را واقعا خنک می کند؟ کلدکرم ها یک مخلوط امولسیونی از آب و روغن هستند. امولسیون کلدکرم از نوع آب در روغن است. پس از مالیدن هر کرم روی پوست و پخش کردن آن، آب موجود در کرم از روی سطح پوست تبخیر می شود و گرمای نهان تبخیر خود را از پوست می گیرد. همانطور که می دانید گرمای نهان تبخیر آب، عدد بزرگی است. به همین علت، در اثر تبخیر آب از پوست، گرمای زیادی از پوست خارج می شود. به این ترتیب پوست احساس خنکی می نماید. این خنکی در اثر به کارگیری همه کرم ها احساس می شود. اتفاقا کرم های سبک تر که دارای درصد آب بیشتری هستند پوست را بیشتر خنک می کنند. به طوریکه می توان گفت در مقایسه با کرم های امروزی، کلد کرم ها اصلا احساس خنک کنندگی ندارند. اما از آنجا که کلدکرم ها جزء اولین کرم هایی بودند که عرضه شد و این احساس خنکی آن موقع برای مصرف کننده تازگی داشت، این نام از همان روزها روی این محصولات ماند. چرا کلد کرم پوست را تیره می کند؟ وقتی پوست دچار خشکی می شود، بخشی از ملات سیمانی نگهدارنده سلولهای لایه شاخی که ساختاری شبیه دیوار آجری دارند از بین می رود. به این ترتیب آجرهای این دیوار که کورنئوسیتهای لایه شاخی هستند به صورت پوسته پوسته روی سطح پوست ظاهر شده و با انعکاس نور، ظاهری سفید رنگ به پوست می بخشد. وقتی کلدکرم روی پوست مالیده می شود، این پوسته ها می خوابد یا از پوست جدا می شوند. به همین علت ممکن است احساس کنیم که پوست، کمی تیره شده است. توجه داشته باشید که هیچ ترکیب برنزه کننده یا تیره کننده ای به صورت عمدی به کلد کرم ها اضافه نمی شود. برخی معتقدند که روغن بادام و گلیسیرین موجب تیرگی پوست می شود که این موضوع هم پایه علمی ندارد و اثبات شده نیست. چرا کلد کرم در زمستان بیشتر توصیه می شود؟ در زمستان در اثر کاهش دما، میزان رطوبت هوا پایین می آید و در نتیجه، پوست بیشتر در معرض از دست دادن رطوبت و خشک قرار می گیرد. از آنجا که کلدکرم ها دارای درصد بالاتری از مواد چرب و روغنی هستند، این ترکیبات روی پوست لایه سدی تشکیل داده و مانع از اتلاف رطوبت پوست می شوند. کلد کرم برای چه کسانی مفید است؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست خشک و خیلی خشک دارند و در مناطق سرد و خشک زندگی می کنند بسیار مناسب است. یکی از کاربردهای مهم کلدکرم ها می تواند نرم و مرطوب کردن کف پا باشد؛ مخصوصا برای برخی از ما ایرانی ها که بدون دمپایی روی فرش راه می رویم و اکثرمان دارای کف پای خشک و ترک خورده هستیم. کلدکرم برای پاک کردن آرایش بسیار مناسب است به خصوص آرایش های مقاوم به آب و ضد آب. کلد کرم برای چه کسانی مفید نیست؟ استفاده از کلدکرم برای افرادی که پوست چرب دارند و در نواحی گرم و مرطوب زندگی می کنند توصیه نمی شود. قوام بالا و بالا بودن میزان چربی احساس چربی نامطلوبی برای این افراد به جا می گذارد. کلدکرم بیشتر یک محصول آرایشی بهداشتی زمستانی است. کاربرد کلد کرمها از کلدکرم ها به عنوان تمیزکننده، پاک کننده آرایش و مرطوب کننده استفاده نمود. نکته: کلد کرم ها اولین امولسیون های آرایشی هستند که در متون علمی از آن ها نام برده شده است. این امولسیون های قدیمی در ابتدا از موم های طبیعی و روغن های گیاهی تهیه می شده اند (موم زنبور عسل و روغن زیتون). در ابتدای قرن بیستم پارافین مایع جایگزین روغن های گیاهی شد زیرا در مقایسه با روغنها پایداری بیشتری داشتند. افزودن بوراکس سبب افزایش پایداری این کرم ها می گردد، زیرا این ماده با واکنش با اسیدهای چرب آزاد در موم های طبیعی، تشکیل صابون سدیم می دهد که خاصیت امولسیون کنندگی دارد.
مشاهده مطلب

محصولات برنزه کننده پوست

به جای حمام آفتاب گرفتن و قرار دادن پوست در معرض آفتاب سوختگی و سرطان، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از کرم ها، روغنها، اسپری ها و سایر محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده پوست استفاده کنند.
 برنزه شدن با آفتاب یا بهتر بگوییم برنزه شدن با پرتوهای فرابنفش روشی است که در آن فرد، روغن های برنزه کننده حاوی فاکتور حفاظتی پایین مثلا 4 تا 6 را روی پوست خود می مالد و سپس چند ساعت به صورت کنترل شده زیر نورآفتاب یا در داخل تختهای برنزه کننده قرار می گیرد.
 روغن برنزه کننده و ویتامینه سی گل
 روغن برنزه کننده و ویتامینه سی گل حاوی رنگدانه های اکلیلی برنزه کننده های شتاب دهنده بتا کاروتن این ماده ساختاری شبیه به ویتامین A دارد. این ماده به صورت قرص (Tanning pill) در بازار وجود دارد، ولی به طور طبیعی در میوه هایی مانند هویج، گوجه فرنگی، انبه و پرتقال یافت می شود. مصرف زیاد این ماده سبب می شود تا پوست رنگ زرد متمایل به نارنجی بگیرد، که در صورت قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید حالت برنزه به پوست می دهد. مصرف زیاد و خارج از کنترل این ماده، سبب تغییر رنگ نامناسب پوست و حتی گاه بروز مسمومیت با کاروتن گردد. استیل تیروزین این ماده پیش ساز ملانین است، لذا به نظر می رسد مصرف این ماده می تواند در تیره رنگ شدن پوست مؤثر باشد. البته در برخی از پژوهش ها، استفاده از این ماده مورد سئوال است. مثال تجاری: کاربرد استیل تیروزین به عنوان ماده شتاب دهنده برنزه کننده
 کرم برنزه کننده روژی دارای خاصیت مرطوب کنندگی، ضد پیری و شتاب دهنده فرآیند برنزه شدن پوست
 دوز مصرف پیشنهادی توسولین 0.4 تا 5 درصد بوده و در دمای کمتر از 50 درجه سانتی گراد به فاز آبی فرمولاسیون اضافه می گردد. برنزه کننده های بدون آفتاب اتو برنزه کننده ها به برنزه کننده های بدون آفتاب، اتوبرنزه کننده یا برنزه کننده های خودکار نیز گفته می شود. اتو برنزه کننده ها اثر برنزه آفتاب را شبیه سازی می کنند. برنزه کننده های خودکار در شکل های مختلف عرضه می شوند. کرم، لوسیون، ژل و فوم رایج ترین شکل های محصولات برنزه کننده است.
 متخصصین پوست این نوع برنزه کننده را به عنوان جایگزین ایمن مواجهه با آفتاب توصیه می کنند. این محصولات همچنین برای پوشش دادن برخی التهابات پوستی مثل ضایعه رگه عنکبوتی پا قابل استفاده است. بیمارانی که دچار ضایعه ویتیلیگو یا برص هستند نیز می توانند از مزایای این نوع برنزه کننده برخوردار شوند. چرا که در حالت عادی وقتی در مواجهه با آفتاب قرار می گیرند، ناحیه برص شده پوستشان تمایز بیشتری با قسمت های دیگر پوست خواهد داشت. به همین علت برنزه کننده می تواند این تمایز را کمتر کند. محصولات برنزه کننده همچنین می توانند برای افرادی که حساسیت های نوری دارند، مناسب باشد و از پوست این افراد محافظت کند.
 فوم اتو برنزه کننده سی گل
 روش صحیح استفاده از اسپری برنزه کننده اوریاژ
 ژل کرم اتو برنزه کننده بدن سانیفیک لیراک
مشاهده مطلب

روش برنزه کردن پوست صورت و بدن

راه های گوناگونی برای برنزه شدن وجود دارد. آفتاب گرفتن، محصولات آرایشی برنزه کننده و سولاریوم سه روش اصلی هستند اما معمولا ترکیب این روش ها استفاده می شود. برخی افراد، برای برنزه کردن پول زیادی خرج می کنند و چند روز در ساحلهای آنتالیا و کوش آداسی حمام آفتاب می گیرند. اما برنزه که نمی شوند هیچ، پوستشان شبیه کارگران روستایی می شود. فکر می کنید چرا؟
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی توسولین

توسولین یکی محصولات بیوتکنولوژی است که برای برنزه کردن پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است.
 اگر دقت کرده باشید همیشه تناقضی بین برنزه شدن طبیعی و محافظت از پوست وجود دارد. یک سفر تابستانی معمولاً دوهفته طول می کشد. اما برنزه شدن پوست برای اینکه از نظر حفاظتی ارزشمند گردد به دو هفته زمان نیاز دارد! بنابراین یا باید برنزه شویم و به پوست آسیب بزنیم یا از پوست محافظت کنیم و با دشواری برنزه شویم. به همین علت بسیاری از پزشکان توصیه می کنند برای برنزه شدن از اسپری ها، پودرها و کرمهای برنزه کننده موقتی استفاده شود. این مواد چیزی به جز رنگ آرایش نیستند. با آب و صابون شسته می شوند و نمی توان آنها را زیر لباس استفاده کرد. به همین علت خیلی ها این روش را دوست ندارند!
مشاهده مطلب

کلیات برنزه کردن پوست

در مبحث برنزه کننده های آرایشی، معرفی دی هیدروکسی استون به عنوان معروفترین ماده برنزه کننده و شرح فرآیند ملانین سازیث وجود دارد.
 در بیست سال اخیر آگاهی مردم نسبت به اثرات زیان آور نور خورشید بر پوستشان نسبت به قبل خیلی زیادتر شده اما با این وجود، هنوز هم هستند کسانی که دوست دارند پوستشان آفتاب خورده و برنزه به نظر بیاید. برای ایمنی این دسته از افراد محصولاتی به نام برنزه کننده روانه بازار شده که ظاهر آفتاب خورده مورد نظر را بدون نیاز به قرار گرفتن در زیر آفتاب ایجاد می کنند.
 دی هیدروکسی استون: برنزه کننده کلاسیک امروزه در اغلب محصولاتی که تحت عنوان برنزه کننده به بازارعرضه می شوند از ماده ای به نام دی هیدروکسی استون به عنوان جزء موثر استفاده می شود.
 معرفی تعدادی برنزه کننده خارجی ملانین سازی ملانین سازی یک فرایند آنزیمی است که در آن تایروسین به یوملانین (رنگدانه های مشکی قهوه ای) و فائوملانین (رنگدانه های قرمز قهوه ای) تبدیل می گردد. مهمترین تحریک کننده سنتز ملانین، پرتوهای فرابنفش هستند که به طور مستقیم یا غیر مستقیم ملانوسیتها را تحریک می کند.
مشاهده مطلب

سولاریوم

سولاریوم همان تخت های برنزه کننده است. در برخی از استخر ها و سالن های زیبایی حتما دیده اید.
مشاهده مطلب

برنزه شدن بدون آفتاب

اگر برنزه کردن با آفتاب به پوست آسیب می رساند، چرا برنزه کردن بدون آفتاب یا برنزه کردن با محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده را امتحان نکنیم؟
 ترجمه: تمایل به استفاده از محصولات برنزه کننده، همزمان با افزایش آگاهی مردم از خطرات ناشی از مواجهه با پرتوهای فرابنفش افزایش یافت و به این ترتیب فرآورده های برنزه کننده مصنوعی وارد بازار شد. فرمولاسیون محصولات برنزه کننده بدون آفتاب یا اتوبرنزه کننده ها امروزه پیشرفت چشمگیری در زمینه افزایش زیبایی محصول داشته است. دی هیدروکسی استون، یکی از مواد موثره به کار رفته در محصولات برنزه کننده بدون آفتاب است که پوست را با مکانیزم رنگ آمیزی تیره می کند. دی هیدروکسی استون در دیکشنری بین المللی مواد اولیه آرایشی به عنوان ماده رنگ کننده یا رنگ ماده رنگی بدون رنگ (colorless dye) طبقه بندی شده است. در کنار این ماده، شتاب دهنده های فرایند رنگی شدن پوست وجود دارد که پیش سازهای تیروزین هستند و شتاب دهنده های دیگر که حاوی پسورالن بوده و به مواجهه با پرتو فرابنفش برای عملکرد خود نیاز دارند. این نوع از مواد که شتاب دهنده نام دارند مواد موثره اتوبرنزه کننده ها دی هیدروکسی استون دی هیدروکسی استون با فرمول شیمیایی C3H6O3 یک پودر بلوری سفید جاذب‌الرطوبه است. این قند سه کربنی در محلول های آبی به فرم دایمر یا دوتایی در می آید. با حرارت دادن محلول الکلی، اتری یا استونی آن، دوباره به مونومر تبدیل می شود. شکل مونومری این ماده، در واکنش قهوه ای شدن پوست اهمیت دارد. دی هیدروکسی استون در پ.هاش 4 تا 6 پایدار است و در pH بالای 7 اثر خود را از دست داده و به رنگ قهوه ای در می آید. محلول بافر شده در pH 5 پایدارترین شکل است. حرارت دادن این ماده در دمای بالای 38 درجه سانتیگراد برای مدت زمان طولانی می تواند پایداری آن را تحت تأثیر قرار دهد. دی هیدروکسی استون باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. در واکنش قهوه ای شدن میلارد، گروه آمینی اسیدهای آمینه، پپتیدها یا پروتئین ها با گروه هیدروکسیل گلیکوزیدی این قند واکنش می دهد. دی هیدروکسی استون در این واکنش می تواند یک قند سه کربنی در نظر گرفته شود که با گروه های آمینی آزاد موجود در آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئین های کراتین پوست واکنش داده و محصولات و کروموفورهایی که به آن ها ملانوئیدین گفته می شود، تشکیل دهد. ملانوئیدین ها ویژگی های فیزیکوشیمیایی مشابه با ملانین طبیعی دارند. آریترولوز نوعی قند گیاهی است که به لحاظ شیمیایی ساختاری مشابه و سازگار با DHA دارد. هنگامی که DHA در پوست فعالیت می کند رنگ پوست به قهوه ای مایل به قرمز یا نارنجی متمایل می گردد. از این رو، آریترولوز، کمک می کند تا رنگ آن به سمت برنزه متمایل به طلایی پیش رود.
 Erythrulose is a carbohydrate, which is used in combination with dihydroxyacetone in many self-tanning products نکاتی در خصوص استفاده از فراورده های اتو برنزه کننده - برای اثربخشی بیشتر، پس از استفاده از برنزه کننده تا یک ساعت نباید پوست را مرطوب نمود.
 - برنزه کننده ممکن است رنگ موی سر و ابرو را تغییر دهد، بنابراین از استفاده از آن در ناحیه موی سر و ابرو، پرهیز نمود.
 - برنزه کننده ممکن است سبب لک شدن لباس گردد، لذا باید از تماس فرآورده با بافت پارچه ای لباس جلوگیری کرد.
 - برنزه کننده در برخی افراد ممکن است سبب حساسیت و یا بروز لکه های زردرنگ در پوست شود، بنابراین پیش از استفاده باید در بخشی از پوست، مقداری از فرآورده را آزمایش کرد.
 - باید لایه نازک و یکنواختی از برنزه کننده را در سطح پوست استفاده نمود تا رنگ یکنواخت و کنترل شده ای در سطح پوست ایجاد گردد.
 - پیش از استفاده، نباید بدن را با صابون های متداول که pH پوست را قلیایی می کنند، شستشو داد زیرا ممکن است برنزه کننده به جای برنزه کردن، پوست فرد را زرد رنگ نماید. pH فرآورده های حاوی دی هیدروکسی-استون نیز باید در محدوده 4-3 باشد تا پایدار بماند.
 - برنزه کننده باید در دمای کمتر از 40 درجه سانتیگراد و دور از نور نگهداری شود.
مشاهده مطلب

مراقبت از پوست در برابر آفتاب

آفتاب علاوه بر مزایای بیشماری که دارد، یکی از مهمترین عوامل از بین بردن جوانی و ایجاد کننده چروک های پوستی می باشد. مراقبت از پوست در برابر آفتاب بسیار مهم است. دوری از آفتاب، استفاده از فرآورده های ضد آفتاب از جمله راهکارهای مراقبت از پوست در برابر آفتاب می باشند. در سالهای اخیر با اینکه آگاهی مردم در مورد استفاده از فراورده ای ضد آفتاب بیشتر شده، سرطانهای چوست افزایش داشته است. چرا؟
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا


 درباره شرکت روژینیک پاسارگاد کرم برنزه کننده روژی کرم برنزه کننده روژی دارای خاصیت مرطوب کنندگی، ضد پیری و شتاب دهنده فرآیند برنزه شدن پوست روی لیبل این محصول عبارت +40% درج شده که به معنای افزایش 40 درصدی شدت برنزه شدن در مواجهه با آفتاب در مقایسه با وقتی است که برنزه کننده استفاده نمی شود. این کرم برنزه کننده هم روی صورت و هم روی بدن قابل استفاده است.
 نکته 2 : این کرم برنزه کننده فاقد ترکیبات ضدآفتاب است بنابراین در هنگام مواجهه با آفتاب، از ضدآفتاب مناسب استفاده کنید.
 INCI name: Water, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Riboflavin روش استفاده: برای دستیابی به برنزه شدید، محصول را در یک دوره یک هفته ای یا 10 روزه ، هر روز قبل از مواجهه با آفتاب استفاده کنید تا تولید ملانین در پوست فعالسازی شود. در هنگام مواجهه با آفتاب، از یک ضدآفتاب مناسب همراه با برنزه کننده استفاده کنید. استفاده از برنزه کننده حتی بعد از مواجهه با آفتاب نیز توصیه می شود.
 این کرم برنزه کننده را برای همه انواع پوست می توان استفاده نمود. پوست های روشن، پوست های مستعد قرمزی و اریتما هم می توانند از این محصول استفاده نمایند.
 نکته: ترکیبات نشان داده شده با رنگ قرمز، مواد تشکیل دهنده یونیپرتان می باشد. مزایا: کرم برنزه کننده روژی علاوه بر افزایش شدت برنزه شدن پوست، با افزایش و نگهداری ملانین در سطح پوست از اپیدرم محافظت می نماید. این محصول نشان تست شده توسط متخصص پوست دارد و به گونه ای فرموله شده که خطر واکنش های آلرژیک را به حداقل برساند. مقدار نیکل، کروم و کبالت در آن تست شده و در حد ناچیز است. به صورت میکروبیولوژیکی تست شده و با استانداردهای اروپایی مطابقت دارد. شرکت تولید کننده لابراتوار آلابورسا بوده و در کشور ایتالیا تولید می شود. ضدآفتاب روژی کرم ضدآفتاب با محافظت متوسط و عیار حفاظتی 15 برای محافظت از پوست در هنگام برنزه کردن این محصول را می توان هم روی صورت و هم روی بدن استفاده نمود. کرم ضدآفتاب روژی هم مانند کرم برنزه کننده، با یونیپرتان فرموله شده است. یونیپرتان با تامین تایروسین (سوبسترای اصلی واکنش آنزیمی ملانین سازی پوست) به صورت بیولوژیکی، تولید ملانین را افزایش داده و علاوه بر ایجاد اثر برنزه، از پوست محافظت می کند. با رطوبت رسانی بهینه پوست و برخورداری از اثرات ضد پیری، از دیگر مزایای کرم ضدآفتاب روژی می باشد. فیلترهای پایدار در برابر نور و مقاوم در برابر آب، در هنگام برنزه کردن از پوست در برابر پرتوهای فرابنفش نوع A و B محافظت می کند. این محصول برای پوست های با تیرگی متوسط که به سرعت برنزه می شوند و مشکل خاصی در مواجهه با آفتاب برایشان ایجاد نمی شود، ایده آل است. افترسان روژی کرم مرطوب کننده افترسان صورت و بدن دوپوبرونز روژی کرم افترسان روژی برای بازیابی رطوبت بهینه پوست، پس از مواجهه با آفتاب فرموله شده است. روش استفاده: محصول را به صورت یکنواخت روی صورت و بدن پخش کنید. نکات ایمنی: از تماس با چشم ها خودداری کنید. بر روی پوست سالم که هنوز دچار تحریک و قرمزی نشده استفاده کنید. در صورت عدم تحمل توسط پوست یا بروز آلرژی نسبت به مواد تشکیل دهنده، استفاده از محصول را متوقف کنید. از دسترس اطفال دور نگه دارید. این محصول فقط برای استفاده خارجی می باشد و قابل خوردن نیست. ترکیبات مهم: بیوساکارید، بیسابولول، توکوفریل استات، گلیسیرین، روغن های سیلیکونی، سایکلوپنتا سیلوکسان و دایمتیکون، پنتنول، بنزیل سالیسیلات، آلانتوئین، کلاژن قابل حل، صمغ زانتان، لسیتین (فسفاتیدیل کولین)
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پریم

محصولات محافظ پوست پریم در لابراتوار دکتر اخوی تولید می شود. پریم یکی از بزرگترین برندهای مراقبت از پوست در ایران است. محصولات شامل کرم شب، کرم مرطوب کننده 24 ساعته، لوسیون سفت کننده پوست صورت حاوی پپتیدهای جوان کننده مشابه مکانیسم بوتاکس، کرم روشن کننده فاقد هیدروکینون، کرم ضد آفتاب، ژل کرم برنزه کننده، روغن خشک گیاهی حاوی دانه های اکلیلی، فوم برنزه کننده پوست به همراه دستکش مخصوص، روغن آفتاب با spf4، ژل برای پوست آکنه دار، پاک کننده دوفازی آرایش چشم برای پاک کردن آرایش های ضد آب حاوی آلفا بیزابولول (عصاره بابونه)، با خاصیت ضد حساسیت و دکسپانتنول (پروویتامین B5)، لوسیون آنتی سلولیت، اصلاح کننده حالت پوست پرتقالی، کرم ترک پوست حاوی ترکیبات پپتیدی با قابلیت سنتز کلاژن.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لورآل پاریس

برند فرانسوی محصولات آرایشی رنگی، مراقبت از پوست و مراقبت از مو
 جنیفر لوپز سفیر زیبایی لورآل محصولات لورآل پاریس محصولات مو رنگ مو، مراقبت از مو، آرایش مو مراقبت از پوست مرطوب کننده ها، درمان کننده ها، پاک کننده ها، ضدآفتاب ها، برنزه کننده ها در مورد شرکت لورآل بیشتر بدانیم
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه


 عصاره گل های تیاره (گونه ای از یاسمن) برنزه کننده طبیعی و مرطوب کننده به کار رفته در محصولات اتوبرنزه کننده ایوروشه
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی نی

محصولات آرایشی نی میلان ایتالیا از شرکت ماهتاب زرین قشم. دارای محصولاتی مثل پایه یا پرایمر آرایش، کرم پودر اکسیژن رسان، کرم پودر فومی، کانسیلر قلمی، کانسیلر مایع، پوشش دهنده یا کاموفلاژ، پنکک فشرده، برنزه کننده تراکوتا، انواع سایه چشم، مداد چشم، خط چشم، ریمل و محصولات آرایشی مخصوص لب ها شامل اسکراب لب، از بین برنده پوسته های مرده لب، با خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی، جهت جلوگیری از خشکی لب ها. انواع رژ لب، رژ لب مات، رژ لب براق، رژ لب آبرسان، رژ لب روغنی، محصولات ناخن نظیر لاک ناخن، کرم دست مرطوب کننده، لاک پاک کن، قلم مو، قلم موی پن کیک، قلم موی کابوکی، از تار موهای مصنوعی. قلم موی مسافرتی با قابلیت جمع کردن تار موها در سرپوش آن، قلم موی شانه ای.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی نوت

محصولات آرایشی نوت شامل خط چشم ماژیکی (deep liner)، خط چشم مویی، خط چشم قلم مویی (precision eyeliner)، کانسیلر استیکی حاوی روغن آرگان و پروتئین سویا، کانسیلر مدادی با پوشش دهی عالی حاوی جوانه گندم، مداد لب، مداد چشم، مداد ابرو، ریمل حجم دهنده قوی، اولتراوالیوم، ریمل دوکاره (بلندکننده و حجم دهنده)، سایه چشم مدادی، سایه چشم گریم در 5 رنگ، سایه چشم های تک رنگ و چهار رنگ، لاک ناخن، پن کیک چرب حاوی روغن سدر، رژگونه تراکوتا (terracotta)، پودر برنزه کننده، کرم پودر برنزه کننده با فاکتور حفاظتی 15
مشاهده مطلب

واژه «برنزه کننده» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


English: farmasi magic pearls beached bronzer offers an ideal and natural suntanned look with its special blend. use these elegant pearls either as a blusher, or all over your face as a powder or to highlight your decollete.
ترجمه به فارسی: برنزه و برافروخته کننده های Magic Pearls فارماسی، ظاهر پوست را به شکلی طبیعی و ایده آل برنزه می کنند. از این آمیزه پودری می توان برای دستیابی به ظاهری برافروخته در تمام بخش های صورت یا برای هایلایت کردن ناحیه بالای سینه استفاده نمود.
English: farmasi magic pearls blushing bronzer features a perfectly pigmented formula that allows an ideal suntanned look and a rosy luminescence at the same time! with its special blend, your cheeks gain a weightless, silky and bright look. use these elegant pearls either as a blusher, or all over your face as a powder or to highlight your decollete.
ترجمه به فارسی: برنزه و سرخ کننده Magic Pearls فارماسی دارای فرمولاسیون حاوی رنگدانه است و می تواند ظاهری آفتاب خورده و درخشش گلگون را همزمان به صورت اعطا کند. با این آمیزه پودری، گونه ها ظاهری درخشان، ابریشمی و سبک پیدا می کنند. از این مرواریدهای درخشان می توان برای قرمز کردن گونه ها یا تمام بخش های صورت و همچنین برای هایلایت کردن ناحیه بالای سینه استفاده نمود.

English: Farmasi Bronzing Oil enhances sunbathing effect slightly protecting your skin. Cocoa oil and Shea butter provide intense color, deep moisturizing and soothing effect to the skin without oil effect.
ترجمه به فارسی: روغن برنزه کننده فارماسی، افزایش دهنده اثر حمام آفتاب و محافظت ملایم از پوست. روغن کاکائو و کره شی آ رنگ عمیق به پوست می دهد. موجب رطوبت رسانی عمقی و بدون ایجاد احساس چربی، پوست را تسکین می دهد.

dha
فرمول شیمیایی دی هیدروکسی استون برنزه کننده مصنوعی
erythrulose
ارتیرولوز معمولا در ترکیب با دی هیدروکسی استون در محصولات برنزه کننده استفاده می شود.
prime og
محصولات پریم: آنتی سلولیت و برنزه کننده
rougj suntan
برنزه کننده روژی با استفاده از برنزه کننده های شتاب دهنده
seagull foam
فوم پرایم – برنزه کننده پرایم
seagull oil shimmer
روغن برنزه کننده اکلیلی سی گل
seagull oil
روغن برنزه کننده سی گل
sunless tanning og
ترکیب دی هیدروکسی استون و اریترولوز در برنزه کننده های مصنوعی یا اتوبرنزه کننده ها استفاده می شود.


مطلب قبلی: بروشور

مطلب بعدی: برس ابرو

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید