گندم سیاه = Buckwheat 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

گندم سیاه = Buckwheat

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه گندم سیاه، Buckwheat می باشد.

گندم سیاه چیست؟


گندم سیاه = Buckwheat
Buckwheat, Fagopyrum esculentum = گندم سیاه

واژه «گندم سیاه» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه گندم سیاه Buckwheat

گیاه گندم سیاه یا به انگلیسی Buckwheat با نام علمی Fagopyrum esculentum یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه گندم سیاه Buckwheat از واژه گندم سیاه استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: اش انگور

مطلب بعدی: سازنده ها

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !