سازنده ها = Builders 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

سازنده ها = Builders

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه سازنده ها، Builders می باشد.

سازنده ها چیست؟


سازنده ها = Builders

واژه «سازنده ها» در مقالات سایت احسان حسنانی

پرسش های متداول در مورد کاندیشنرها

از آنجا که کاندیشنر نسبت به سایر محصولات مراقبت از مو مثل شامپوها کمتر متداول است، ابهاماتی در خصوص روش استفاده از آن مطرح بوده و تعدادی سوال در مورد کاندیشنر مکرراً پرسیده می شود. یکی از متداولترین سوالات این است که آیا کاندیشنر موجب ریزش مو می شود یا خیر؟ در مورد ضرورت استفاده از کاندیشنر و همچنین در خصوص روش مصرف آن به خصوص نحوه آبکشی سوالات زیادی پرسیده می شوند. در این مقاله به تعدادی از این پرسش ها پاسخ داده می شود. خیلی ها می پرسند درمان مو خوره چیست؟ من همینجا میگویم: هیچ چیز جز تیغه های قیچی موجب برطرف شدن موخره نمی گردد! | در مقاله پرسش های متداول در مورد کاندیشنرها از واژه سازنده استفاده شده است.
آیا استفاده از کاندیشنر ضروری است؟ مصرف برخی شامپوها، مو را خشک و خشن می کند. خصوصاً اگر موها در اثر رنگ کردن و دستکاری های شیمیایی آسیب دیده باشند. به همین علت توصیه می شود که پس از استفاده از شامپو و آبکشی آن، مطابق دستورالعمل سازنده، از کاندیشنر استفاده شود. کاندیشنرها معمولاً برای چشم ها زیانبار هستند. مراقب باشید موقع استفاده، وارد چشم نشوند. برخی موها بدون کاندیشنر شانه نمی شود و فرم نمی گیرد، در این صورت استفاده از کاندیشنر ضروری خواهد بود. بعد از استفاده از کاندیشنر احساس می کنم موی من سنگین شده. چرا؟ این مشکل می تواند در اثر یکی از این عوامل به وجود آمده باشد: کاندیشنر به جای اینکه روی ساقه و نوک موها استفاده شود به غلط بر روی پوست سر مالیده شده است. کاندیشنر بیش ازحد استفاده شده و یا به خوبی آبکشی نشده است. کاندیشنر برای موی سر شما مناسب نبوده است. آیا فقط قسمتهای انتهایی تارهای مو باید کاندیشن گردد یا قسمتهای نزدیک به ریشه هم نیاز به کاندیشنر دارد؟ قسمتهای میانی و انتهایی مو(نوک موها) احتیاج بیشتری به رطوبت دارد زیرا عمر بیشتری کرده و زمان زیادتری در معرض عوامل مخرب و خشک کننده محیط مانند باد و یا نور خورشید همچنین مدل دهنده های گرمایی مانند سشوار و برسها و... قرار گرفته است. قسمتهای مو نزدیک به ریشه، جوان و سالم هستند به علاوه با روغن طبیعی پوست سر چرب می شوند. بنابراین به جز در موارد استثنایی نیازی به کاندیشن کردن آن قسمت نیست. بعد از استفاده از کاندیشنر موی خود را با آب گرم آبکشی کنم یا آب سرد؟ به یاد داشته باشید هر چه دمای آب آبکشی بیشتر باشد کاندیشنر بیشتری زدوده می شود. از طرفی بر روی موی زبر و ضخیم کاندیشنر بیشتری باید بر جای بماند. بنابراین هر اندازه موی شما ضخیم تر است از دمای آبکشی کمتری استفاده نمایید تا کاندیشنر بیشتری بر روی موی شما بر جای بماند و هر چه موی شما نازک تر باشد از آب گرمتری استفاده نمایید تا کاندیشنر کمتری بر روی موی شما باقی بماند. موی من در اثر استعمال مواد شیمیایی خشک و تخریب شده. آیا بر جای گذاردن کاندیشنر بر روی مو در طول شب کار صحیحی است؟ این کار نه تنها تاثیری بر بیشتر نرم شدن موهای شما ندارد بلکه تارهای موی شما به علت تورم، در طول شب - وقتی شما خواب هستید- شکسته خواهد شد. آیا کاندیشنر مو را درخشان می نماید؟ مسلما همینطور است. علت کدر بودن مو آن است که نور به آن تابیده می شود اما به علت ناهمواری سطح آن بازتاب نمی گردد. کاندیشنر با هموار کردن پولکهای سطح خارجی مو بازتاب نور را بیشتر کرده و موجب درخشش آن می گردد. در آرایشگاه بعد از کاندیشن کردن، موی من را زیر سشوار قرار می دهند. آیا این کار لازم است؟ این کارعملکرد کاندیشنر را تسریع می کند اما مزایای کاندیشنر را بیشتر نمی کند. آیا کاندیشنر موخره را هم درمان می کند؟ هیچ چیز جز تیغه های قیچی! موجب برطرف شدن موخره نمی گردد. آیا کاندیشنر رشد مو را تسریع می کند؟ خیر ولی کمک می کند که مو، بیشتر روی موی سر شما باقی بماند. در اثر استعمال کاندیشنر موی من لخت و بی حالت می گردد آیا من کاندیشنر زیاد مصرف کرده ام؟ ممکن است از کاندیشنرهای سنگین استفاده کرده باشید. کاندیشنر را عوض کنید. چه مدت کاندیشنر روی سر من باقی بماند؟ معمولا 2تا5 دقیقه کافی است حداکثر10 دقیقه. دستورالعمل سازنده مدنظر قرار گیرد. کاندیشنرهای با نفوذ عمقی(Deep penetrating conditioner) چه فرقی با کاندیشنرهای معمولی دارد؟ کاندیشنرهای با نفوذ عمقی طوری طراحی شده که به داخل کوتیکول رسوخ می کند. چگونه می توانم تشخیص دهم که کاندیشنر به طور کامل از روی موی من زدوده شده است؟ لازم نیست کاندیشنر را به طور کامل از روی موی خود بزدایید. زیرا مقدار بسیار اندکی از کاندیشنر باید بر روی سطح موی شما باقی بماند. در واقع همین پوشش و آب بند شدن مو با کاندیشنر است که مو را حالت پذیر می نماید. آیا آبکشی نکردن کاندیشنر به موی من آسیب وارد خواهد نمود؟ همانطور که در سوال قبلی تشریح گردید شما باید مقدار بسیار اندکی از کاندیشنر را بر روی سطح موی خود باقی گذارید. بر جای گذاردن مقادیر زیاد از کاندیشنر بر روی مو باعث کدورت آن خواهد گردید. به استثناء کاندیشنر های Leave on که باید 100درصد بر روی مو باقی بماند. آیا آقایان هم مانند خانم ها باید از کاندیشنر استفاده نمایند؟ بله.
مشاهده مطلب

مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو

شامپو آمیزه ای است از آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی. آب بخش عمده فرمولاسیون شامپو را تشکیل می دهد و ماده پایه ای شامپو محسوب می شود. سورفکتانت ها، پاک کننده های اصلی شامپو هستند. سایر موادی که در شامپو وجود دارد، برای تقویت کف، افزایش ویسکوزیته، اصلاح بو، رنگ و همچنین برای جلوگیری از فساد میکروبی شامپو به آن اضافه می شوند. در این مقاله هر یک از اجزاء تشکیل دهنده شامپو به طور خلاصه تعریف می شود. | در مقاله مواد اولیه سازنده شامپو | ترکیبات شامپو از واژه سازنده استفاده شده است.
 مهمترین مواد سازنده شامپو عبارتند از: آب، مواد فعال کننده سطحی و مواد افزودنی که عبارتند از مواد تقویت کننده کف، مواد ویسکوزیته دهنده، مواد نرم کننده (کاندیشن کننده)، مواد نگهدارنده (پرزرواتیو) و مواد افزودنی خاص. اجزاء تشکیل دهنده شامپو سورفکتانت یا عامل پاک کننده
مشاهده مطلب

محصولات آرایشی بهداشتی آزمایش شده توسط متخصص پوست

آزمایش شده توسط متخصص پوست عبارتیست که روی برچسب برخی محصولات آرایشی بهداشتی و پوست و مو می بینیم. این عبارت توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تعریف رسمی ندارد. اما آیا الزامات خاصی برای درج این عبارت روی برچسب محصول آرایشی بهداشتی وجود دارد؟ چرا برخی شرکت ها این واژه را درج می کنند؟ آزمایش شده توسط متخصص پوست به آن معناست که یک پزشک متخصص پوست این محصول را تست کرده اما آیا این کافی است؟ | در مقاله محصولات آرایشی بهداشتی آزمایش شده توسط متخصص پوست از واژه سازنده استفاده شده است.
 هنگام خرید یک محصول آرایشی بهداشتی، اگر عبارت آزمایش شده توسط متخصص پوست روی برچسب درج شده باشد، احتمالاً شما با خیال راحت تری آن محصول را خریداری می کنید. این عبارت به آن معناست که یک پزشک متخصص پوست این محصول را تست کرده و آن را ایمن تشخیص داده است. اما این الزاماً درست نیست. این واژه توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تعریف نشده است. همچنین سازندگان محصولات آرایشی بهداشتی الزامی برای ارائه مدرک برای این ادعایشان ندارند. تنها راهی که می توان فهمید یک محصول تست شده یا نه، تماس با بخش خدمات مشتریان شرکت سازنده است . شرکت آرایشی بهداشتی در صورتی که این آزمایشات انجام شده باشند، معمولاً مدارک تحقیقات را در دسترس دارند و می توانند در صورت لزوم ارائه دهند. اگر شرکتی در پاسخگویی تعلل ورزید، به احتمال زیاد ادعایشان کذب است.
مشاهده مطلب

شیمی رنگ مو

بسته به نوع رنگ مو از قبیل دائمی، نیمه دائمی و موقتی بودن از مواد شیمیایی مختلفی در ترکیب رنگ موها استفاده می شود. آمونیاک یکی از مواد تشکیل دهنده رنگ مو است که موجب جدا شدن کوتیکول های مو و نفوذ رنگ به داخل مو می شود. اولین رنگ موی شیمیایی با ماده فنیل اتیلن دی آمین ساخته شده است. | در مقاله شیمی رنگ مو از واژه سازنده استفاده شده است.
coupler = کاپلر، کوپلر، عامل جفت کننده، یکی از ترکیبات سازنده رنگ مو، ماده ای که با دی ایمین ناشی از اکسیداسیون مونومر رنگ مو جفت شده و پلیمریزاسیون را پیش می برد
مشاهده مطلب

چرا کپی کردن از سایت احسان حسنانی ممنوع است؟

افراد زیادی هستند که با زیر پا گذاشتن قانون کپی رایت و اصول اخلاقی، زحمات نویسندگان واقعی را نادیده گرفته، اقدام به کپی از سایت من و درج مطالب در وبلاگ یا سایت خودشان می کنند. با توجه به اینکه حوصله سرو کله زدن و مکاتبه با همه آنها را ندارم، ترجیح دادم امکان کپی کردن برداشته شود. | در مقاله چرا کپی کردن از سایت احسان حسنانی ممنوع است؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
مثلاً مطلبی که من در مورد ترکیبات سازنده شامپو نوشتم در بیش از سایت مختلف کپی شده است.
مشاهده مطلب

فولیکول مو چیست؟

مو در داخل کیسه های لوله مانندی به نام فولیکول تشکیل شده و از پوست سر بیرون می آورد. | در مقاله فولیکول مو چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
غلاف خارجی (outer root sheat) که بر روی غلاف داخلی چسبیده است. غلاف خارجی مو، پیکره مو و تار مو از سلول های بنیادی اپتلیال برجستگی پیاز مو منشأ می گیرد. سلول های بنیادی فوق، سلول های سازنده تار موی جدیدی را که قرار است پس از افتادن تار موی فعلی جایگزین شود را نیز می سازند.
مشاهده مطلب

سبوم یا چربی طبیعی پوست

سبوم، چربی طبیعی پوست | در مقاله سبوم یا چربی طبیعی پوست از واژه سازنده استفاده شده است.
هورمونها: گیرنده های آندروژن در سطح سلول های زایای غدد سباسه و غلاف خارجی فولیکول مو قرار دارند. تستوسترون با ورود به این محل تحت تأثیر آنزیم -آلفا ردوکتاز به دی هیدروتستسترون (DHT) احیا می شود. این ماده اثری تا برابر بیشتر از تستوسترون دارد. تحت تأثیر این ماده سنتز آنزیم های سازنده اسیدهای چرب، تری گلیسریدها، اسکوالن و کلسترول در غدد سباسه افزیش می یابد. آندروژن ها تکثیر سلول های غدد سباسه را نیز افزایش می دهند.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: لایه هیدرولیپیدی

روی لایه شاخی پوست یک روکش امولسیونی وجود دارد که فاز روغنی آن را سبوم و فاز آبی آن را عرق تشکیل می دهد. این روکش امولسیونی لایه هیدرولیپیدی نام دارد که مانند سدی از تبخیر اب و اتلاف رطوبت پوستی جلوگیری می کند. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: لایه هیدرولیپیدی از واژه سازنده استفاده شده است.
 در سطح پوست و روی لایه شاخی یک روکش امولسیونی متشکل از سبوم و عرق وجود دارد که مانند سدی از تبخیر آب جلوگیری می کند. اجزاء تشکیل دهنده این روکش شامل آب، املاح، آمینواسیدها، اوره، تری گلیسریدها، کلسترول (آزاد و استریفیه)، اسکوالن، اسیدهای چرب و موم ها می باشد. این علاوه بر عملکرد فیزیکی عملکرد بیوشیمیایی نیز دارد. یکی از منابع سازنده ترکیبات این لایه سبوم می باشد. البته نمی توان میزان رطوبت پوست را به تنهایی به میزان سبوم نسبت داد، زیرا در آقایان با وجود آنکه میزان سبوم تا درصد بیشتر از خانم ها می باشد، درصد رطوبت پوست در سطح پایین تری قرار دارد.
مشاهده مطلب

رنگ مو چیست؟

موهایتان زودتر از آنچه فکر می کردید سفید شده؟ آیا دوست دارید موهایتان را بعد از مدتها رنگ کنید و تنوعی به ظاهرتان بدهید؟ پس این مقاله را حتما بخوانید. | در مقاله رنگ مو چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
رنگ موها یکی از مهمترین محصولات آرایشی بهداشتی مو هستند. در کشورهای توسعه یافته بیش از درصد از خانم ها حداقل یک بار از رنگ مو استفاده نموده اند و یا به طور منظم مو را رنگ می کنند. یکی از مهم ترین علل رنگ کردن مو تغییر رنگ مو های خاکستری و پوشاندن سفیدی مو می باشد. بیش از درصد از رنگ موها از نوع اکسیدانی یا دائمی هستند. مخلوط آب اکسیژنه و یک عامل قلیایی (مانند آمونیاک) سبب روشن شدن رنگ طبیعی مو می گردد و به دنبال آن استفاده از رنگ های دائم غیر قابل شستشو با آب سبب جایگزین شدن این رنگ، در مو می شود. با توجه به پیچیدگی ساختار شیمیایی مواد سازنده رنگ مو، درنظر گرفتن سلامت و کیفیت این فرآورده ها بسیار دارای اهمیت می باشد. رنگهای مو دو کاربرد عمده دارند: مخفی نمودن موهای سفید شده
مشاهده مطلب

رژ لب چیست؟

قرمز کردن لب ها به افزایش جذابیت چهره می افزاید. با استفاده از رژ لب می توان لبها را برجسته تر نشان داده و اختلاف اندازه لب ها را اصلاح نمود. | در مقاله رژ لب چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
این مقام مسئول عنوان کرد اگرچه سرب جزء سازنده رژ لب نیست، اما با هدف تثبیت کنندگی رنگ در ترکیبات رژ لب استفاده می شود. متأسفانه قوانین مربوط به محصولات آرایشی، حد مجاز معینی را برای غلظت فلزات سمی در محصولات آرایشی ارائه نداده. اما محصولات آرایشی که حاوی بیش از 10 ppm سرب و محصولات آرایشی حاوی هر مقداری کادمیم ممنوع است.
مشاهده مطلب

دترجنت چیست؟

دترجنت ها یا محصولات شوینده معمولاً برپایه سورفکتانت هستند. مواد کف کننده، پرکننده، افزاینده؛ آنزیمها ها و غیره به فرمولاسیون شوینده ها اضافه می شود تا اثر بخشی آن را افزایش دهند. | در مقاله دترجنت چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
اجزاء کمکی: • سازنده ها: با روش های مختلف قدرت پاک کنندگی شوینده ها را افزایش می دهند پلی فسفات های سدیم: کاهش سختی آب
مشاهده مطلب

ترکیبات تشکیل دهنده و مواد سازنده اسانس ها

اسانس های روغنی از ملکولها و ترکیبات آروماتیک تشکیل شده اند. | در مقاله ترکیبات تشکیل دهنده و مواد سازنده اسانس ها از واژه سازنده استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اینوویس یا فاکتور بازرگانی

اینوویس همان فاکتور فروش است. فاکتور فروش محصوله یا اینوویس از مدارکی است که وارد کننده در زمان ترخیص کالا باید ارائه کند. | در مقاله اینوویس یا فاکتور بازرگانی از واژه سازنده استفاده شده است.
 اینویس invoice به معنای فاکتور است. لیست کلیه کالاهای واردشده در یک محموله خاص به همراه قیمتشان در invoice درج می شود. در اینویس، آیتم ها شماره گذاری شده، شرح هر آیتم ، تعداد یا مقدار آن، همچنین قیمت واحد درج می شود. از موارد مهمی که در invoice باید درج شود آرم یا نشان تجاری، آدرس، تاریخ و کشور سازنده است.
مشاهده مطلب

مجوز ترخیص چیست؟

مجوز ترخیص همانطور که از اسمش پیداست اجازه نامه ترخیص کالا می باشد. مجوز ترخیص در واقع، نامه ای است که از طرف وزارت بهداشت به گمرک نوشته می شود و در آن از محموله خاصی یاد نموده و نوشته می شود که آن کالا مجوز ورود به کشور را دارد. | در مقاله مجوز ترخیص چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
 مجوز ترخیص نامه ایست که از طرف وزارت بهداشت خطاب به گمرک نوشته می شود و در موضوع آن از اظهارنامه بخصوصی یاد می شود. در مجوز ترخیص نوشته می شود که ترخیص کالای مندرج در فاکتور ضمن رعایت شرایط و مقررات جاری کشور از نظر این اداره بلامانع است و اعتبار این مجوز از تاریخ صدور به مدت روز می باشد. در مجوز ترخیص به شماره فاکتور و تاریخ فاکتور، فرم سفارش خدمات ، گواهی اصالت کالا اشاره می شود. مشخصات بسته بندی، نام تجاری، نام کارخانه و کشور سازنده آن درج می شود.
مشاهده مطلب

PMF چیست؟

برای ثبت منبع، یک پرسشنامه توسط وزارت بهداشت تهیه می شود و شرکت تولید کننده باید به سوالاتی نظیر سال ساخت ارخانه، آدرس کارخانه، تعداد پرسنل و تعدادی سوال بی ربط دیگر پاسخ دهد. | در مقاله PMF چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
•  Plant Master File یا مستر فایل کارخانه معمولاً مسترفایل محصول و مسترفایل کارخانه به صورت جداگانه اما هر دو در سربرگ کارخانه سازنده تهیه شده و به مهر و امضاء شرکت می رسند. PMF توسط خود کارخانه تولیدکننده صادر می شود و در واقع مجموعه اطلاعاتیست در خصوص محل تولید، روش تولید و روش کنترل محصولات آرایشی بهداشتی تولید شده.
مشاهده مطلب

صاف کردن موها با روش ژاپنی

اخیرا در آرایشگاه ها صحبت از روش جدیدی برای صاف کردن موها به نام روش ژاپنی یا یوکو می شود. می خواهید در مورد این تکنیک بیشتر بدانید؟ صاف کردن مو با روش ژاپنی در سه مرحله انجام می شود. ماده مؤثره محصول اصلی آمونیوم تیوگلیکولات می باشد. این روش با روش های حرارتی همزمان انجام می شود و خنثی سازی توسط لوسیون خنثی کننده انجام می گردد. بعد از این عمل 2 تا 3 روز نباید مو شامپو یا حتی خیس شود. | در مقاله صاف کردن موها با روش ژاپنی از واژه سازنده استفاده شده است.
•  بنابر اظهار سازنده سیستم، هیچ گونه گواه پزشکی دال بر خطرناک بودن این روش برای خانمهای باردار وجود ندارد. (قابل ذکر است که این سیستم در سال 1992 در US Patent به ثبت رسیده است.) مراحل اصلی برای صاف کردن مو با روش ژاپنی مرحله 1: مشاوره در زمان مشاوره، آرایشگر نوع موی شما را بررسی نموده و سابقه استفاده از مواد شیمیایی، میزان خشکی و تخریب موها را بررسی می کند. این کار برای اطمینان از مناسب بودن روش ژاپنی برای موهای شما انجام می شود تا مشخص شود آیا شما کاندید مناسبی برای انجام این روش هستید یا خیر.
مشاهده مطلب

آشنایی با پیری پوست

تابش خورشید، دخانیات، الکل و تغذیه نامناسب 4 عامل بیرونی پیر شدن پوست است. اما بیش از 90 درصد پیری پوست به علت مواجهه با نور آفتاب اتفاق می افتد. برخی دانشمندان پیری پوست را به دو نوع ژنتیکی و نوری تقسیم بندی می کنند. افزایش رادیکال های آزاد، افزایش فعالیت آنزیم های تجزیه کننده پروتئین، کاهش فاکتورهای رشد و کاهش قدرت اتصال درم و اپیدرم از جمله عوامل پیری پوست می باشند. | در مقاله آشنایی با پیری پوست از واژه سازنده استفاده شده است.
افزایش فعالیت آنزیم های پروتئولیتیک (تجزیه پروتئین ها) تجزیه پروتئین ها توسط آنزیم های ماتریس متالوپروتئیناز انجام می شود. این آنزیم ها مسئول تجزیه پروتئین های ساختاری پوست مثل کلاژن، لامینین ، فیبرونکتین و الاستین هستند. برای تضمین هم ایستایی پوست، فعالیت آنزیم های ماتریس متالوپروتئیناز (MMPs) باید به خوبی توسط پروتئین هایی که «مهارکننده های بافتی متالوپروتئینازها » ( TIMPs ) نام دارند تنظیم شود. از بین رفتن تعادل بین فعال سازی و مهار MMP ها نقش مهمی در پاتوفیزیولوژی پیری پوست دارند. کاهش میزان تولید TIMP و افزایش میزان تولید MMP هر دو موجب پیری پوست می شوند. کاهش فاکتورهای رشد فاکتور های رشد پپتیدهایی هستند که بدن آنها را تولید کرده و برای تعدیل فعالیت سلولی از آنها استفاده می کند. «فاکتور رشد تبدیلی » (TGF-b) در صنایع آرایشی اهمیت زیادی دارد زیرا نقش مهمی در تنظیم سنتز پروتئین های ماتریس برون سلولی دارد. کاهش اتصال درم و اپیدرم سلول برای ادامه حیات خود نیاز به یک ماتریس دارد تا جای خود را در آن محکم کند. متاسفانه فرایند پیری، موجب کاهش تولید رشته های سازنده این ماتریس و افزایش تخریب آنها می شود. این امر موجب تضعیف ساختار DEJ و پهن شدن آن می شود. این تغییرات ساختاری موجب کاهش مساحت در دسترس برای تبادل موادغذایی و تخلیه محصولات جانبی متابولیسم بین درم و اپیدرم می شود. در نتیجه نرخ نوسازی سلول ها در اپیدرم کاهش یافته و رادیکال های آزاد در اپیدرم تجمع می کنند. حفظ و ترمیم برهمکنش های سلول- ماتریس در فصل مشترک درم و اپیدرم موجب شادابی و جوانی پوست می شود.
مشاهده مطلب

لیپوفیلینگ چیست؟

لیپوفیلینگ به پر کردن پوست با تزریق چربی بدن گفته می شود | در مقاله لیپوفیلینگ چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
 چگونه می توان چروک هارا از درون پر کرد؟ یکی از جدیدترین روش های بر طرف کردن چروکهای پوستی استفاده از مواد موثره ای است که ادعا می شود با تحریک آدیپوسایتها (سلولهای چربی) چروکها را از درون پر می کنند. شرکتهای سازنده این مواد معتقدند اثر تعاملی ترکیبات تشکیل دهنده محصولشان با رسپتورهای قرارگرفته بر روی آدیپوسایت ها، سلولهای چربی را تحریک نموده، تعداد آدیپوساتها را افزایش نموده و اندازه واکوئلهای چربی موجود در درون این سلولها را بزرگتر می کند. بدین ترتیب چروک ها از درون پر می شود.
مشاهده مطلب

مهندسی چیست؟

شاید تنها تعریف پذیرفته شده مهندسی این باشد: هنر به کارگیری ریاضی و علوم برای سود رسانی به بشر | در مقاله مهندسی چیست؟ از واژه سازنده استفاده شده است.
مهندس سازنده تاریخ بوده وهست.( James Kip Finch, 1960) تعریف دقیق وپذیرفته شده «مهندسی» هنر به کارگیری ریاضی و علوم جهت سود رسانی به بشر از طریق حل اقتصادی وایمن مسائل. تفاوت مهندسی وعلوم از دیدگاه Freeman Dyson عالِم به دنبال آن است که جهان اطراف براساس چه قوانینی کار می کند، مهندس به دنبال آن است که براساس این قوانین چگونه می توان مکانیسم یا سیستمی طراحی کردکه به درد بشر بخورد. به عبارت دیگر عالِم به دنبال ایده اولیه می گردد.ولی مهندس بر اساس ایده اولیه طراحی می کند. مراجع [1] http://chemistry.about.com/gi/dynamic/offsite.html
مشاهده مطلب

کارآموزی در مجتمع پتروشیمی اصفهان

یکی از واحدهای درسی رشته های مهندسی در مقطع کارشناسی کارآموزی در یک واحد صنعتی مرتبط است. | در مقاله کارآموزی در مجتمع پتروشیمی اصفهان از واژه سازنده استفاده شده است.
باید از منابع حرارتی دور نگه داشته شود. از تماس با چشمها، پوست، لباس و استنشاق بخارات آن جلوگیری شود. هنگام تماس با بنزن باید از لوازم و تجهیزاتی مانند دستکش pvc، چکمه، پیش بند، عینک pvc و نقاب صورت (Face shield) الزامی است. در صورتی که میزان بخارات آن از میزان T.L.V بیشتر شود نیاز به دستگاه تنفسی است. در صورت نشت یا سرریز برای جلوگیری از جاری شدن آن از خاک، شن و ماسه نرم استفاده شود. در صورتی که در فاضلاب تخلیه شود، احتمال انفجار زیاد است. در صورت امکان باید این ماده را جمع آوری کرده و سوزانید. تولوئن: سازنده پتروشیمی اصفهان، در صنایع رنگ سازی، مهمات سازی و کشاورزی استفاده می شود. در حالت مایع پوست و چشمها را تحریک می کند. در حالت بخار روی چشمها، دستگاه تنفسی تأثیر می گذارد. مقادیر بالای ان خواب آور است. نقطه اشتعال آن 4 درجه سانتیگراد است. بخارات اضافی به مشعل هدایت می شود T.L.V آن ppm100 است. نکات ایمنی آن شبیه بنزن است. مثلاً استفاده از عینک ایمنی، دستکش PVC و دستگاه تنفسی، تخلیه در فاضلاب نشود، در کوره سوزانده شود و ... . اورتوزایلن: موارد مصرف: جهت تولید امیدریدترفتالیک، DOP (نرم کننده لاستیکها) و همچنین به عنوان حلال مورد استفاده قرار می گیرد. مایعی بی رنگ است با بویی معطر، نامحلول در آب و قابل اختلاط در الکل خالص و اتر. بسیار قابل اشتعال پارازایلن: این ماده جهت تهیه اسید ترفتالیک و از آن DMT تهیه شده که در ساخت الیاف مصنوعی و پلی استر کاربرد دارد. در صورت تماس با چشم و پوست و سیستم تنفسی موجب تحریک و التهاب می گردد و اگر غلظت آن زیاد باشد باعث سرگیجه و بیهوشی می شود. متازایلن: مایعی بی رنگ، قابل حل در الکل، غیرقابل حل در آب، محرک شدید پوستی است. ورود آن از طریق گوارش یا استنشاق می تواند سبب مسمومیت شود. ظروف آن بایستی دارای برچسب مایع قابل اشتعال و احتراق باشد. نباید مشتی از مخازن آن به محیط داشته باشد. شناسنامه جامع واحدهای عملیاتی: - واحدهای تولید بنزن و تولوئن: فرآیند سالفولین: جداسازی آروماتیکهای B.T.X از Reformate با حلال Salfoline
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، ریبوکسیل

ریبوکسیل، ریبوز خالص به دست آمده از دانه های ذرت با فناوری بیوتکنولوژی است. ویژگی ها: پوست را انرژی زایی و اکسیژن رسانی می کند. چروک ها را کاهش می دهد. کشسانی پوست را افزایش می دهد. ؛ مکانیسم: افزایش سنتز ATP، افزایش تنفس سلولی | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، ریبوکسیل از واژه سازنده استفاده شده است.
کمپانی لوکاس مایر به دنبال راهی برای بازیابی سریع ذخایر ATP سلول، دی ریبوز خالص که جزء اصلی سازنده ATP است را از دانه های ذرت استخراج نموده، برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی ضد پیری معرفی نموده و نام تجاری آن را ریبوکسیل گذاشت.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: گندم سیاه

مطلب بعدی: بالج

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !