ستیل الکل = cetyl alcohol  

ستیل الکل = cetyl alcohol

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه ستیل الکل، Cetyl Alcohol می باشد.
ستیل الکل

ستیل الکل چیست؟


ستیل الکل = Cetyl Alcohol
cetyl alcohol = ستیل الکل

CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL — Coconut Fatty Alcohols. The long-chain fatty alcohols from coconut palm kernels, which are natural emollients. (INCI dictionary)
COCONUT FATTY ALCOHOLS — See Cetyl alcohol, Myristyl alcohol. (INCI dictionary)
Clove Oil – Eugenia car yophyllus Clovebud Oil – Eugenia car yophillata Cocoa Butter – Theobroma cacao Coconut Fatty Alcohols – Cetyl alcohol (INCI dictionary)
Cetyl Alcohol: Wax originally found in spermaceti from sperm whales or dolphins but now most often derived from petroleum. Alternatives: vegetable cetyl alcohol (e.g., coconut), synthetic spermaceti. (peta.org)


تلفظ cetyl alcohol ↓


واژه «ستیل الکل» در مقالات سایت احسان حسنانی

ماده اوسرین چیست؟

اوسرین Eucerin تغییر نام یافته اوسریت Eucerit است که نام تجاری یکی از ترکیبات کلیدی Key ingredients تولیدی شرکت بایرزدورف آلمان است و در کرم های اوسرین و نیوآ استفاده می شود. نام انگلیسی اوسرین (یا اوسریت)، لانولین الکل lanolin alcohol است.
 اوسرینی که به صورت سطلی به داروخانه ها فروخته می شود چیست؟ اوسرین های سطلی یا وازلین کلستروله ترکیبی است از وازلین پارافین مایع موم زنبور عسل اسید استئاریک ستیل الکل و لانولین الکل و کلسترول که جذب آب آن 200 درصد می باشد. میزان کلسترول در اوسرین های سطلی 1 تا 3 درصد است اما برخی شرکت ها همین 1 تا 3 درصد را هم به اوسرین اضافه نمی کند!
مشاهده مطلب

دکلره مو چیست؟

اگر بخواهید رنگ موهایتان را سه درجه از رنگ فعلی روشن تر نمایید، باید اول موها را دکلره کنید.
 فرمولاسیون اکسیدان محلول هیدروژن پراکساید به همراه آب خالص، ماده پایدار کننده، ستیل الکل و ترکیبات اتری، ترکیبات تشکیل دهنده فرمولاسیون اکسیدان هستند. فرآیند تولید اکسیدان به این صورت است که ماده پایدارکننده در آب خالص حل گردیده، سپس حرارت داده شده و ترکیبات دیگر به آن اضافه می شود و در حالی که هم زدن ادامه دارد، محلول خنک شده و به دمای محیط می رسد.
مشاهده مطلب

واژه «ستیل الکل» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL — Coconut Fatty Alcohols. The long-chain fatty alcohols from coconut palm kernels, which are natural emollients. (INCI dictionary)
COCONUT FATTY ALCOHOLS — See Cetyl alcohol, Myristyl alcohol. (INCI dictionary)
Clove Oil – Eugenia car yophyllus Clovebud Oil – Eugenia car yophillata Cocoa Butter – Theobroma cacao Coconut Fatty Alcohols – Cetyl alcohol (INCI dictionary)
Cetyl Alcohol: Wax originally found in spermaceti from sperm whales or dolphins but now most often derived from petroleum. Alternatives: vegetable cetyl alcohol (e.g., coconut), synthetic spermaceti. (peta.org)


vocabulary cetyl alcohol og
ستیل الکل
shokri p.41
مواد مرطوب کننده، آنتی اکسیدان ها، پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها از مواد اولیه پرمصرف در فرآورده های مرطوب کننده می باشد. پلی اول های هیدروکربنی شامل روغن های معدنی، اسکوالن، پترولاتوم، پروپیلن گلایکول، همچنین مشتقات لانولین مثل گلیسرول و سوربیتول، لانولین و لانولین الکل ها (اوسرین)، دایمتیکون و سیکلومتیکون جزء روغن های سیلیکونی به شمار می آید. از اسیدهای چرب می توان اسید استئاریک و اسید لینولئیک را نام برد. ستیل الکل، استئاریل الکل و سیتریل الکل، الکل های چرب هستند که به عنوان مواد مرطوب کننده استفاده می شوند. ایزو پروپیل میریستات، ایزو پروپیل پالمیتات و روغن جوجوبا جزء ترکیبات استری می باشد. روغن کنجد، روغن بادام شیرین و کره کاکائو تری گلیسیرید هستند. پروتئین هیدرولیز شده حیوانی، کلاژن، پروتئین شیر، آمینو اسیدهای ابریشم، جزئ ترکیبات آمینو اسیدی به شمار می آیند. اوره، لسیتین نیز مواد مرطوب کننده به شمار می آیند. بوتیل هیدروکسی آنیزول BHA و بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT و توکوفرول از مواد آنتی اکسیدان و پایدار کننده هستند. صابون ها، معمولا ترکیبات استئارات هستند که می توانند آمونیوم استئارات، پتاسیم استئارات باشند. گلیسیریل استئارات و سوربیتان استئارات، جزء امولسیون کننده های استری هستند. ستیل الکل همچنین می تواند به عنوان امولسیون کننده استفاده شود. کاربومرها، صمغ زانتان یا گزانتان، صمغ سلولز جزء امولسیون کننده های پلیمری هستند. لانولین الکل، کلسترول و استرول های سویا نیز امولسیون کننده می باشند. مطالب این صفحه برگرفته از صفحه 41 کتاب دکتر شکری


مطلب قبلی: گواهی فروش آزاد

مطلب بعدی: اتاق بازرگانی


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید