کاکائو = Cocoa 

کاکائو = Cocoa

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کاکائو، Cocoa می باشد.

کاکائو چیست؟


کاکائو = Cocoa
Cocoa, Theobroma cacao = کاکائو، درخت شکلات


واژه «کاکائو» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه کاکائو Cocoa

گیاه کاکائو یا به انگلیسی Cocoa با نام علمی Theobroma cacao یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لانژه

برند فرانسوی لانژه توسط شرکت کاسپین تجارت پوریا عرضه می شود. محصولات لانژه شامل بیش از 60 قلم فراورده در 13 رده می باشد.
 کره کاکائو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بایواسکرین ارگانیک

بایواسکرین ارگانیک شامل 11 فرآورده مراقبت از پوست است که در همگی آن ها عصاره برگ گیاه جینکو بیلوبا استفاده شده است. بایواسکرین یک برند فرانسوی می باشد.
 • حاوی ویتامین های A، E و F و ضد رادیکال های آزاد و مرطوب کننده (کره کاکائو و کره کاریته)
 • حاوی ویتامین های A، E و F و ضد رادیکال های آزاد و مرطوب کننده (کره کاکائو و کره کاریته)
مشاهده مطلب

واژه «کاکائو» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CASTILE SOAP – A mild, vegetable oil-based soap saponified with an alkaline salt. (See also Potassium cocoate, jojobate and olivate.) (INCI dictionary)
POTASSIUM COCOATE, JOJOBATE AND OLIVATE — The po- tassium salts of coconut, jojoba and olive oils, commonly known as liquid castile soap. (INCI dictionary)
SODIUM COCOATE — Coconut oil saponified with an alkaline salt. A lathering agent in soaps. (See also Cocos nucifera oil.) (INCI dictionary)
SODIUM COCOYL HYDROLYZED SOY PROTEIN — A mild, natural soap. (See also Sodium Cocoate and Hydrolyzed Soy Protein.) SODIUM HYALURONATE — A naturally occurring glycosami- noglycan (polysaccharide) derived from beneficial bacteria. Used in skin care preparations to help attract and retain moisture. SODIUM HYDROXIDE — An alkaline salt obtained when elec- trolysis (positive and negative poles) is applied to seawater or salt water. Chlorine collects at the positive pole, and sodium hydroxide collects at the negative pole. (INCI dictionary)
THEOBROMA CACAO SEED BUTTER — Cocoa Butter. The solid fat extracted from the seeds of the cacao plant.A rich emollient used in lipsticks, creams, soaps and sun care products for its moistur- izing and soothing proper ties. (INCI dictionary)
Castile Soap – Potassium cocoate, jojobate and olivate (INCI dictionary)
Clove Oil – Eugenia car yophyllus Clovebud Oil – Eugenia car yophillata Cocoa Butter – Theobroma cacao Coconut Fatty Alcohols – Cetyl alcohol (INCI dictionary)
SHEA BUTTER: An excellent emollient, moisturizer and anti-inflammatory agent derived from the crushing and boiling of the seeds from the Shea tree. Has some natural ultraviolet protection property, offering up to spf 6 but should not be used exclusively as a sunscreen. Absorbs rapidly into the skin without leaving a greasy film. Used often in cosmetic products and also in food products as a substitute for cocoa butter. (cellularskinrx.com)
Stearic Acid: When animal-derived, a fat from cows, pigs, and sheep and from dogs and cats euthanized in animal shelters, etc. May also be of plant origin, including from cocoa butter and shea butter. Can be harsh, irritating. Used in cosmetics, soaps, lubricants, candles, hairspray, conditioners, deodorants, creams, chewing gum, food flavoring. Derivatives: Stearamide, Stearamine, Stearates, Stearic Hydrazide, Stearone, Stearoxytrimethylsilane, Stearoyl Lactylic Acid, Stearyl Betaine, Stearyl Imidazoline. Alternatives: Stearic acid can be found in many vegetable fats, coconut. (peta.org)
Cinchona Succirubra Bark Extract (Quinquina), Sodium Laureth Sulfate (Dérivé D'huile De Coco), Water / Aqua (Eau Purifiée), Cocamidopropyl Betaine (Dérivé D'huile De Coco), Lauryl Glucoside, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein Pg-Propyl Silanetriol (Dérivé De Blé), Fragrance / Parfum, Panthenol (Provitamine B5), Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pyridoxine Hcl, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (Procyanidols De Raisin), Phenoxyethanol, Parabens (Ethyl, Butyl), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Sodium Chloride. (Phytocyan shampoo ingredients)

English: farmasi bronzing oil enhances sunbathing effect slightly protecting your skin. cocoa oil and shea butter provide intense color, deep moisturizing and soothing effect to the skin without oil effect.
 ترجمه به فارسی: روغن برنزه کننده فارماسی، افزایش دهنده اثر حمام آفتاب و محافظت ملایم از پوست. روغن کاکائو و کره شی آ رنگ عمیق به پوست می دهد. موجب رطوبت رسانی عمقی و بدون ایجاد احساس چربی، پوست را تسکین می دهد.

English: Farmasi Bronzing Oil enhances sunbathing effect slightly protecting your skin. Cocoa oil and Shea butter provide intense color, deep moisturizing and soothing effect to the skin without oil effect.
ترجمه به فارسی: روغن برنزه کننده فارماسی، افزایش دهنده اثر حمام آفتاب و محافظت ملایم از پوست. روغن کاکائو و کره شی آ رنگ عمیق به پوست می دهد. موجب رطوبت رسانی عمقی و بدون ایجاد احساس چربی، پوست را تسکین می دهد.


مطلب قبلی: کوکامیدو پروپیل بتائین

مطلب بعدی: کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید