نارگیل = Coconut Palm 

نارگیل = Coconut Palm

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه نارگیل، Coconut Palm می باشد.

نارگیل چیست؟


نارگیل = Coconut Palm
Coconut Palm, Cocos nucifera = نارگیل، نارجیل، کوکونات، پالم

روغن نارگیل = Coconut Oil
coconut oil = روغن نارگیل، روغن کوکونات

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE — Lightweight emollient derived from glycerin and coconut oil that helps suppor t the skin’s moisture barrier. A superb conditioning agent, it adds to the spreadability of creams and lotions and helps promote the delivery of vitamins and other beneficial ingredients onto the skin. (INCI dictionary)
COCO-GLUCOSIDE — Natural cleansing and foaming agent made from coconut oil and corn sugar, which helps increase the lathering action in shampoos and liquid soaps. This mild, natural de- tergent has a similar composition to saponins (plant glycosides) ob- tained from soap bark (quillaya) and yucca root. (INCI dictionary)
COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)
FRACTIONATED COCONUT OIL — See Caprylic/capric tri- glyceride. (INCI dictionary)
SODIUM COCOATE — Coconut oil saponified with an alkaline salt. A lathering agent in soaps. (See also Cocos nucifera oil.) (INCI dictionary)
SODIUM COCOYL GLUTAMATE — Derived from coconut oil and glutamate amino acid. Acts as an emulsifier and has a protective and moisturizing effect on the skin. (INCI dictionary)
Coconut Milk, Coconut Oil – Cocos nucifera (INCI dictionary)
Fractionated Coconut Oil – Caprylic/capric triglyceride (INCI dictionary)
Animal Fats and Oils: In foods, cosmetics, etc. Highly allergenic. Alternatives: olive oil, wheat germ oil, coconut oil, flaxseed oil, almond oil, safflower oil, etc. (peta.org)
Caprylic Acid: A liquid fatty acid from cow’s or goat’s milk. Also from palm, coconut, and other plant oils. In perfumes, soaps. Derivatives: Caprylic Triglyceride, Caprylamine Oxide, Capryl Betaine. Alternatives: plant sources, especially coconut oil. (peta.org)
Myristic Acid: Organic acid typically derived from nut oils but occasionally of animal origin. Used in shampoos, creams, cosmetics. In food flavorings. Derivatives: Isopropyl Myristate, Myristal Ether Sulfate, Myristyls, Oleyl Myristate. Alternatives: nut butters, oil of lovage, coconut oil, extract from seed kernels of nutmeg, etc. (peta.org)
Oleic Acid: Obtained from various animal and vegetable fats and oils. Usually obtained commercially from inedible tallow. (See Tallow.) In foods, soft soap, bar soap, permanent wave solutions, creams, nail polish, lipsticks, many other skin preparations. Derivatives: Oleyl Oleate, Oleyl Stearate. Alternatives: coconut oil. (See alternatives to Animal Fats and Oils.) (peta.org)


واژه «نارگیل» در مقالات سایت احسان حسنانی

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رازشب

کرم موی مرطوب کننده راز شب فیتو سکرت دو نویی را می توانید شب ها روی مو بزنید و بخوابید. فایل اطلاعات فنی این محصول توسط احسان حسنانی تدوین شده است.
مشاهده مطلب

گیاه نارگیل Coconut Palm

گیاه نارگیل یا به انگلیسی Coconut Palm با نام علمی Cocos nucifera یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: صابون ها

صابون یک سورفکتانت آنیونی از جنس کربوکسیلات است که اسید چرب تشکیل دهنده آن می تواند دودسیل، میریستیل، استئاریک یا اولئیک باشد. مزیت صابون ها آن است که حاوی مواد نفتی نیستند اما عیب بزرگ صابون ها ناپایداری در برابر یون کلسیم و منیزیم (سختی آب) است. صابون پیه، صابون نارگیل، صابون های اولئیک و صابون های تال از انواع مختلف صابون می باشند.
 حالت ایده آل خواص فعالیت سطحی، به وسیله محصولات کم محلول در آب بدست می آید. بیشتر صابون های رایج که شما دستان خود را با آن می شویید، مخلوطی از اسیدهای چرب حاصل از پیه، روغن نارگیل، روغن پالم و غیره می باشند.
 •  صابون نارگیل؛ این صابون ها با استفاده از روغن نارگیل تهیه می شوند (C12 48%، C14 20-17%، C16 10-8%، اولئیک 6-5%).
 اسید چرب نارگیل (ماده اولیه بسیاری از شوینده ها) مخلوطی به صورت زیر است:
 اسیدهای چرب تصفیه شده نارگیل، عموماً با عنوان لوریک اسید معرفی می شوند.
 1- مراقبت شخصی: کاربرد اصلی قالب های صابون برای شستشو و نظافت شخصی است (قالب های استاندارد از 80% پیه و 20% نارگیل یا پالم کرنل تشکیل شده اند). صابون های مایع و صابن های مورد استفاده برای شستشو با آب دریا، از نمک سدیم یا پتاسیم اسیدهای چرب روغن ارگیل تولید می شوند (C12 – C16).
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی فلورمار

محصولات و لوازم آرایشی فلورمار در کشور ترکیه تولید شده و توسط شرکت آرتا پرند شایا در ایران توزیع می شود. رژ لب، لاک ناخن، لوازم آرایش از محصولات فلورمار می باشد.
 محصولات فلورمار حاوی روغن زیتون، روغن سبزیجات، روغن نارگیل و بادام است. تکنولوژی به کار رفته در ریمل های فلورمار دست یابی به مژه های بلند، پرحجم و مجزا را برای خانم ها امکانپذیر نموده است. در پودرهای فلورمار از تکنولوژی میکرونیزاسیون استفاده شده. این تکنولوژی موجب می شود که محصول آرایشی پس از استفاده عیوب پوست را پنهان نماید. فلورمار در ایران شرکت آرتا پرند شایا نماینده فروش محصولات فلورمار در ایران است. این شرکت اقدام به تأسیس فروشگاه های مونوبرند در مراکز استان ها نموده است. در طی دو سال تعداد این فروشگاه ها به عدد رسید و این تعداد رو به افزایش است. در حال حاضر فلورمار در جایگاه فروش در تهران و جایگاه فروش در شهرستان ها دارد. فلورمار همچنین در بسیاری از داروخانه ها و فروشگاه های معتبر یافت می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی میس ادن

برند میس ادن از سال 2005 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو آغاز کرد. میس ادن به معنای بانوی بهشتی می باشد و این برند در فرانسه ثبت شده است. محصولات میس ادن بر پایه روغن آرگان هستند. میس ادن در ایران توسط شرکت ماهتاب کیش عرضه می شود.
 عصاره گیاه دم اسب، عصاره پنجه ای، آلانتوئین، روغن نارگیل، روغن هسته نخل، عصاره ریشه هویج، آب مقطر گل بابونه، عصاره پیچک، عصاره اسطوخودوس، روغن آویشن، عصاره هاماملیس، عصاره درخت سرو
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی دلبان

لابراتوار آرایشی بهداشتی دلبان تولیدکننده کرم های گیاهی در ایران. محصولات شامل: کرم ضد چروک، دور چشم، ضد لک، کرم بابونه حاوی گیاه بابونه، دارای کامازولن، با خاصیت ضد التهاب و هیستامینیک: ضد حساسیت و همچنین حاوی ماده آپیژینین با خاصیت ضد اسپاسم قوی، کرم زیتون، کرم ضد آفتاب، کرم گیاهی گل همیشه بهار، کرم جوانه گندم، کرم بادام دلبان حاوی روغن بادام برای پوست های خیلی خشک، کرم نارگیل حاوی روغن نارگیل، نرم کننده پوست دست و صورت
مشاهده مطلب

واژه «نارگیل» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL — Coconut Fatty Alcohols. The long-chain fatty alcohols from coconut palm kernels, which are natural emollients. (INCI dictionary)
MYRISTYL ALCOHOL — Coconut Fatty Alcohols. The long- chain fatty alcohols from coconut palm kernels, which are natural emollients. (INCI dictionary)

CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE — Lightweight emollient derived from glycerin and coconut oil that helps suppor t the skin’s moisture barrier. A superb conditioning agent, it adds to the spreadability of creams and lotions and helps promote the delivery of vitamins and other beneficial ingredients onto the skin. (INCI dictionary)
COCO-GLUCOSIDE — Natural cleansing and foaming agent made from coconut oil and corn sugar, which helps increase the lathering action in shampoos and liquid soaps. This mild, natural de- tergent has a similar composition to saponins (plant glycosides) ob- tained from soap bark (quillaya) and yucca root. (INCI dictionary)
COCOS NUCIFERA OIL — Coconut Oil. Rich emollient ex- pressed from coconuts. It is naturally conver ted into a soap through a saponification reaction with an alkaline salt. Beware of cosmetics that bill themselves as natural and use a synthetically processed de- rivative, sodium lauryl sulfate, claiming it comes from coconut oil. Accept nothing but the real thing in its natural form. (INCI dictionary)
FRACTIONATED COCONUT OIL — See Caprylic/capric tri- glyceride. (INCI dictionary)
SODIUM COCOATE — Coconut oil saponified with an alkaline salt. A lathering agent in soaps. (See also Cocos nucifera oil.) (INCI dictionary)
SODIUM COCOYL GLUTAMATE — Derived from coconut oil and glutamate amino acid. Acts as an emulsifier and has a protective and moisturizing effect on the skin. (INCI dictionary)
Coconut Milk, Coconut Oil – Cocos nucifera (INCI dictionary)
Fractionated Coconut Oil – Caprylic/capric triglyceride (INCI dictionary)
Animal Fats and Oils: In foods, cosmetics, etc. Highly allergenic. Alternatives: olive oil, wheat germ oil, coconut oil, flaxseed oil, almond oil, safflower oil, etc. (peta.org)
Caprylic Acid: A liquid fatty acid from cow’s or goat’s milk. Also from palm, coconut, and other plant oils. In perfumes, soaps. Derivatives: Caprylic Triglyceride, Caprylamine Oxide, Capryl Betaine. Alternatives: plant sources, especially coconut oil. (peta.org)
Myristic Acid: Organic acid typically derived from nut oils but occasionally of animal origin. Used in shampoos, creams, cosmetics. In food flavorings. Derivatives: Isopropyl Myristate, Myristal Ether Sulfate, Myristyls, Oleyl Myristate. Alternatives: nut butters, oil of lovage, coconut oil, extract from seed kernels of nutmeg, etc. (peta.org)
Oleic Acid: Obtained from various animal and vegetable fats and oils. Usually obtained commercially from inedible tallow. (See Tallow.) In foods, soft soap, bar soap, permanent wave solutions, creams, nail polish, lipsticks, many other skin preparations. Derivatives: Oleyl Oleate, Oleyl Stearate. Alternatives: coconut oil. (See alternatives to Animal Fats and Oils.) (peta.org)

English: Fruity Line Exotic Shower Gel, specially developed in Farmasi Laboratories enriched with Natural Apricot, Coconut and Mango extracts with regenerating, moisturizing and nourishing properties, gently cleanses and refreshes the skin. Its ultra rich formula ensures softness and a silky touch while making you feel regenerated and hydrated.
ترجمه به فارسی: شاور ژل اگزوتیک میوه ای به شکل اختصاصی در آزمایشگاه های فارماسی طراحی شده است. حاوی عصاره میوه هایی مثل زردآلو، نارگیل و انبه می باشد. موجب افزایش نشاط، رطوبت رسانی و تغذیه پوست می گردد. پوست را با ملایمت پاکسازی نموده و طراوت می بخشد. فرمولاسیون فوق العاده غنیاین محصول، نرمی و لطافت ابریشم به پوست بخشیده و احساس شادابی و رطوبت را در تمام روز روی پوست به جا می گذارد.
English: Fruity Line Exotic Hand & Body Cream, specially developed in Farmasi Laboratories, enriched with Natural Apricot, Coconut and Mango extracts with regenerating, moisturizing and nourishing properties, naturally delivers deep and long-lasting hydration. With Vitamin E, it supplies moisture and keeps your skin healthy and youthful looking. Its ultra rich formula ensures softness and a silky touch.
ترجمه به فارسی: کرم دست و بدن اگزوتیک میوه ای اختصاصاً در آزمایشگاه های فارماسی طراحی شده است. حاوی درصد بالایی از عصاره های انبه، نارگیل و زردآلو می باشد. موجب رطوبت رسانی، تغذیه و شادابی پوست می گردد. پوست را به شکل عمقی و ماندگار رطوبت رسانی می کند. با برخورداری از ویتامین E رطوبت مورد نیاز پوست را تأمین نموده و موجب شادابی و جوانی پوست می شود. با فرمولاسیونی فوق العاده غنی، نرمی و لطافت پوست را تضمین می کند.
English: Fruity Line Exotic Liquid Hand Soap, specially developed in Farmasi Laboratories enriched with Natural Apricot, Coconut and Mango extracts, gently cleanses the hands without drying the skin. Its ultra rich formula ensures softness and a silky touch.
ترجمه به فارسی: صابون دست اگزوتیک میوه ای مایع ، اختصاصاً در آزمایشگاه های فارماسی طراحی شده است. حاوی درصد بالایی از عصاره میوه های انبه، نارگیل و زردآلو می باشد. با ملایمت و بدون ایجاد احساس خشکی، دست ها را تمیز می کند. با بهره گیری از فرمولاسیون فوق العاده غنی، نرمی و لطافت پوست را تضمین می کند.
English: Mr. Wipes Concentrated Dishwashing Liquid is equally eƒffective for washing the dishes in cold and hot water. Its powerful content easily removes all types of the dirt and stains while providing energy, water and time saving. Biodegradable formula is environmentally friendly and does not contain phosphates, dye, chlorine bleach, strong acids and alkalies. Corn, coconut and palm oils and glycerin included into the formula, protect and smoothen the skin of your hands. Pleasant citrus smell leaves a fresh odor to your dishes at the same time preventing bad smell formation in the dishwashing sponges, clothes and the wash basins.
ترجمه به فارسی: مایع ظرفشویی تغلیظ شده Mr. Wipes به شکل یکنواخت و مؤثر، ظرف ها را با آب سرد و گرم می شوید. با برخورداری از ترکیبات قوی، همه نوع چرک و لکه را زدوده و موجب صرفه جویی در مصرف آب و انرژی می گردد. فرمولاسیون این محصول، سازگار با محیط زیست و زیست تخریب پذیر بوده و فاقد فسفات ها، مواد رنگی، سفیدکننده های کلردار، اسیدهای قوی و مواد قلیایی قوی می باشد. برای محافظت و نرمی پوست دست، حاوی روغن های ذرت، نارگیل، پالم و همچنین حاوی گلیسیرین می باشد. رایحه مرکبات، بوی مطبوعی به ظرف ها داده و از ایجاد بوی بد در اثر تماس با اسفنج، پارچه و سینک ظرفشویی جلوگیری می کند.
English: Mr. Wipes Concentrated Multi-Purpose Cleaner with Pure Soap scent, is acids, phosphates and bleaches free all-purposed cleaning liquid for all types of surfaces and kitchenware. No need to wash out. No trace leaving. It creates a protecting ‚layer on the top of surfaces. It does not leave scratches or any kind of abrasive marks. Its new triple active formula contains such natural compounds as coconut and palm oils. It can be used for cleaning chairs, carpets, kitchenware, marble, tile, bathrooms, washing basins, toilets, kitchen hoods, aluminium plastic and steel surfaces. It provides fresh odor for the long time. It is suitable for tableware and clothes washing.
ترجمه به فارسی: پاک کننده چندمنظوره تغلیظ شده با رایحه صابون ناب Mr. Wipes عاری از مواد اسیدی، فسفات ها و مواد سفیدکننده، مناسب همه انواع سطوح و لوازم آشپزخانه. نیازی به آبکشی ندارد. باقیمانده به جا نمی گذارد. لایه محافظی روی سطح تشکیل می دهد. جای خش و ساییدگی به جا نمی گذارد. حاوی سه ماده فعال شامل ترکیبات طبیعی مثل روغن های پالم و نارگیل می باشد. برای پاک کردن صندلی، فرش، لوازم آشپزخانه، سنگ مرمر، کاشی، حمام، سینک دستشویی، توالت، هود آشپزخانه، سطوح استیل، پلاستیک یا آلومینیومی قابل استفاده است. رایحه طراوت بخش آن، برای مدت ها باقی می ماند. پاک کننده مناسبی برای ظرف های رومیزی و البسه می باشد.
English: Mr. Wipes Concentrated Multi-Purpose Cleaner with White Flowers scent, is acids, phosphates and bleaches free all-purposed cleaning liquid for all types of surfaces and kitchenware. No need to wash out. No trace leaving. It creates a protecting ‚layer on the top of surfaces. It does not leave scratches or any kind of abrasive marks. Its new triple active formula contains such natural compounds as coconut and palm oils. It can be used for cleaning chairs, carpets, kitchenware, marble, tile, bathrooms, washing basins, toilets, kitchen hoods, aluminium plastic and steel surfaces. It provides fresh odor for the long time. It is suitable for tableware and clothes washing.
ترجمه به فارسی: پاک کننده چند منظوره تغلیظ شده با رایحه گلهای سفید Mr. Wipes عاری از مواد اسیدی، فسفات ها و مواد سفیدکننده، مناسب همه انواع سطوح و لوازم آشپزخانه. نیازی به آبکشی ندارد. باقیمانده به جا نمی گذارد. لایه محافظی روی سطح تشکیل می دهد. جای خش و ساییدگی به جا نمی گذارد. حاوی سه ماده فعال شامل ترکیبات طبیعی مثل روغن های پالم و نارگیل می باشد. برای پاک کردن صندلی، فرش، لوازم آشپزخانه، سنگ مرمر، کاشی، حمام، سینک دستشویی، توالت، هود آشپزخانه، سطوح استیل، پلاستیک یا آلومینیومی قابل استفاده است. رایحه طراوت بخش آن، برای مدت ها باقی می ماند. پاک کننده مناسبی برای ظرف های رومیزی و سفره می باشد.

golnar soap2
تبلیغ قدیمی صابون گلنار. به عبارت با روغن نارگیل برای شادابی پوست و تقویت مو دقت کنید.
Cocamide DEA, or cocamide diethanolamine, is a diethanolamide made by reacting the mixture of fatty acids from coconut oils with diethanolamine.
 کوکامید DEA یا کوکامید دی اتانول آمین، یک دی اتانول آمید است که از واکنش اسیدهای چرب به دست آمده از روغن نارگیل با دی اتانول آمین به وجود می آید. لوریک اسید، اسید چرب نارگیل است. از واکنش تراکمی لوریک اسید و دی اتانول آمین و خارج شدن یک مولکول آب، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید به دست می آید که کف کننده و امولسیون کننده خوبی است. مصرف سالانه کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید بنا بر آمار سال 75 در ایران 30000 تن در سال می باشد.
Coco Glucoside is a mild, and gentle, surfactant and because it does not dry the skin it is ideal for the formulation of personal hygiene and toiletry products
 از اتصال اتم کربن 1 و 5 مولکول گلوکز و قرار گرفتن یک اتم اکسیژن بین آن ها، گلوکز حلقوی حاصل می شود. استر این گلوکز، گلوکوزید نام دارد. در صورتی که اسید چرب تشکیل دهنده این استر از کوکو یا اسید چرب نارگیل باشد، به ترکیب حاصله، کوکوگلوکوزید می گوییم. کوکوگلوکوزید را می توان به عنوان جایگزین بتائین ها در شامپوهای بچه استفاده نمود. کوکوگلوکوزید یک سورفکتانت ملایم است و پوست را خشک نمی کند. به همین علت در محصولات بهداشت شخصی و آرایشی استفاده می شود.
Lauramide DEA is a mixture of ethanolamides of lauric acid. Function(s) Surfactant   Foam Booster
 لورامید DEA، تقویت کننده کف است و از اسید چرب نارگیل مشتق می شود.


مطلب قبلی: روغن نارگیل

مطلب بعدی: پیوستگی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید