کاندیشن کردن = conditioning  

کاندیشن کردن = conditioning

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کاندیشن کردن، Conditioning می باشد.

کاندیشن کردن چیست؟


کاندیشن کردن = Conditioning
conditioning = کاندیشن کردن مو، حالت دادن به مو، نرم کردن مو

BETAINE – A natural humectant derived from sugar beets. Used in hair care formulations as a foam enhancer and conditioning agent. (INCI dictionary)
BRASSICA CAMPESTRIS — Canola Oil, Turnip Oil. An excellent emollient and conditioning agent, often combined with chinawood (tung) oil in hair care products. (See Brassica campestris/Aleurites fordi oil.) (INCI dictionary)
CALODENDRUM CAPENSE — Yangu Oil. Rich emollient cold pressed from the seeds of the African Cape chestnut tree and used for generations for its hair and skin conditioning proper ties. High in essential fatty acids and antioxidants, it is an excellent moisturizer and nutrient. (INCI dictionary)
CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE — Lightweight emollient derived from glycerin and coconut oil that helps suppor t the skin’s moisture barrier. A superb conditioning agent, it adds to the spreadability of creams and lotions and helps promote the delivery of vitamins and other beneficial ingredients onto the skin. (INCI dictionary)
CHAMOMILLA RECUTITA, MATRICARIA RECUTITA — German Chamomile. A softening agent for rough, dry skin, used since ancient times for its calming and conditioning effects. Its soothing and hydrating proper ties also work well on the hair and scalp. In hair care formulations, it brings out highlights in blond or light brown hair. See also Anthemis nobilis (Roman Chamomile);Tanacetum annuum (Blue Chamomile). (INCI dictionary)
CITRULLINE — An amino acid found in the skin of watermelon, sometimes known as L-Citrulline. An antioxidant and conditioning agent used in anti-aging formulas for its water-binding proper ties on the skin. (See also Citrullus lanatus.) (INCI dictionary)
GLYCERYL UNDECYLENATE — An emulsifier, also used in cosmetic formulations for its antimicrobial activity. Has skin-conditioning proper ties. (INCI dictionary)
LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)
MELILOTUS OFFICINALIS — Sweet Clover. Conditioning and soothing agent. Promotes circulation to the skin and scalp. (INCI dictionary)
NASTURTIUM OFFICINALE — Watercress. Good source of vitamins A, B-complex and C. Soothing and conditioning, very ben- eficial to the skin. Also shown to strengthen and thicken hair. (INCI dictionary)
PANAX GINSENG ROOT EXTRACT — Ginseng Root. One of the most prized herbs in China. A stimulant and tonic used in facial masks, lotions and overnight creams, it is also an effective ingredient in hair care products for its conditioning properties. Contains saponins. (INCI dictionary)
conditioning action = اثر حالت دهندگی 

LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)
Conditioning ingredient = ماده کاندیشن کننده یا نرم کننده

Conditioning
conditioning-og
Conditioning
conditioning
Conditioning
conditioning


واژه «کاندیشن کردن» در مقالات سایت احسان حسنانی

پرسش های متداول در مورد کاندیشنرها

از آنجا که کاندیشنر نسبت به سایر محصولات مراقبت از مو مثل شامپوها کمتر متداول است، ابهاماتی در خصوص روش استفاده از آن مطرح بوده و تعدادی سوال در مورد کاندیشنر مکرراً پرسیده می شود. یکی از متداولترین سوالات این است که آیا کاندیشنر موجب ریزش مو می شود یا خیر؟ در مورد ضرورت استفاده از کاندیشنر و همچنین در خصوص روش مصرف آن به خصوص نحوه آبکشی سوالات زیادی پرسیده می شوند. در این مقاله به تعدادی از این پرسش ها پاسخ داده می شود. خیلی ها می پرسند درمان مو خوره چیست؟ من همینجا میگویم: هیچ چیز جز تیغه های قیچی موجب برطرف شدن موخره نمی گردد!
 آیا استفاده از کاندیشنر ضروری است؟ مصرف برخی شامپوها، مو را خشک و خشن می کند. خصوصاً اگر موها در اثر رنگ کردن و دستکاری های شیمیایی آسیب دیده باشند. به همین علت توصیه می شود که پس از استفاده از شامپو و آبکشی آن، مطابق دستورالعمل سازنده، از کاندیشنر استفاده شود. کاندیشنرها معمولاً برای چشم ها زیانبار هستند. مراقب باشید موقع استفاده، وارد چشم نشوند. برخی موها بدون کاندیشنر شانه نمی شود و فرم نمی گیرد، در این صورت استفاده از کاندیشنر ضروری خواهد بود. بعد از استفاده از کاندیشنر احساس می کنم موی من سنگین شده. چرا؟ این مشکل می تواند در اثر یکی از این عوامل به وجود آمده باشد: کاندیشنر به جای اینکه روی ساقه و نوک موها استفاده شود به غلط بر روی پوست سر مالیده شده است. کاندیشنر بیش ازحد استفاده شده و یا به خوبی آبکشی نشده است. کاندیشنر برای موی سر شما مناسب نبوده است. آیا فقط قسمتهای انتهایی تارهای مو باید کاندیشن گردد یا قسمتهای نزدیک به ریشه هم نیاز به کاندیشنر دارد؟ قسمتهای میانی و انتهایی مو(نوک موها) احتیاج بیشتری به رطوبت دارد زیرا عمر بیشتری کرده و زمان زیادتری در معرض عوامل مخرب و خشک کننده محیط مانند باد و یا نور خورشید همچنین مدل دهنده های گرمایی مانند سشوار و برسها و... قرار گرفته است. قسمتهای مو نزدیک به ریشه، جوان و سالم هستند به علاوه با روغن طبیعی پوست سر چرب می شوند. بنابراین به جز در موارد استثنایی نیازی به کاندیشن کردن آن قسمت نیست. بعد از استفاده از کاندیشنر موی خود را با آب گرم آبکشی کنم یا آب سرد؟ به یاد داشته باشید هر چه دمای آب آبکشی بیشتر باشد کاندیشنر بیشتری زدوده می شود. از طرفی بر روی موی زبر و ضخیم کاندیشنر بیشتری باید بر جای بماند. بنابراین هر اندازه موی شما ضخیم تر است از دمای آبکشی کمتری استفاده نمایید تا کاندیشنر بیشتری بر روی موی شما بر جای بماند و هر چه موی شما نازک تر باشد از آب گرمتری استفاده نمایید تا کاندیشنر کمتری بر روی موی شما باقی بماند. موی من در اثر استعمال مواد شیمیایی خشک و تخریب شده. آیا بر جای گذاردن کاندیشنر بر روی مو در طول شب کار صحیحی است؟ این کار نه تنها تاثیری بر بیشتر نرم شدن موهای شما ندارد بلکه تارهای موی شما به علت تورم، در طول شب - وقتی شما خواب هستید- شکسته خواهد شد. آیا کاندیشنر مو را درخشان می نماید؟ مسلما همینطور است. علت کدر بودن مو آن است که نور به آن تابیده می شود اما به علت ناهمواری سطح آن بازتاب نمی گردد. کاندیشنر با هموار کردن پولکهای سطح خارجی مو بازتاب نور را بیشتر کرده و موجب درخشش آن می گردد. در آرایشگاه بعد از کاندیشن کردن، موی من را زیر سشوار قرار می دهند. آیا این کار لازم است؟ این کارعملکرد کاندیشنر را تسریع می کند اما مزایای کاندیشنر را بیشتر نمی کند. آیا کاندیشنر موخره را هم درمان می کند؟ هیچ چیز جز تیغه های قیچی! موجب برطرف شدن موخره نمی گردد. آیا کاندیشنر رشد مو را تسریع می کند؟ خیر ولی کمک می کند که مو، بیشتر روی موی سر شما باقی بماند. در اثر استعمال کاندیشنر موی من لخت و بی حالت می گردد آیا من کاندیشنر زیاد مصرف کرده ام؟ ممکن است از کاندیشنرهای سنگین استفاده کرده باشید. کاندیشنر را عوض کنید. چه مدت کاندیشنر روی سر من باقی بماند؟ معمولا 2تا5 دقیقه کافی است حداکثر10 دقیقه. دستورالعمل سازنده مدنظر قرار گیرد. کاندیشنرهای با نفوذ عمقی(Deep penetrating conditioner) چه فرقی با کاندیشنرهای معمولی دارد؟ کاندیشنرهای با نفوذ عمقی طوری طراحی شده که به داخل کوتیکول رسوخ می کند. چگونه می توانم تشخیص دهم که کاندیشنر به طور کامل از روی موی من زدوده شده است؟ لازم نیست کاندیشنر را به طور کامل از روی موی خود بزدایید. زیرا مقدار بسیار اندکی از کاندیشنر باید بر روی سطح موی شما باقی بماند. در واقع همین پوشش و آب بند شدن مو با کاندیشنر است که مو را حالت پذیر می نماید. آیا آبکشی نکردن کاندیشنر به موی من آسیب وارد خواهد نمود؟ همانطور که در سوال قبلی تشریح گردید شما باید مقدار بسیار اندکی از کاندیشنر را بر روی سطح موی خود باقی گذارید. بر جای گذاردن مقادیر زیاد از کاندیشنر بر روی مو باعث کدورت آن خواهد گردید. به استثناء کاندیشنر های Leave on که باید 100درصد بر روی مو باقی بماند. آیا آقایان هم مانند خانم ها باید از کاندیشنر استفاده نمایند؟ بله.
مشاهده مطلب

پرسش های متداول در مورد شامپو

شامپو متداولترین محصولات مراقبت از مو است. این محصول توسط افراد مختلف بسته به میزان فعالیت روزانه در هنگام استحمام استفاده می شود. پرسش های متداولی در خصوص شامپو وجود دارد. این که آیا می توان هر روز استفاده کرد یا خیر، چند وقت یک بار باید تعویض شود، آسیب دیدن مو در اثر شامپو، ریزش مو در اثر شامپو، رفع ریزش مو با برخی شامپوها، زمان آبکشی، دمای آبکشی از جمله ابهاماتیست که در خصوص شامپو وجود دارد. آیا شامپوی نامناسب باعث ریزش موی سر می شود؟ در این مقاله به تعدادی از این پرسش های متداول پاسخ داده می شود.
برای آبکشی شامپو باید از آب سرد استفاده کنم یا آب گرم؟ برای آبکشی شامپو از آب گرم استفاده کنید تا شامپو به طور کامل از روی مو خارج گردد. اما دمای آب کشی کاندیشنر بستگی به عواملی مانند ضخامت موی شما دارد. هرگز از آب داغ برای آبکشی موی خود استفاده نکنید. استفاده از آب سرد هم فقط برای کاندیشن کردن عمقی مو انجام می گردد.
مشاهده مطلب

شامپوهای دوقلو، دو در یک

دسترسی همزمان مصرف کننده به شامپو و کاندیشنر در یک بطری توسط شرکت پروکتل اند گمبل با مطرح ساختن ایده بشور و برو از دهه 80 میلادی امکانپذیر شده است. به شامپوهایی که حاوی مواد کاندیشن کننده هستند، شامپوهای دوقلو یا 2 در 1 گفته می شود. شامپوهایی که حاوی مواد نرم کننده هساتد و علاوه بر پاک کننندگی خاصیت نرم کنندگی یا کاندیشن کننده دارند را شامپوهای دوقلو می نامند.
 به هر حال فراورده دو منظوره برای کسانی طراحی شده که وقت کافی برای شامپو زدن مو در یک مرحله و کاندیشن کردن آن در مرحله ای جداگانه ندارند. مثلا کسانی که صبح با عجله دوشی می گیرند و خود را برای رفتن به بیرون از خانه آماده می کنند. به عبارت دیگر کسانی که دوست دارند فقط بشویند و بروند. ?!Do you wash and go شرکت P&G با مطرح ساختن ایده «بشور و برو» (بر وزن و قافیه پوشاک «بشور و بپوش» که راحتی و بی نیازی از اتوکشی را نصیب مصرف کننده گردانید) گامی دیگر در تحقق و گسترش بازار فراورده های مخصوص شست و شوی مکرر مو برداشت. اندیشه «بشور و برو» که در سال های دهه های و میلادی در میان مصرف کنندگان اروپایی و امریکایی رواجی تام یافت سرآغاز فرهنگ آراستگی با صرف هزینه و وقت اندک به شمار می آید. نقطه قوت شرکت پراکتر اند گمبل در برهه یاد شده ، تولید و عرضه فراورده های دوقلو بود که بر پایه فن آوری بسیار کارآمدی استوار بودند و مزایای نهفته در شامپو و نرم کننده را یکجا ارزانی می داشتند. دست اندرکاران شرکت پراکتر اند گمبل به فراست دریافته بودند که با ابداع فراورده ای که از قابلیت پاک کنندگی و نرم کنندگی داشته باشد می توان کلیه معضلات مرتبط با انباشته شدن اجزای نرم کننده فرمولاسیون را بر بروی تارهای موی افرادی که مویی چرب یا معمولی داشتند برطرف کرد. این فن آوری در مارک های معروف آن زمان به کار گرفته شد و سود سرشار و رونق فراوانی را عاید تولیدکنندگان فراورده های بهداشتی مو نمود، ضمن آنکه میزان فروش محصولات بهداشتی مو را نیز در کشورهای یاد شده به گونه ای چشمگیر ارتقا بخشید.
مشاهده مطلب

چگونه موهایمان را صاف کنیم؟ (غیر شیمیایی)

برای صاف کردن موها بهتر است تا حد امکان از روش های دائمی و شیمیایی پرهیز کنید.
 مرحله دوم- کاندیشن کردن کاندیشن کردن یک مرحله کلیدی در ایجاد درخشش و حفظ سلامتی ظاهری مو می باشد. بعد از عمل شامپو کردن، آب و رطوبت اضافی مو را با استفاده از یک حوله مناسب خشک کنید. دقت کنید که این کار را باید به آرامی و با روش گذاشتن و برداشتن انجام داد نه با چنگ زدن ، پیچیدن و چلاندن موها مقدار کمی از کاندیشنر مخصوص صاف کردن مو (مثل کاندیشنر سبز رنگ پنتن) کف دست خود ریخته و دستهایتان را به هم مالش دهید سپس آن را روی موی خود به کاربرید.
مشاهده مطلب

روش صحیح استفاده از کاندیشنر موی سر

انتخاب کاندیشنر مرحله اول است. قبل از کاندیشن کردن موها، مو باید در حمام شامپو شده و پس از آن با دست یا حوله آبگیری شود. کاندیشنر را کف دست ریخته، دست ها را مالش دهید، سپس به صورت یکنواخت روی همه کارها پخش نموده و بعد از چند دقیقه جریان آب را از روی موی آغشته به کاندیشنر عبور دهید.
مشاهده مطلب

مراقبت از موی رنگ شده

موی رنگ شده کمابیش آسیب دیده است. از خشك كردن موهای رنگ شده با سشوار خودداری كنید.  این مطلب توسط احسان حسنانی نوشته شده است.
 - از آنجا که عمل رنگ کردن، مو را خشک تر از حالت نرمال می کند. کاندیشنه و نرم نمودن موی رنگ شده بسیار مهم است. موی کاندیشن شده خیلی بهتر از موی خشک و شکننده، رنگ مو را در خود نگه می دارد ضمن اینکه کاندیشن کردن موی رنگ شده باعث افزایش درخشش و جلای آن گردیده و جلوه بیشتری به آن می دهد. محافظت از رنگ مو به طور کلی موی رنگ شده نسبت به عوامل آسیب رسان خارجی مثل پرتوهای فرابنفش، هوا، باد، آب دریا، کلر و ... حساس تر است. این عوامل با تشکیل رادیکالهای آزاد رنگ مو را کدر می کنند. مواد آنتی اکسیدان رادیکالهای آزاد را خنثی نموده و به رنگ مو اجازه می دهد که شفافیت و درخشش بهینه اش را حفظ کند. به این ترتیب، از رنگ مو محافظت نموده و تاثیرش را ماندگار می کند.
مشاهده مطلب

واژه «کاندیشن کردن» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


BETAINE – A natural humectant derived from sugar beets. Used in hair care formulations as a foam enhancer and conditioning agent. (INCI dictionary)
BRASSICA CAMPESTRIS — Canola Oil, Turnip Oil. An excellent emollient and conditioning agent, often combined with chinawood (tung) oil in hair care products. (See Brassica campestris/Aleurites fordi oil.) (INCI dictionary)
CALODENDRUM CAPENSE — Yangu Oil. Rich emollient cold pressed from the seeds of the African Cape chestnut tree and used for generations for its hair and skin conditioning proper ties. High in essential fatty acids and antioxidants, it is an excellent moisturizer and nutrient. (INCI dictionary)
CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE — Lightweight emollient derived from glycerin and coconut oil that helps suppor t the skin’s moisture barrier. A superb conditioning agent, it adds to the spreadability of creams and lotions and helps promote the delivery of vitamins and other beneficial ingredients onto the skin. (INCI dictionary)
CHAMOMILLA RECUTITA, MATRICARIA RECUTITA — German Chamomile. A softening agent for rough, dry skin, used since ancient times for its calming and conditioning effects. Its soothing and hydrating proper ties also work well on the hair and scalp. In hair care formulations, it brings out highlights in blond or light brown hair. See also Anthemis nobilis (Roman Chamomile);Tanacetum annuum (Blue Chamomile). (INCI dictionary)
CITRULLINE — An amino acid found in the skin of watermelon, sometimes known as L-Citrulline. An antioxidant and conditioning agent used in anti-aging formulas for its water-binding proper ties on the skin. (See also Citrullus lanatus.) (INCI dictionary)
GLYCERYL UNDECYLENATE — An emulsifier, also used in cosmetic formulations for its antimicrobial activity. Has skin-conditioning proper ties. (INCI dictionary)
LAURYL GLUCOSIDE — A surfactant and foaming agent naturally derived from coconut/beet sugar. It has excellent lathering capabilities and conditioning properties, and is very gentle on the hair and skin. It can be used alongside other glucosides to enhance the foam and increase the conditioning action of a product. Because it is a non-irritant, it is often used in preparations for sensitive skin and scalp. (INCI dictionary)
MELILOTUS OFFICINALIS — Sweet Clover. Conditioning and soothing agent. Promotes circulation to the skin and scalp. (INCI dictionary)
NASTURTIUM OFFICINALE — Watercress. Good source of vitamins A, B-complex and C. Soothing and conditioning, very ben- eficial to the skin. Also shown to strengthen and thicken hair. (INCI dictionary)
PANAX GINSENG ROOT EXTRACT — Ginseng Root. One of the most prized herbs in China. A stimulant and tonic used in facial masks, lotions and overnight creams, it is also an effective ingredient in hair care products for its conditioning properties. Contains saponins. (INCI dictionary)

English: paprika & chili balsam is enriched with red pepper, chili pepper, ginger, nettle, menthol and essential oils. red pepper and chili pepper extracts, skin conditioning agents, are effective to improve the health of the skin, heat the skin and stimulate blood circulation. ginger extract promotes collagen production and improvement of skin structure. nettle extract helps to soothe the skin. due its menthol content, massage gel gives a refreshing feeling to your skin.
ترجمه به فارسی: بالزام چیلی و فلفل حاوی ترکیبات ارزشمندی مثل فلفل قرمز، فلفل چیلی، زنجبیل، گزنه، منتول و اسانس های روغنی می باشد. فلفل قرمز و فلفل چیلی نرم کننده پوست بوده و شادابی پوست را افزایش می دهد. حرارت ناشی از تحریک پوست، موجب افزایش گردش خون مویرگی می شود. عصاره زنجبیل تولید کلاژن را افزایش داده و ساختار پوست را بهبود می بخشد. عصاره گزنه پوست را تسکین می دهد. این ژل ماساژ با برخورداری از منتول، احساس خنکی و طراوت را در هنگام ماساژ به پوست شما اعطا می کند.
English: paprika & chili double effect balsam, enriched with red pepper, chili pepper, ginger, nettle, menthol and essential oils, soothes your body and soul comfortably after a long stressful day. red pepper and chili pepper extracts, skin conditioning agents, are effective to improve the health of the skin, heat the skin and stimulate blood circulation. ginger extract promotes collagen production and improvement of skin structure. nettle extract helps to soothe the skin. due its menthol content, massage gel gives a refreshing feeling to your skin.
ترجمه به فارسی: بالزام چیلی و فلفل با برخورداری از ترکیبات ارزشمندی چون فلفل قرمز، فلفل چیلی، زنجبیل، گزنه، منتول و اسانس های روغنی بدن را تسکین بخشیده و موجب شادابی روح و روان بعد از یک روز کاری پرتنش می شود. فلفل قرمز و فلفل چیلی نرم کننده پوست بوده و موجب افزایش شادابی پوست می شود. حرارت ناشی از تحریک پوست، گردش خون مویرگی را افزایش می دهد. عصاره زنجبیل تولید کلاژن را افزایش داده و ساختار پوست را بهبود می بخشد. عصاره گزنه پوست را تسکین می دهد. این ژل ماساژ با برخورداری از منتول، احساس طراوت به پوست شما در هنگام ماساژ می دهد.
English: a light textured conditioning lip care formulated with vitamin e, allantoin and chamomile oil to nourish and protect the lip area.
ترجمه به فارسی: مرطوب کننده لب با بافت سبک حاوی ویتامین E، آلانتوئین و روغن بابونه برای تغذیه و محافظت از پوست لب


conditioning og
کاندیشن کردن موها با ترکیبات طبیعی


مطلب قبلی: کاندیشنر

مطلب بعدی: مواد کاندیشن کننده


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید