پیوسته = Continuously 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

پیوسته = Continuously

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه پیوسته، Continuously می باشد.

پیوسته چیست؟


پیوسته = Continuously
continuously = به شکل پیوسته و ادامه دار


تلفظ continuously ↓

واژه «پیوسته» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد میکروبیولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

با توجه به اینکه بخش عمده محصولات آرایشی بهداشتی را آب تشکیل می دهد و آب در اغلب موارد منبع ایجاد آلودگی در محصولات بهداشت شخصی است، علم میکروبیولوژی کاربرد بسیار تنگاتنگی در صنایع آرایشی بهداشتی دارد. در درجه اول مواد اولیه، محیط کارخانه، تجهیزات و مواد بسته بندی و همچنین کارکنان باید تحت مراقب باشند تا آلودگی ایجاد نشود. تجهیزات ساخت و تولید همواره باید ضدعفونی شوند. پاکسازی تجهیزات، تمیز کردن محوطه و کف ها از مهمترین راهکارهای کنترل میکروبی می باشند. میکروارگانیسم های با اهمیت در صنایع آرایشی بهداشتی در این مقاله معرفی شده است. | در مقاله کاربرد میکروبیولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی از واژه پیوسته استفاده شده است.
تمیز نگاه داشتن محوطه ها، نظافت شخصی اپراتورهای دستگاه ها، وجود برنامه منظم برای پاکسازی و سترون سازی، کنترل پیوسته کیفیت آب، رعایت دقیق شروط پذیرش مواد اولیه از نظر سطح آلودگی میکروبی، استفاده از مواد نگهدارنده مؤثر. کنترل پیوسته محصول در تمام مراحل تولید.
مشاهده مطلب

پیاز مو چیست؟

پیاز مو بخش پیازی شکل ریشه مو است. بخش میانی پیاز مو به سمت داخل فرو رفته و برآمدگی های درم را احاطه می کند. | در مقاله پیاز مو چیست؟ از واژه پیوسته استفاده شده است.
Auber critical line سلول های ماتریس مو که به طرف نیمه بالایی پیاز مو حرکت می کند، ساقه مو را تشکیل می دهد. آنها رشد می کنند، تکثیر می شوند و مدولا، کورتکس، کوتیکول، غلاف داخلی ریشه مو که از کراتین ساخته شده را تشکیل می دهد. این فرایند شباهت بسیاری با فرایندی دارد که در لایه شاخی پوست اتفاق می افتد. در آنجا نیز، کراتینوسیت های لایه زیرین اپیدرم به طور پیوسته تکثیر شده و به طرف بیرونی سطح مو حرکت می کنند. کراتینوسیت های اپیدرم مسئول فرایند کراتین سازی نرمال هستند و نهایتاً به سلولهای کراتین تبدیل می شوند که همگی شبیه یکدیگرند. در فرایند کراتین سازی، همه سلول ها شبیه هم نیستند. سلول های مدولا، کورتکس، کوتیکول و غلاف داخلی ریشه مو به سلول هایی که مورفولوژی خاصی دارند تبدیل می شوند و هر یک نوع خاصی از کراتین هستند.
مشاهده مطلب

آناتومی و ساختار مو

مو یكی از ضمائم پوست است كه به صورت زائده ای باریك و رشته مانند از پوست سر خارج شده است. وظیفه مو محافظت از بدن می باشد. به علت فقدان رشته های عصبی، تارهای مو فاقد هرگونه حس می باشند. مو از دو بخش ساقه و ریشه تشکیل شده که ساقه بخش قابل رویت و ریشه زیر سطح پوست قرار گرفته است. در مورد آناتومی مو بیشتر بدانیم. | در مقاله آناتومی و ساختار مو از واژه پیوسته استفاده شده است.
در جدول زیر متوسط تعداد تارهای مو در افراد با رنگ موهای مختلف دیده می شود رنگ طبیعی مو تعداد متوسط تارهای مو در سر بلوند 140000 سبزه 109000 موی مشکی 102000 موی قرمز 88000 تراکم گیسو (Hair density) در هر سانتی متر مربع از پوست سر یک کودک فولیکول مو وجود دارد در حالی که در سن سالگی این رقم به می رسد. از سن تا سالگی تراکم موها کاهش یافته به طوریکه در این سنین متوسط تا تار مو در هر سانتیمتر مربع گزارش شده است. سرعت رشد مو سرعت رشد مو نه تنها در قسمتهای مختلف بدن بلکه در قسمت های مختلف سر نیز با یکدیگر متفاوت است. مثلا در مورد ژاپنی ها سرعت رشد موی سر در ناحیه Crown تاج سر میلیمتر در روز گزارش شده در حالیکه در قسمت شقیقه (Temporal) با سرعت میلیمتر در روز می روید. به طور متوسط مو با سرعت تا سانتیمتر در ماه رشد می کند. رویش مو رشد مو بر خلاف ناخن به صورت پیوسته نیست به آن معنا که بعد از مدتی رشد آن متوقف شده و جای خود را به موی تازه روییده می دهد. فرایند رویش مو، ریزش و رشد مجدد آن در سیکلی به نام «چرخه رشد مو» صورت می پذیرد. این چرخه در سه مرحله با نامهای آناژن، کاتاژن و تلوژن انجام می گردد.
مشاهده مطلب

عمر هر تار مو

عمر هر تار مو به طول مدت آناژن بستگی دارد. با توجه به اینکه آناژن 2 تا 6 ساعت به طول می انجامد و هر مو 1 تا 1.5 سانت در ماه رشد می کند، بنابراین به طور متوسط می توان انتظار داشت که هر مو حداکثر تا یک متر رشد کند. اگرچه موهای بلندتر از یک متر در بسیاری از افراد دیده شده اما آن ها استثنا هستند. موی انسان معمولا بیشتر از یک متر رشد نمی کند. | در مقاله عمر هر تار مو از واژه پیوسته استفاده شده است.
در بخش آناتومی مو توضیح داده شد که مو بر خلاف ناخن به صورت پیوسته رشد نمی کند. بلکه براساس برنامه زملن بندی شده ای به نام چرخه رشد مو ، رشد می کند سپس رشد آن متوقف می شود و می ریزد.
مشاهده مطلب

سیکل رشد مو یا چرخه رشد مو

موی سر برخلاف ناخن به صورت پیوسته رشد نمی کند. بلکه هر تار مو به مدت چند سال رشد می کند، سپس رشد آن متوقف شده، می ریزد و جای خود را به موی دیگری می دهد. به این فرایند سیکل رشد مو یا چرخه مو می گویند. چرخه رشد مو شامل سه مرحله مجزا به نام های آناژن، کاتاژن و تلوژن می باشد. آناژن مرحله فعال رشد مو است، کاتاژن مرحله میانی و تلوژن فاز استراحت یا ریزش مو می باشد. | در مقاله سیکل رشد مو یا چرخه رشد مو از واژه پیوسته استفاده شده است.
مشاهده مطلب

آشنایی با ریزش مو

ریزش مو، زیبایی، جوانی و اعتماد به نفس انسان را کاهش می دهد. ریزش مو شش تقسیم بندی کلی دارد که رایج ترین آن آلوپسی آندروژنی می باشد. علت های ریزش مو: از جمله ژنتیک و تغییرات هورمونی، همچنین تقسیم بندی ریزش مو در این مقاله بیشتر توضیح داده می شود. | در مقاله آشنایی با ریزش مو از واژه پیوسته استفاده شده است.
رشد موی بسیاری از پستانداران از جمله انسان به صورت پیوسته نیست بلکه بعد از آنکه به طول حداکثری رسید می افتد سپس موی تازه ای در همان فولیکول مجددا رشد می کند. رویش، توقف رشد و ریزش مو در مراحل جداگانه ای که در مجموع چرخه رویش مو نام دارد انجام می شود این مراحل را آناژن(فاز رشد)، کاتاژن (مرحله کوتاه انتقالی) و تلوژن(فاز استراحت) می نامند.
مشاهده مطلب

آشنایی با آکنه، جوش صورت

آکنه بیماری دستگاه پیلوسباسه است که شامل ضایعات التهابی و غیرالتهابی می باشد. ضایعات غیرالتهابی را کمدون می گویند. کمدون ها می توانند سرسیاه یا سرسفید باشند. پاپول ها، پوستچول ها، نگول ها، کیست ها از دیگر انواع آکنه هستند. آکنه های خفیف با آنتی بیوتیک و آکنه های شدید با ایزوترتینوئین درمان می شوند. | در مقاله آشنایی با آکنه، جوش صورت از واژه پیوسته استفاده شده است.
درمان آکنه یک فرآیند طولانیست و باید به صورت مداوم و پیوسته انجام گیرد. دوره های درمان معمولاً 6 تا 8 هفته ای و گاهی تا 6 ماه می باشند. روش درمان توسط متخصص پوست و مو پیشنهاد می شود و بسته به نوع آکنه متفاوت است.
مشاهده مطلب

آب از دیدگاه مهندسی شیمی

0 | در مقاله آب از دیدگاه مهندسی شیمی از واژه پیوسته استفاده شده است.
فرآیند به رویدادهای به هم پیوسته ای می گویند که به یک تغییر می انجامد. ویژگی های غیرعادی آب علت ویژگی های غیرعادی آب، قوی بودن جاذبه الکترواستاتیکی بین مولکول های آب است.
مشاهده مطلب

آنتروپولوژی موی انسان

آنتروپولوژی به علم انسانشناسی گفته می شود. از دیدگاه آنتروپولوژی موی انسان به سه دسته آسیایی، قفقازی و آفریقایی طبقه بندی می شود. | در مقاله آنتروپولوژی موی انسان از واژه پیوسته استفاده شده است.
 آنتروپولوژی علمی است که به مطالعه انسان ها و جوامع می پردازد. در دیدگاه علم آنتروپولوژی، موی انسان به سه دسته آسیایی، قفقازی و آفریقایی طبقه بندی می شود. اما از آنجا که نژادها به شکل پیوسته ای در حال آمیختن هستند، تنوع این تقسیم بندی روز به روز بیشتر تر شده و موهای با میزان فرخوردگی متفاوتی مشاهده می شود. در کنار رنگ مو، انسان ها را می توان با استفاده از شکل و فرم موهایشان نیز شناسایی کرد. معمولاً خانم هایی که می خواهند تغییری در ظاهر فیزیکی شان بدهند، در اولین قدم، مدل مویشان را عوض می کنند.
مشاهده مطلب

امولسیون چیست؟

امولسیون ها، مخلوط های نسبتا پایداری از روغن و آب هستند که با استفاده از ماده ای به نام امولسیون کننده ساخته شده می شوند. کرم ها و لوسیون های آرایشی، امولسیون هستند. | در مقاله امولسیون چیست؟ از واژه پیوسته استفاده شده است.
 تمام پژوهشگرانی که در صنایع بهداشتی آرایشی کار می کنند، می دانند که امولسیون ها مخلوط های نسبتاً پایدار از روغن ها، چربی ها و آب می باشند. برای ساخت آن ها ابتدا مواد محلول در روغن را در فاز روغنی و مواد محلول در آب را در فاز آبی مخلوط می کند و به همراه یک عامل امولسیون کننده این دو فاز را به هم آمیخته و امولسیون ها را تشکیل می دهد. کرم ها و لوسیون های آرایشی امولسیون هستند. پایداری امولسیون ها وقتی ظرف حاوی مخلوط آب و روغن را تکان می دهیم، امولسیونی از آب و روغن تشکیل می شود هر چه تکان شدید تر باشد، اندازه قطرات فاز پاشیده ریزتر خواهد بود. دیر یا زود قطرات فاز پاشیده به همدیگر می پیوندند، اندازه آن ها بزرگ شده و جدایش فازها اتفاق می افتد. امولسیون های آرایشی تقریبا بدون استثنا به کمک امولسیون کننده ها پایدار می شوند و میتوان آن ها را به صورت روغن در آب (آب فاز پیوسته است) یا آب در روغن (آب فاز داخلی است) در آورد. باید به این نکته توجه داشت که بعد از افزودن امولسیون کننده به این سیستم ها، دیگر نمی توان امولسیون را مشتمل بر دو فاز دانست. بلکه باید فصل مشترک حاوی امولسیون کننده را نیز به عنوان فاز سوم در نظر گرفت. امولسیون کننده ها معمولاً مواد فعال در سطح هستند که مولکولشان دارای یک سر قطبی و یک دم غیرقطبی می باشد که بخش دم از یک زنجیره طویل هیدروکربنی تشکیل شده است. طول زنجیره هیدروکربنی، درجه سیرنشدنی و درجه شاخه دار نشدن آن روی خواص ماده امولسیون کننده تأثیرگذار است. مثالی از یک امولسیون کننده، مولکول سدیم استئارات است که در آن گروه کربوکسیلات بخش قطبی و زنجیره هیدروکربنی استئارات، بخش غیرقطبی می باشد. گرانروی فاز پیوسته یکی از عوامل مهم در پایداری امولسیون هاست. با افزودن یک عامل تغلیظ کننده یا ژل کننده می توان گرانروی فاز پیوسته را تنظیم نمود. برای کنترل کیفیت و شناسایی امولسیون ها، اندازه گیری پارامترهایی مثل گرانروی ظاهری امولسیون، غلظت یون اکسیژن (pH)، تعیین آب موجود در امولسیون با روش تیتراسیون کارل فیشر و اندازه گیری مقدار مواد فرار امولسیون (افت وزن امولسیون در آون) می توان استفاده نمود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، لیفتسنس

لیفت اسنس، پلی ساکاریدهای استخراج شده از درخت بزرگ سرخس نیوزلندی است. ویژگی ها: کاهش چروک ها بعد از 1 ساعت، افزایش استحکام و قوام پوست بعد از یک ساعت؛ مکانیسم: جمع کننده مکانیکی فوری پوست | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، لیفتسنس از واژه پیوسته استفاده شده است.
• گلوکومانان : ملکول پلی ساکاریدی بزرگ، قابل حل در آب، عمدتاً متشکل از D- مانوز و D-گلوکز، دارای ساختاری راست زنجیر و کم شاخه • آرابینوگالاکتان : پلی ساکارید پرشاخه، قابل حل در آب، حاوی L- آرابینوز و D- گالاکتوز این دو ملکول با پیوندهای هیدروژنی قوی به یکدیگر متصل می شوند تا پلی ساکاریدی بزرگتر و با وزن ملکولی ظاهری بالاتر تشکیل دهند. مکانیسم اثر یک ساعت پس از آنکه لیفتسنس [یا محصول حاوی لیفتسنس] روی پوست استفاده شد، آب همراه تبخیر شده و نوبت به پلی ساکاریدهای به جا مانده می رسد تا روی پوست یک شبکه لیفت کننده سه بعدی پیوسته ، مقاوم و ارتجاعی تشکیل دهند. تاثیر لیفتینگ این شبکه، مکانیکی و فوری بوده و به همین علت نتیجه اثر پس از یک ساعت قابل مشاهده است. این لایه ملکولی ، برجستگی های پوست را بهبود بخشیده، با شل شدگی پوست مبارزه کرده، شادابی و جوانی را به پوست هدیه می کند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا

ذرات فلورا برای سوسپانسیون کردن دانه های رنگی و برای زیباسازی فرمولاسیون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا از واژه پیوسته استفاده شده است.
•  بالابردن ویسکوزیته فاز پیوسته مانع از جداسازی ذرات نمی شود بلکه سرعت جداسازی را کاهش می دهد.
•  تلاش جهت تنظیم کردن وزن مخصوص فاز پیوسته با وزن مخصوص ذرات (برای دستیابی به شناوری خنثی ) فقط در صورتی موثر است که محصول شما با تغییرات دمایی مواجه نشود. چرا که تفاوت در ضرایب انبساط در دماهای مختلف موجب به هم خوردن تعادل وزن مخصوص ها و در نهایت جداسازی ذرات خواهد شد. فلورازوم ها: برای حمل مواد فعال، انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلورازوم ها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و حمل مستقیم مواد فعال مانند ویتامین ها، مواد معطر، رنگدانه ها و آنزیم ها یا مواد فعال مورد نظر شما به داخل پوست هستند. فلورازوم ها بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. فلورازوم ها به شما اجازه می دهند که بدون استفاده از حل کننده یا بدون اینکه مجبور باشید شفافیت محصولتان را قربانی کنید، بتوانید یک فاز روغنی به محلول آبی اضافه نمایید. فلورازوم ها می توانند برای فرمولاسیون های عاری از روغن مناسب باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها فلورازوم ها هم در محصولات آبکشی شدنی می توانند استفاده شوند و هم در محصولات به جاماندنی . ژل های شفاف بر پایه آب ، امولسیون ها (هم روغن در آب و هم آب در روغن)، پاک کننده ها ، سیستم های بی آب و اسکراب ها نمونه های از کاربرد این ذرات می باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. گویچه های فلورا (فلوراسفیِرها ) برای انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلوراسفیِرها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا مستقیماً به داخل پوست می باشند. گویچه های فلورا بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. این گویچه ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها گویچه های فلورا اثر بخشی محصول شما را در چشم مصرف کننده مجسم می کند. فلوراسفیِرها رطوبت از دست رفته پوست را دوباره باز می گرداند. مرواریدهای فلورا (فلوراپِرل ها ) برای رسانش فعالیت چشمی و لمسی مرواریدهای فلورا ذرات کروی محکم و رنگی از جنس استرهای جوجوبا هستند که موجب زیبایی محصول شما شده و توجه خریدار را به خود جلب می کنند. فلورا پرل ها در رنگهای مختلف و با قطر متوسط 1000 میکرو متر عرضه می شوند. فلوراپرل ها برای فرمولاسیون های ماساژ و لایه برداری انتخاب مناسبی هستند زیرا وقتی بر روی پوست مالیده می شوند آن را به صورت یکنواخت ماساژ می دهند. مرواریدهای فورا «رنگ واضح و برجسته» ای در فرمولاسیون شما قرار می دهند تا محصولتان در قفسه فروشگاه بیشتر جلب توجه کند. کاربردها مرواریدهای فلورا برای به کارگیری در فرمولاسیون های آبکشی شدنی مانند ژل های دوش ، بافرهای بدن و پاک کننده های صورت مفید هستند. دانه های فلورا ( فلورابیدها ) برای لایه برداری ملایم و موثر از پوست دانه های فلورا ریز کره های محکم از استرهای جوجوبا هستند که پوست را به ملایمت اما به طور موثری لایه برداری می کنند. اندازه ذرات دانه های فلورا به طوری طراحی شده که سلولهای مرده روی سطح پوست را به شکل بهینه ای بزداید. برخلاف اغلب پودرهای حبه ای یا پوسته های فندق فلورابیدها به گونه ای ساخته شده اند که آلودگی میکروبی نمی تواند وارد پوست شود. کاربردها فلورابیدها برای اسکراب های بدن و صورت، ژل های دوش ، محصولات شستشوی دست و پا و ... مناسبند. با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. دانه های فلورا از سال 1986 در محصولات آرایشی به کاربرده می شده اند.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رک

برند فرانسوی محصولات زیبایی صورت، بدن، درماتولوژیکی و ضد آفتاب | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رک از واژه پیوسته استفاده شده است.
3- رطوبت رسانی پیوسته به اپیدرم با تجدید مداوم ترکیبات مغذی مرطوب کننده های محافظ برای برطرف کردن آثار خستگی و استرس (تیرگی پوست، پف کردگی، حلقه های زیر چشم) از روی چهره
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتولیوم

محلول ضد ریزش موی مردانه فیتولیوم برای ریزش موی الگوی مردانه طراحی شده است. این محلول حاوی کاپیسلپرو و عصاره نخل اره ای می باشد. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: فیتولیوم از واژه پیوسته استفاده شده است.
بسیاری از افرادی که از ریزش موی خود شکایت دارند، درواقع دچار ریزش مو نیستند! بلکه موهایی که روزانه به طور طبیعی از روی سرشان می ریزد آنها را نگران کرده است. به طور متوسط روزانه 100 تا 150 تار مو از روی سر یک فرد بالغ می ریزد و این امر کاملاً طبیعی است. دلیل ریزش طبیعی مو آن است که مو مثل ناخن به صورت پیوسته رشد نمی کند. بلکه به صورت ناپیوسته در بستری به نام فولیکول طی چند سال رشد می کند، سپس یک دوره توقف چند هفته ای را می گذراند. بعد به مدت چند ماه به صورت جداشده روی سر می ماند و در نهایت می افتد. رویش، توقف و ریزش مو در مراحل جداگانه ای انجام می شود که این مراحل را آناژن (فاز رشد)، کاتاژن (فاز توقف) و تلوژن (فاز ریزش) می نامند. به مجموع این مراحل سیکل مو گفته می شود.
مشاهده مطلب

رطوبت رسانی به پوست

رطوبت رسانی به پوست یکی از مهمترین مراحل برنامه مراقبت از پوست می باشد. مرطوب کننده های امروزی با مکانیزم جذب رطوبت از محیط، تجدید مداوم مواد مغذی و ترمیم پوست می توانند با خشکی پوست مقابله نمایند. | در مقاله رطوبت رسانی به پوست از واژه پیوسته استفاده شده است.
2- رطوبت رسانی پیوسته به اپیدرم با تجدید مداوم ترکیبات مغذی
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: سولفات ها

| در مقاله سورفکتانت ها: سولفات ها از واژه پیوسته استفاده شده است.
اتم گوگرد به وسیله یک اتم اکسیژن به اتم کربن زنجیره آبگریز متصل شده است. استر اسید حاصل ناپایدار بوده و می تواند به راحتی به الکل و سولفوریک اسید تبدیل شود (خصوصاً در شرایط اسیدی) ولی نمک های خنثی شده آن در pH خنثی پایدار هستند. در مورد سولفونات ها، اتم گوگرد مستقیماً به اتم کربن زنیره ابگریز متصل شده است. دردر تولید سولفات ها عمل خنثی سازی باید به سرعت انجام گیرد تا از شکستن اسید استر جلوگیری شود. در عمل از خود اسید سولفوریک به ندرت استفاده می شود و کلروسولفونیک یا سولفورتری اکسید (مخلوط با هوا) در راکتورهای پیوسته برای واکنش سولفاسیون بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند (توضیحات کاملتری در بخش 4-6 آورده شده است). معمولاً عمل خنثی سازی به طور پیوسته با عمل سولفاسیون انجام می شود.
مشاهده مطلب

سورفکتانت ها: الکل اتر سولفات ها

| در مقاله سورفکتانت ها: الکل اتر سولفات ها از واژه پیوسته استفاده شده است.
تعریف این محصولات به وسیله عمل سولفاسیون الکل های اتوکسیله با استفاده از تری اکسید گوگرد-هوا به صورت پیوسته تهیه می شوند. امکان تولید این محصولت در راکتورهای بچی نیز به وسیله تزریق تری اکسید گوگرد وجود دارد. ولی در این روش رنگ محصول عموماً خوب نخواهد بود. فرمول کلی به صورت RO(CH2¬CH2¬O)nSO3 است که R یک رادیکال هیدروکربنی، معمولاً خطی و n برابر 2 یا 3 می باشد. هرچند محصولات بسیار کمی نیز با n برابر 4-10 تولید می شوند. نمک های سدیم، منیزیم و آمونیوم توسط بسیاری از تولیدکنندگان با تناژ بالا به بازار مصرف عرضه می گردد که n آن ها اغلب 2 یا 3 است. تمامی این محصولات بر پایه الکل های طبیعی یا سنتزی 10-15 کربنی هستند. حالت های متداول موجود بدین شکل دسته بندی می شوند: اکتیو %27-29، آبکی، بر چایه نمک های سدیم یا آمونیوم، مایعات ویسکوز؛ اکتیو %60، آبکی/الکلی، بر پایه نمک های آمونیومی، مایع؛ اکتیو %65-70، آبکی، بر پایه نمک های سدیمی، ژل های روان.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: کنسانتره

مطلب بعدی: دیکشنری آرایشی بهداشتی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !