عملکرد سدی پوست = Cutaneous Barrier Function 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

عملکرد سدی پوست = Cutaneous Barrier Function

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه عملکرد سدی پوست، Cutaneous Barrier Function می باشد.

عملکرد سدی پوست چیست؟


عملکرد سدی پوست = Cutaneous Barrier Function
cutaneous barrier function = عملکرد سدی پوست


تلفظ cutaneous barrier function ↓

واژه «عملکرد سدی پوست» در مقالات سایت احسان حسنانی

نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی

نانوتکنولوژی علم ذراتی است که اندازه آن به کوچکی نانو یعنی 80000 برابر کوچکتر از تار موی انسان می باشد. نانومواد های مختلفی برای استفاده در محصولات آرایشی بهداشتی معرفی شده. نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها دو کاربرد عمده نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی است. رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید در مقیاس نانو در برخی از محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند. شرکت های لورآال و پروکتل اند گمبل از نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی استفاده نموده اند. | در مقاله نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی از واژه سدی پوست استفاده شده است.
- آیا مواد یا محصولات نهایی طوری ساخته شده اند که خواص فیزیکی، شیمیایی و یا بیولوژیکی آن ها مشابه زمانی باشد که آن مواد در مقیاس نانو هستند؟ نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها کاربرد نانوتکنولوژی در محصولات آرایشی بهداشتی، به نانوامولسیون ها و نانوپیگمان ها خلاصه می شود. نانوامولسیون ها محلول های پیش آماده از قطرات روغنی و آبی هستند که اندازه قطره ها در آن ها در حد نانو کوچک شده است. به این ترتیب می توان روغن های مفید را با حفظ شفافیت و سبکی در فرمولاسیون استفاده نمود. مواد آسیب پذیری مثل ویتامین ها را با استفاده از حامل های لیپوزومی و نانوزومی می توان در فرمولاسیون های بهداشتی آرایشی استفاده نمود تا به محض تماس با پوست در هنگام استفاده، رها شده و اثربخشی خود را اعمال کنند. بر خلاف آنچه تصور می شود، نانوامولسیون ها قادر به عبور از لایه سدی پوست نیستند.
ref: http://www.slideshare.net/Bhaijidevesh/microemulsion-vs-nanoemulsion نانوپیگمنت ها از دیگر کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع آرایشی بهداشتی هستند. پیگمنت ها یا رنگدانه هایی مثل تیتانیوم دی اکساید یا زینک اکساید در محصولات ضد آفتاب استفاده می شوند تا از پوست انسان در برابر پرتوهای فرابنفش محافظت نمایند. مطالعات دانشمندان نشان داده که نانوپیگمنت ها هم قادر به عبور از لایه سدی پوست نمی باشند.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: پوست دوم

عبارت پوست دوم به امولسیون های لاملار گفته می شود که به تقلید از ساختار لیپیدی لایه شاخی روی پوست لایه ای تشکیل داده که از اتلاف رطوبت می کاهد. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: پوست دوم از واژه سدی پوست استفاده شده است.
 امولسیون لاملار به تقلید از ساختار لیپیدی لایه شاخی ساخته شده تا تمایل جذبی بالایی داشته باشد. امولسیون لاملار، مانند یک «پوست دوم» عمل نموده و به احیا و بازسازی لایه سدی پوست آسیب دیده کمک می کند. هنگام استفاده، امولسیون روی پوست ذوب می شود و پوست را با لایه ای بازسازنده می پوشاند تا اتلاف رطوبت از پوست کاهش یابد.
مشاهده مطلب

TEWL در آزمایشگاه آرایشی بهداشتی

تبخیر نامحسوس آب از سطح پوست توسط دستگاهی که مجهز به پروب بوده و روی پوست دست گذاشته می شود، قابل اندازه گیری است. این کمیت تبخیر نامحسوس آب از سطح پوست را که با چشم غیرمسلح و حتی میکروسکوپ هم دیده نمی شود اندازه می گیرد. اتلاف آب ترانس اپیدرمال با تبخیر محسوس آب از پوست در اثر تعریق فرق می کند. | در مقاله TEWL در آزمایشگاه آرایشی بهداشتی از واژه سدی پوست استفاده شده است.
واحد اندازه گیری اتلاف ترانس اپیدرمال رطوبت پوست گرم بر اسکوامتر بر ساعت است. از این کمیت برای اندازه گیری تمامیت خاصیت سدی پوست به عنوان یک لایه سطحی استفاده می شود. هرچه رطوبت پوست بیشتر باشد، این کمیت عدد کوچکتری خواهد بود.
مشاهده مطلب

بیماری های پوست و مو: اگزما

اگزما در اثر تخریب خاصیت انسدادی پوست بروز می کند. استفاده ناصحیح از پاک کننده ها و محصولات آرایشی خصوصاً ترکیبات لایه بردار می تواند به اگزما منجر شود. معمولا از کورتون ها برای درمان اگزما استفاده می شود. در کودکان و نوجوانان اگزمای آتوپیک شایعتر است. عفونت باکتریایی از عوارض اگزما است. اگزما از کلمه یونانی به معنای جوشیدن و سرریز شدن مشتق شده است. تمام اگزماها درماتیت هستند ولی برخی درماتیت ها اگزما نیستند. اگزمای تحریکی، اگزمای آلرژیک و اگزمای فتودرماتیت از انواع اگزما هستند. | در مقاله بیماری های پوست و مو: اگزما از واژه سدی پوست استفاده شده است.
 اگزما با تخریب خاصیت سدی پوست بروز می کند که از عوامل شایع پوست حساس است. استفاده از مواد شیمیایی مثل پاک کننده ها و محصولات آرایشی که لیپیدهای بین سلولی را می زدایند، همچنین استفاده از مواد ساینده مثل ترکیبات لایه بردار می توانند به تخریب لایه سدی پوست و نتیجتاً اگزما منجر شوند. ترشح سبوم به میزان ناکافی و کافی نبودن مقدار لیپیدهای بین سلولی از دیگر عواملی هستند که موجب آسیب دیدن لایه محافظ پوست می شوند. نتیجه نهایی همه اینها آغاز واکنش های التهابی توأم با اریتما، پوسته ریزی، سوزش، خارش و حتی درد می باشد. با استفاده از داروهای دهانی یا تزریقی مثل کورتیکواستروئیدها می توان اگزما را درمان نمود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد آکنه، مینی پوریل

| در مقاله اکتیو آرایشی، ضد آکنه، مینی پوریل از واژه سدی پوست استفاده شده است.
مکانیزم اثر مینی پوریل اصلاح فرایند تمایز کراتینوسیت ها افزایش شاخص های خاص تمایز مثل فیلاگرین ، اینوولوکرین و کراتین 10 نشان دهنده افزایش و بهبودی در روند تمایز سلول های کراتینوسیت به کورنئوسیت های بدون هسته می باشد. فرآیند پوسته ریزی تنظیم می گردد تا لایه سدی پوست محافظت شده و جلوی انباشت سلول های مرده در منافذ گرفته شود.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است. | در مقاله معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین از واژه سدی پوست استفاده شده است.
Melt-in Hand & Nail Cream بالم لب اناگرین ترکیبات •  روغن اناگر: سرشار از اسیدهای چرب ضروری (امگا 6) لایه سدی پوست را شکل می دهد و از هدر رفتن رطوبت پوست جلوگیری می کند
•  سرامیدها و روغن گیاه اناگر: غنی از گاما لینولئیک اسید خاصیت سدی پوست را تقویت می کند رطوبت را درون اپیدرم نگه می دارد
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اناگرین

برند فرانسوی محصولات مرطوب کننده ، ضدپیری، پاک کننده و تغذیه کننده پوست | در مقاله برند آرایشی بهداشتی اناگرین از واژه سدی پوست استفاده شده است.
 اوناگرین برند تخصصی محصولات مراقبت از پوست است که در سال تاسیس شد. جزء کلیدی فرمولاسیون و تضمین کننده موفقیت ساله محصولات اوناگرین روغن اوناگر (Onagre) می باشد. اوناگر گیاهی است که آزمون سخت زندگی در دشتهای خشک آمریکای شمالی را با موفقیت پشت سرگذاشته است. به طور کلی تمرکز اصلی تحقیقات و مطالعات شرکت اوناگرین، کشف و به کارگیری گیاهان سخت زی مشابه اوناگر است که زادگاه اصلیشان اقلیمهای سخت مناطق دوردست کره زمین می باشد. اقلیم هایی که رشد و نمو در آن، برای گیاهان معمولی امکان پذیر نیست، اما گیاهانی مثل اوناگر به لطف برخورداری از ترکیبات ارزنده و سیستم دفاعی بیولوژیکی منحصر به فردی که طبیعت در درون بدنشان به ودیعه نهاده است، می توانند در این محیط ها به خوبی رشد نمایند. اوناگرین این ترکیبات طبیعی و اثربخش را از قلب گیاهان آن مناطق بیرون کشیده و برای بهسازی و سلامتی پوست شما در محصولاتش استفاده نموده است. این مواد در هماهنگی کامل با پوست می باشند. طبیعت سخاوتمند کره زمین، گیاهان زیادی را در خود پرورش داده که به علت وجود سیستم دفاعی منحصر به فردشان قادرند در اقلیم های سخت این کره خاکی حیات داشته باشند. . محصولات ضدپیری اوناگرین با بهینه سازی اثر مواد اصلی برگرفته از گیاهان اقلیمهای سخت، تعادل آب و لیپیدهای پوست را بازگردانده و لایه سدی پوست را ترمیم می کنند. اثربخشی، طبیعی بودن و کاربری لذت بخش در محصولات اوناگرین به شکل یکنواختی با یکدیگر ترکیب شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رک

برند فرانسوی محصولات زیبایی صورت، بدن، درماتولوژیکی و ضد آفتاب | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رک از واژه سدی پوست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

رطوبت رسانی به پوست

رطوبت رسانی به پوست یکی از مهمترین مراحل برنامه مراقبت از پوست می باشد. مرطوب کننده های امروزی با مکانیزم جذب رطوبت از محیط، تجدید مداوم مواد مغذی و ترمیم پوست می توانند با خشکی پوست مقابله نمایند. | در مقاله رطوبت رسانی به پوست از واژه سدی پوست استفاده شده است.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: نرخ گمرکی

مطلب بعدی: کوتومتر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !