دی هیدروکسی استون = Dihydroxyacetone 

دی هیدروکسی استون = Dihydroxyacetone

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه دی هیدروکسی استون، Dihydroxyacetone می باشد.

دی هیدروکسی استون چیست؟


دی هیدروکسی استون = Dihydroxyacetone
Dihydroxyacetone = دی هیدروکسی استون

Dihydroxyacetone
dihydroxyacetone


واژه «دی هیدروکسی استون» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
مشاهده مطلب

محصولات برنزه کننده پوست

به جای حمام آفتاب گرفتن و قرار دادن پوست در معرض آفتاب سوختگی و سرطان، بسیاری از مردم ترجیح می دهند از کرم ها، روغنها، اسپری ها و سایر محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده پوست استفاده کنند.
 نکته مهم: این محصول حاوی دی هیدروکسی استون است. بنابراین پس از استفاده، دست ها را به خوبی بشویید.
مشاهده مطلب

کلیات برنزه کردن پوست

در مبحث برنزه کننده های آرایشی، معرفی دی هیدروکسی استون به عنوان معروفترین ماده برنزه کننده و شرح فرآیند ملانین سازیث وجود دارد.
 دی هیدروکسی استون: برنزه کننده کلاسیک امروزه در اغلب محصولاتی که تحت عنوان برنزه کننده به بازارعرضه می شوند از ماده ای به نام دی هیدروکسی استون به عنوان جزء موثر استفاده می شود.
 در مورد دی هیدروکسی استون بیشتر بدانیم برنزه کننده های خارجی
مشاهده مطلب

برنزه شدن بدون آفتاب

اگر برنزه کردن با آفتاب به پوست آسیب می رساند، چرا برنزه کردن بدون آفتاب یا برنزه کردن با محصولات آرایشی بهداشتی برنزه کننده را امتحان نکنیم؟
 ترجمه: تمایل به استفاده از محصولات برنزه کننده، همزمان با افزایش آگاهی مردم از خطرات ناشی از مواجهه با پرتوهای فرابنفش افزایش یافت و به این ترتیب فرآورده های برنزه کننده مصنوعی وارد بازار شد. فرمولاسیون محصولات برنزه کننده بدون آفتاب یا اتوبرنزه کننده ها امروزه پیشرفت چشمگیری در زمینه افزایش زیبایی محصول داشته است. دی هیدروکسی استون، یکی از مواد موثره به کار رفته در محصولات برنزه کننده بدون آفتاب است که پوست را با مکانیزم رنگ آمیزی تیره می کند. دی هیدروکسی استون در دیکشنری بین المللی مواد اولیه آرایشی به عنوان ماده رنگ کننده یا رنگ ماده رنگی بدون رنگ (colorless dye) طبقه بندی شده است. در کنار این ماده، شتاب دهنده های فرایند رنگی شدن پوست وجود دارد که پیش سازهای تیروزین هستند و شتاب دهنده های دیگر که حاوی پسورالن بوده و به مواجهه با پرتو فرابنفش برای عملکرد خود نیاز دارند. این نوع از مواد که شتاب دهنده نام دارند مواد موثره اتوبرنزه کننده ها دی هیدروکسی استون دی هیدروکسی استون با فرمول شیمیایی C3H6O3 یک پودر بلوری سفید جاذب‌الرطوبه است. این قند سه کربنی در محلول های آبی به فرم دایمر یا دوتایی در می آید. با حرارت دادن محلول الکلی، اتری یا استونی آن، دوباره به مونومر تبدیل می شود. شکل مونومری این ماده، در واکنش قهوه ای شدن پوست اهمیت دارد. دی هیدروکسی استون در پ.هاش 4 تا 6 پایدار است و در pH بالای 7 اثر خود را از دست داده و به رنگ قهوه ای در می آید. محلول بافر شده در pH 5 پایدارترین شکل است. حرارت دادن این ماده در دمای بالای 38 درجه سانتیگراد برای مدت زمان طولانی می تواند پایداری آن را تحت تأثیر قرار دهد. دی هیدروکسی استون باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. در واکنش قهوه ای شدن میلارد، گروه آمینی اسیدهای آمینه، پپتیدها یا پروتئین ها با گروه هیدروکسیل گلیکوزیدی این قند واکنش می دهد. دی هیدروکسی استون در این واکنش می تواند یک قند سه کربنی در نظر گرفته شود که با گروه های آمینی آزاد موجود در آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئین های کراتین پوست واکنش داده و محصولات و کروموفورهایی که به آن ها ملانوئیدین گفته می شود، تشکیل دهد. ملانوئیدین ها ویژگی های فیزیکوشیمیایی مشابه با ملانین طبیعی دارند. آریترولوز نوعی قند گیاهی است که به لحاظ شیمیایی ساختاری مشابه و سازگار با DHA دارد. هنگامی که DHA در پوست فعالیت می کند رنگ پوست به قهوه ای مایل به قرمز یا نارنجی متمایل می گردد. از این رو، آریترولوز، کمک می کند تا رنگ آن به سمت برنزه متمایل به طلایی پیش رود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پایو

پایو برند آرایشی بهداشتی فرانسه است که نام خود را از دکتری به نام نادیا پایو گرفته است. این برند دارای محصولات آرایشی بهداشتی مراقبت از صورت، مراقبت از بدن، ضدآفتاب و همچنین محصولات مراقبت از پوست آقایان می باشد.
 مواد موثره ایکتامول، ایکتیول، زینک اکساید، آلفا بیزابولول بابونه، موم ژاپنی برگرفته از سماق، املاح سنگ Malachite، املاح سنگ Smithsonite، املاح سنگ Olivin، املاح سنگ Rhodocrosite، نشاسته تاپیوکا، اسیدهای میوه ای در فرم های مختلف، گلایکولیک اسید، استرهای AHA، کائولین، فیتواسکوالن، پلی دسین، املاح کمیاب و ضروری پوست، عصاره جلبک قهوه ای Laminaria، صمغ بیوساکارید، گلیسیرین، ویتامین C (روشن کننده و ضد لک)، هیالورونیک اسید، آرژنین، تری کلوزان، آلومینیوم کلراید، سنگ آلوم (موجود در اسپری دئودورانت پایودی هیدروکسی استون (اسپری اتوبرنز سان سنسی)، املاح به دست آمده از سنگ های هماتیت (Hematite، آهن) مالاچیت (Malachite، مس)، Rhodocrosite (منگنز)، Smithsonite (روی)، زینک گلوکونات، عصاره مخمر، کمپلکس مولتی ویتامین، پودر مروارید
مشاهده مطلب

واژه «دی هیدروکسی استون» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی



dha history
دی هیدروکسی استون به عنوان ماده فعال دارویی برای اولین بار در سال 1920 معرفی شد به عنوان جایگزینی برای گلوکز برای دیابتی ها
dha
فرمول شیمیایی دی هیدروکسی استون برنزه کننده مصنوعی
erythrulose
ارتیرولوز معمولا در ترکیب با دی هیدروکسی استون در محصولات برنزه کننده استفاده می شود.
how DHA works
دی هیدروکسی استون چگونه کار می کند؟
sunless tanning og
ترکیب دی هیدروکسی استون و اریترولوز در برنزه کننده های مصنوعی یا اتوبرنزه کننده ها استفاده می شود.


مطلب قبلی: دی هیدروتستوسترون

مطلب بعدی: دی ایمین

کسب و کار خود را در دایرکتوری آرایشی بهداشتی معرفی کنید
ثبت نام در دایرکتوری آرایشی بهداشتی


مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید