مهار آنزیم = Enzyme Inhibition 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

مهار آنزیم = Enzyme Inhibition

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه مهار آنزیم، Enzyme Inhibition می باشد.

مهار آنزیم چیست؟


مهار آنزیم = Enzyme Inhibition

واژه «مهار آنزیم» در مقالات سایت احسان حسنانی

آشنایی با شوره سر

0 | در مقاله آشنایی با شوره سر از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
دیفنس اسکالپ از بید کانادایی یا علف آتش به دست آمده که مولکول زیست فعال آن یک ماده پلی فنولی می باشد. مکانیزم عملکرد دیفنس اسکالپ: دیفنس اسکالپ با مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز علاوه بر متعادل سازی میزان تولید و ترشح چربی طبیعی پوست (سبوم) با افزایش سنتز اینوولوکرین ، چسبندگی کورنئوسیت ها را افزایش می دهد. از آنجا که مالاسزیا برای رشد و تکثیر به لیپیدها و اسیدهای چرب احتیاج دارد و مجبور است از سبوم پوست سر به عنوان غذا استفاده کند، مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز توسط دیفنس اسکالپ موجب کاهش تولید سبوم شده و به این ترتیب رشد این میکروارگانیسم ها را مهار می نماید.
مشاهده مطلب

ویتامین C چیست؟

ویتامین C به شکل های مختلفی وجود دارد که رایج ترین آن آسکوربیک اسید است. اثر آنتی اکسیدانی ویتامین های سی بسیار معروف است. این ویتامین همچنین در مهار آنزیم تایروسیناز نقش داشته و به همین علت در محصولات روشن کننده نیز کاربرد دارد. | در مقاله ویتامین C چیست؟ از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
 این ویتامین به اشکال مختلف موجود می باشد. رایج ترین اشکال آن آسکوربیک اسید، آسکوربیل فسفات (به صورت نمک سدیم یا منیزیم) و سایر مشتقات ویتامین ث (مانند آسکوربیل پالمیتات، آسکوربیل گلوکوزید) است. این ویتامین دارای اثرات آنتی اکسیدان می باشد. ویتامین C با مهار آنزیم تایروسیناز (این آنزیم یکی از عوامل مؤثر در بیوسنتز رنگدانه های پوست از جمله ملانین می باشد) سبب روشن شدن رنگ پوست می گردد. این ویتامین دارای اثرات ضد التهاب نیز می باشد. ویتامین C با القای بیوسنتز کلاژن اثر ضد چروک نیز دارد.
مشاهده مطلب

نقش آنزیم تریپسین در زیبایی پوست

0 | در مقاله نقش آنزیم تریپسین در زیبایی پوست از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
عکس از بروشور چاپی رک از محصولات شرکت جهان گستر علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی RoC با استفاده از ترکیبات برگرفته از دانه سویا می باشد. ترکیبات موجود در دانه سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود.
در مطالعات بالینی، تاثیرات ضمنی فرمولاسیون محصولات سویا یونیفای بر کاهش ملانین سازی با مهار آنزیم تایروسیناز نیز دیده شده است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد پیری، پروژلین

پروژلین ، پپتیدی بیومیمتیک برگرفته از الافین است. ویژگی ها: افتادگی و چروک ها را که از علائم پیری پوست هستند، کاهش می دهد. بافت پوست را نوآرایی می کند. به پوست صورت در ناحیه خط آرواره شکل می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش سنتز پروژرین، مهار آنزیم های از بین برنده الاستین و کلاژن، افزایش سیندکا، جمع کردن کلاژن | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد پیری، پروژلین از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
پروژلین نه فقط در مهار پروژرین، بلکه در مهار آنزیم های الاستاز و متالوپروتئیناز نیز موثر است. پروژلین همچنین فیبروبلاست ها را در اعمال نیروهای کششی به ماتریس سه بعدی کلاژن یاری می کند و موجب افزایش تولید سیندکانها (عامل چسبندگی اپیدرم) در سلولهای پوست نیز می شود.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، آدیپورگیولین

آدیپورگولین ، آمیزه اسپارتیم، کافئین، فورسکولین و جنیستئین به صورت وکتور شده است. ویژگی ها: قطر ران ها را کاهش می دهد. ظاهر پوست پرتقالی و سلولیت شده پوست را بهبود می بخشد. ؛ مکانیسم: مهار چربی سازی و لیپوژنسیس با کلک زدن به رسپتورهای Glut-4، افزایش دهنده لیپولیز با تحریک هیدرولیز و تخلیه تری گلیسیریدها | در مقاله اکتیو آرایشی، آنتی سلولیت، آدیپورگیولین از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
فرمول گستره کافئین کافئین در کنار مشکلات عدیده ای همچون محدودیت حلالیت که برای به کارگیری در فرمولاسیون دارد، اثربخشی محدودی نیز دارد. چرا که کافئین فقط در مهار آنزیم «فسفو دی استراز» موثر است. راه حلی که لوکاس مایر برای سلولیت ابداع کرده چیزی فراتر از کافئین است.
لوکاس مایر، فعل و انفعالات سلولهای آدیپوسایت را به دقت مطالعه کرده و به این نتیجه رسیده که علاوه بر مهار آنزیم فسفو دی استراز، راه های دیگری نیز برای جلوگیری از تشکیل چربی در این سلولها وجود دارد. یکی از این راه ها بستن مسیر ورود گلوکز به داخل سلول است. چرا که اگر گلوکز وارد نشود، چربی هم تشکیل نخواهد شد. تحقیقات دانشمندان نشان داد که اَسپارتیم توانایی مسدود کردن این مسیر را دارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، روشن کننده، بتا وایت

بتاوایت ، پپتید بیومیمتیک برگرفته از TGF غلاف پوشی شده در لیپوزوم های فسفولیپیدی است. ویژگی ها: فعالیت آنزیم تایروسیناز را کاهش داده و به کاهش سنتز ملانین منجر می شود. بعد از 4 هفته پوست را روشن می کند. لکه های پوست را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: کاهش دهنده فاکتور MITF به منظور توقف ملانین سازی از هر دو مسیر | در مقاله اکتیو آرایشی، روشن کننده، بتا وایت از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
مکانیسم عملکرد بتاوایت چیزی که بتاوایت را از دیگر ترکیبات سفید کننده رایج متمایز می سازد مکانیسم عمل بتاوایت می باشد. بر خلاف سفیدکننده های رایج که با مهار آنزیم تایروسیناز توسط مواد شیمیایی بعضاً خطرناک ملانین سازی را متوقف می نمایند، بتاوایت با توقف «مسیر سلولی MITF» تیره شدن ژنتیکی و محیطی پوست را به شکلی موثر و ایمن کاهش داده و به این ترتیب موجب روشن و سفید شدن پوست می گردد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد التهاب، کمپلکس ام دی آی

ام دی آی ، گلیکوزآمینوگلایکن های دریایی است. ویژگی ها: رزاسه را کاهش می دهد. پدیده مویرگ های عنکبوتی را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: مهار ماتریس متالوپروتئینازها | در مقاله اکتیو آرایشی، ضد التهاب، کمپلکس ام دی آی از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
کمپلکس MDI یک ماده موثره آرایشی است که با مهار آنزیم های «ماتریس متالوپروتئیناز» (MMP) از «ماتریس برون سلولی» در برابر عوامل آسیب رسان محافظت می کند و موجب می شود که پوست، ظاهر شاداب دوره جوانی خود را حفظ نماید.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، مراقبت از مو، کاپیکسیل

کپیکسیل، پپتید بایومیمتیک برگرفته از سیگنال پپتید همراه با عصاره شبدر قرمز غنی از بیوکانین است. ویژگی ها: موجب پرپشت شدن و ضخیم شدن موهای سر و مژه ها می شود. التهابات پوست سر را کاهش می دهد. ؛ مکانیسم: تنظیم دهیدروتستوسترون با مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز، افزایش نوسازی ماتریس برون سلولی و پروتئین های آنکور کننده | در مقاله اکتیو آرایشی، مراقبت از مو، کاپیکسیل از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
 ریزش مو تقریباً در 95 درصد موارد موروثی است. در واقع شایع ترین نوع ریزش موی سر، آلوپسی آندروژنتیک (یا ریزش موی اثری) است. محصولات بیشماری برای درمان ریزش موی سر آندروژنتیک در بازار وجود دارند: مثلاً ماینوکسیدیل که با افزایش قطرمویرگها و نتیجتاً افزایش گردش خون مویرگی ریزش مو را کاهش می دهد. یا مثلاً فیناستراید که با مهار آنزیم تبدیل کننده تستسترون به دهیدروتستسترون (DHT) تولید این هورمون را تعدیل نموده و با ریزش مو مقابله می کند.
درمال پاپیلا کاپیکسیل یک محصول ابتکاری و بی نظیر از کمپانی یونیپکس کانادا است که علاوه بر اثر مستقیمی که در مهار آنزیم تشکیل دهنده DHT دارد، با بهسازی پروتئینهای ماتریس برون سلولی موجود در درمال پاپیلا و همچنین با کاهش التهاب پوست سر، ریزش مو را کاهش و رشد مجدد مو را افزایش می دهد.
کاپیکسیل تشکیل شده از: یک پپتید بایومیمتیک پتنت شده پیشرفته (استیل تتراپپتید3) که به تقلید از پپتیدهای سیگنالی شکل دهنده بافت بدن (محافظت کننده قوی و تحریک کننده شکل گیری مجدد بافت ) ساخته شده + عصاره شبدر قرمز ، غنی از بایوکانین A (موثر در مهار آنزیم 5-آلفا ردوکتاز نوع I و II و ضدالتهاب).
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضدشوره، دیفنسکالپ

| در مقاله اکتیو آرایشی، ضدشوره، دیفنسکالپ از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
اوئنوتئین B ماده پلی فنلی ماده موثره بید کانادایی مکانیزم عملکرد دیفنس اسکالپ: دیفنس اسکالپ با مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز علاوه بر متعادل سازی میزان تولید و ترشح چربی طبیعی پوست (سبوم) با افزایش سنتز اینوولوکرین ، چسبندگی کورنئوسیت ها را افزایش می دهد. از آنجا که مالاسزیا برای رشد و تکثیر به لیپیدها و اسیدهای چرب احتیاج دارد و مجبور است از سبوم پوست سر به عنوان غذا استفاده کند، مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز توسط دیفنس اسکالپ موجب کاهش تولید سبوم شده و به این ترتیب رشد این میکروارگانیسم ها را مهار می نماید.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی، ضد آکنه، مینی پوریل

| در مقاله اکتیو آرایشی، ضد آکنه، مینی پوریل از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
تنظیم ترشح چربی مینی پوریل با مهار آنزیم پنج آلفا ردوکتاز، تولید بیش از حد چربی پوست را تنظیم نموده و تبدیل تستسترون به دهیدروتستسترون (هورمون تحریک کننده غدد چربی) را کاهش می دهد. با کاهش جریان مواد چرب ، مقدار کمتری چربی در مجاری منافذ پوست به گردش در آمده و جلوی افزایش اندازه منافذ پوست گرفته می شود. مینی پوریل با اثر همزمان بر سه عامل اصلی افزایش سایز منافذ پوست، موجب سفتی و انسداد منافذ مشخص پوست شده و پوست را زیبا می نماید.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی الیکسیر

0 | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی الیکسیر از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
البته لوکاس مایر در گذشته ترکیباتی مثل MDI Complex و ECM Protect را معرفی کرده بود که با مهار فعالیت MMP ها همانند غلافی که تیغه های قیچی را می پوشاند از فعالیتشان جلوگیری می کنند. اما این بار Elix-IR با نقشی که در مهار آنزیم Cathepsin G دارد از تشکیل MMP ها از ابتدا ممانعت به عمل می آورد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی کلوران

خط تولید محصولات این برند با هدف مراقبت از پوست های فوق حساس یا غیر مقاوم طراحی شده است  | در مقاله برند آرایشی بهداشتی کلوران از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
گزنه از طریق مهار آنزیم 5 آلفا ردوکتاز چربی پوست سر را کنترل نموده و باعث کاهش چربی پوست سر می شود. شامپو گزنه حاوی شوینده های ملایم و سالیسیلیک اسید برای موهای چرب استفاده می شود.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ریوایوژن

برند آمریکایی محصولات ضد ریزش مو فرموله شده توسط درماتولوژیست ایرانی دکتر الکس خدوی | در مقاله برند آرایشی بهداشتی ریوایوژن از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
revivosion ترکیبات تشکیل دهنده: انواع اسیدهای چرب ضروری لینولنیک اسید، آلفا لینولئیک اسید ، لینولنیک اسید و اولئیک اسید به عنوان بخش اصلی فرمول و عامل مهار آنزیم - آلفا ردوکتاز
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی رک

برند فرانسوی محصولات زیبایی صورت، بدن، درماتولوژیکی و ضد آفتاب | در مقاله برند آرایشی بهداشتی رک از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
• برای برطرف کردن اولین علایم پیری چهره (خطوط نازک و شل شدگی خفیف پوست) در سنین 25 تا 35 سالگی اولین علائم پیری در چهره پدیدار می شود. استرس، خستگی و عوامل محیطی اثرات خود را بر روی چهره نمایان تر می کنند. مرطوب کننده های هایدرا آنتی فتیک رک علاوه بر تامین رطوبت، از پوست محافظت نموده، آثار خستگی و استرس را روز به روز کاهش داده و ظرف 3 هفته محو می نماید. کرم های ضد چروک رینکل کورکشن (رتیناکس) پوست انسان درهنگام جوانی، مرتب در حال نوسازی سلول هایش است. با افزایش سن، توانایی نوسازی سلول های پوست رفته رفته کاهش یافته و چروک شدن پوست آغاز می شود. در این سن، پوست به چیزی نیاز دارد که بتواند به نوسازی سلول هایش کمک نماید. رتینول این کار را به خوبی انجام می دهد. غالباً توصیه می شود که محصولات حاوی رتینول از حدود 30 سالگی (اواخر دهه 20 یا اوایل دهه 30 زندگی) آغاز شود. رتینول استفاده شده در محصولات رک، ویتامین A خالص، موثر و پایدار است که برای اولین بار، توسط کمپانی رک ثبت اختراع شد. رتینول یکی از موثرترین مواد آرایشی برای کاهش خطوط و چروکهای پوست می باشد. نوآوری RoC: کمپانی رک برای برطرف کردن مشکل حساسیت پوست به رتینول، در سری جدید محصولات ضدچروک خود به نام رینکل کورکشن ماده جدیدی به نام DMC را ثبت اختراع و استفاده نموده است. این ماده قدرت اثربخشی رتینول را دو برابر می کند. بنابراین برای دستیابی به اثربخشی یکسان، مقدار رتینول مورد نیاز به نصف کاهش می یابد. نتیجه این نوآوری، ملایم شدن ضدچروک های رک به میزان دو برابر است. محصولات ضدپیری مولتی کورکشن Multi Correxion بعد از میانسالی علائم پیری چهره چندگانه و انباشته هستند. چین و چروک، پف کردگی/ حلقه های تیره اطراف چشم، لکه های قهوه ای، خشکی پوست و نازک شدن لب ها از علائم مختلف پیری پوست می باشند. رک برای افراد میانسال، محصولات ضدپیری مولتی کورکشن را تولید کرده است که با برخورداری از ترکیب غنی شده ای از ویتامینها با علائم مختلف پیری پوست مبارزه می کنند. فرمولاسیون غنی این محصولات با برخورداری از مجموعه کاملی از مواد موثره، آشکارترین علائم پیری چهره را هدف گیری نموده، به طورهمزمان کلیه علائم را بهبود می بخشد. کامپلیت لیفت Complete Lift (ضدافتادگی پوست) ایا تاکنون با انگشت خود پوستتان را چند میلیمتر بالا کشیده اید؟ دقت کرده اید که همین چند میلی متر تا چه حد پوستتان را جوان تر جلوه می دهد. تکنولوژی دوگانه ضدافتادگی Lift & Fix به کار رفته در محصولات کامپلیت لیفت رک، همین عمل را برای شما شبیه سازی می کند. PURIF-AC پوست های مستعد آکنه (جوش) علتهای تشکیل آکنه و راهکارهای رک SOYA-UNIFY رفع لک های پوست علت ایجاد لک های پوستی، تجمع ناهماهنگ ملانین در لایه های فوقانی پوست است. روشهای مختلفی برای برطرف کردن لک های پوستی وجود دارند. یکی از جدیدترین این روشها، راه حل ابتکاری و ثبت شده کمپانی رک با استفاده از عصاره سویا می باشد. ترکیبات موجود در عصاره سویا با مهار آنزیم تریپسین، از انتقال ملانین های ساخته شده در ملانوسیتها به داخل کراتینوسیتها جلوگیری می کند. تریپسین های پوستی در واقع، کلید گشودن دریچه های قرار گرفته بر روی کراتینوسیتها می باشند که ملانین از طریق این دریچه ها به کراتینوسیت وارد می شود. . دانه سویا و شیر سویا دارای پروتئینهایی هستند که آنزیم تریپسین روده را به یک ترکیب بی اثر تبدیل می کنند. تریپسین آنزیمی است که مسئول هضم بسیاری از ترکیبات پروتئینی می باشد. بنابراین بی اثرشدن آن مشکلات گوارشی مثل دل درد ایجاد می کند. خوشبختانه این پروتئینهای بی اثرکننده در اثر حرارت از بین می روند. به همین علت، غالباً توصیه می شود که شیر سویا به صورت پاستوریزه و دانه سویا به صورت پخته مصرف شود. کمپانی رک بر اساس این ویژگی ترکیبات سویا، سری محصولات سویا یونیفای را طراحی نموده که با مهار آنزیمهای تریپسین پوستی مانع از انتقال ملانینهای ساخته شده در ملانوسیت به کراتینوسیتهای پوست می شود. ENYDRIAL اینیدریال برای پوستهای خیلی خشک و آتوپیک قابل استفاده برای کودکان و بزرگسالان - RoC Emollient Technology
مشاهده مطلب

روشن کردن پوست

گرایش به پوست روشن یا تیره در فرهنگ های مختلف فرق می کند. مثلاً خانم های آسیایی دوست دارند پوست روشن داشته باشند اما خانم های اروپایی برنزه بودن برایشان جذاب است. محصولات روشن کننده نه فقط برای روشن کردن پوست بلکه برای از بین بردن لک های پوست استفاده می شوند. هیدروکینون، آربوتین، کوجیک اسید از جمله ترکیبات روشن کننده پوست می باشند. | در مقاله روشن کردن پوست از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
در مورد فلاونوئیدها بیشتر بدانیم ضد لک های بر پایه کوجیک اسید (kojic acid) کوجیک اسید یک متابولیت قارچی است که از قارچ هایی مثل آسپرژیلوس و پنی سیلیوم استخراج می شود. این ماده به شکل گسترده ای به عنوان یک افزودنی غذایی برای پیشگیری از قهوه ای شدن مواد غذایی و افزایش قرمزی توت فرنگی های نارس و کال، مورد استفاده قرار می گیرد. کوجیک اسید با شلات کردن یون مس سبب مهار آنزیم تایروسیناز می گردد. این مواد در فرآورده های آرایشی برخی کشورها مانند ژاپن کاربرد گسترده ای دارد. اثرات آنتی بیوتیک و محافظتی این ماده به افزایش عمر عمر مفید فراورده های آرایشی بهداشتی کمک می کند. فرآورده های حاوی کوجیک اسید به مدت 1 تا 2 ماه (گاه حتی بیشتر) و با دوز دو بار در روز استفاده می شوند تا اثربخشی مناسب حاصل گردد. متأسفانه این ماده در برخی افراد ایجاد حساسیت های پوستی تماسی ایجاد می کند، به همین علت معمولاً فرآورده 1% آن به انواع 2% ترجیح داده می شود. مشتقاتی از این ماده با نفوذ پوستی بیشتر نیز تحت بررسی هستند. ضدلک و سفیدکننده های مهارکننده انتقال ملانوزوم ها ضدلک های بر پایه نیاسینامید در مورد این ویتامین پیشتر نیز مطالبی ارائه گردید. این ماده اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدان و تنظیم کننده سیستم ایمنی دارد. علاوه بر ویژگی های بیان شده، ثابت شده است که این ماده از انتقال ملانوزوم ها به کراتینوسیت ها، جلوگیری می کند. استفاده از فرآورده موضعی نیاسینامید 5%، دو بار در روز و به مدت 8 هفته و یا فرآورده 3.5% آن همراه با رتینیل پالمیتات، به شکل معنی داری سبب روشن شدن پوست می گردد. باید توجه داشت که این اثرات برگشت پذیر می باشند. ضد لک های بر پایه سویا مردم چین بر این باورند که کارگران شاغل به کار در مراکز فراوری سویا پوست های زیباتری دارند. در کراتینوسیت ها گیرنده ای به نام PAR-2 وجود دارد که با از بین بردن ملانوزوم ها، میزان آن ها را کنترل می کند. شیر سویا و مشتقات آن دارای انواعی از پروتئین است که با تحریک این گیرنده سبب کاهش ملانوزوم ها و اثرات روشن کنندگی می گردد. اثر این مواد در لک زایی پوست به دنبال تابش اشعه ماورای بنفش، به اثبات رسیده است. البته فرآیندهای حرارتی مانند پاستوریزه کردن، سبب تخریب ساختار مواد روشن کننده پوست می گردد.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه مهار آنزیم استفاده شده است.
دی متیل متوکسی کرومانیل پالمیتات Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate یا کرومابرایت ماده روشن کننده پوست است که با مهار آنزیم تایروسیناز عمل می کند.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: الکترولیت

مطلب بعدی: اسانس های روغنی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !