فیبروبلاست = fibroblast 

فیبروبلاست = fibroblast

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی



چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه فیبروبلاست، Fibroblast می باشد.

فیبروبلاست چیست؟


فیبروبلاست = Fibroblast
fibroblast = فیبروبلاست

MUNG BEAN SPROUT STEM CELLS: MMP enzymes have been identified as particularly damaging to the skin's extra-cellular matrix. Mung Bean Sprout Stem Cells protect collagen and the extra-cellular matrix from MMPs. The stem cells repair UV-damaged fibroblasts and reduce photo-induced inflammation that eventually leads to skin sensitivity and loss of elasticity. Used in Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL PENTAPEPTIDE 3: Clinically proven to regenerate the skin's upper layers by stimulating collagen production, thus thickening the epidermis. Palmitoyl Pentapeptide-3 is a synthetic protein that is a fragment of the C-terminal portion of collagen I (the most common type of the nineteen forms of collagen) combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. One could look at Palmitoyl Pentapeptide-3 as a man-made precursor to collagen I. When this protein is added to cultured human fibroblasts it enhances the synthesis of collagen I, collagen III and fibronectin. In vitro, Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen IV synthesis by 100-327% and to stimulate hyaluronic acidsynthesis by 267%. In vivo Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen synthesis by 30-117%. Image analysis determined the effect Palmitoyl Pentapeptide-3 had on wrinkled skin. The six-month results are listed below, though significant results were seen in two months. Results: Mean wrinkle depth -- Reduced 17% Surface area: deep wrinkles -- Reduced 68% Surface area: moderate wrinkles -- Reduced 51% Mean density of wrinkled area -- Reduced 47% Skin roughness -- Reduced 16% Main wrinkle volume -- Reduced 24%. These results show that Palmitoyl Pentapeptide-3 had a dramatic effect on reducing the quantity and depth of wrinkles. It also improved surface smoothness. (cellularskinrx.com)
SOY PEPTIDES: Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and increase collagen and elastin synthesis. This results in firmer-looking skin. Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to UV light and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing inflammation. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
human fibroblastic collagenase = کلاژناز فیبروبلاست انسان


تلفظ fibroblasts ↓
Fibroblast
fibroblast-og


واژه «فیبروبلاست» در مقالات سایت احسان حسنانی

کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی

به تازگی بایوپپتیدهایی ساخته شده که قادر به از بین بردن خطوط و چروکهای پوست هستند. پپتیدها، پروتئین های کوچکی هستند که بسیاری از مولکول های حیاتی بدن از جنس آن است. برخی پپتیدها، پیام رسان هستند. برخی در بدن گشت زنی می کنند و برای سلول ها تعیین تکلیف می کنند. مثلاً پپتیدی به نام فاکتور رشد هپاتوسیت وجود دارد که به فیبروبلاست دستور کلاژن سازی بیشتر را می دهد. یا پپتیدی به نام ملانوتروپین وجود دارد که ملانوسیت ها را برای کمتر یا بیشتر ساختن ملانین تحریک می کند. در این مقاله با پپتیدها بیشتر آشنا می شویم. | در مقاله کاربرد پپتید (پپتاید) در صنایع آرایشی بهداشتی از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
پپتید چیست؟ پتیدها پروتئین های خیلی کوچک یا مینی پروتئینها هستند. پروتئین ها ملکولهای بزرگی هستند که از اتصال تعداد زیادی اسید آمینه تشکیل شده اند. یک پروتئین می تواند از یک صد تا چندصدهزار اسیدآمینه تشکیل شده باشد. حال اگر تعداد این اسیدهای آمینه به چند عدد کاهش یاید، چیزی که باقی می ماند همان پپتید است. بسیاری از ملکولهای حیاتی بدن پپتید هستند. برخی از پپتیدهای طبیعی مهم بدن که در دنیای آرایشی بهداشتی اهمیت دارند عبارتند از فاکتور رشد هپاتوسیت (1) ، فاکتور رشد انتقالی (2)، ملانوتروپین یا هورمون تحریک کننده ملانین (3). این پپتیدها می توانند در نقش پیام رسان عمل کنند. به این معنا که در درون بدن گشت زنی کنند و به سلول های مختلف بگویند که چه کار بکنند و چه کاری نکنند. مثلا فاکتور رشد هپاتوسیت می تواند به فیبروبلاست بگوید که کلاژن بیشتری بساز! یا مثلا ملانوتروپین می تواند به ملانوسیت بگوید که ملانین کمتری یا ملانین بیشتزی بساز!
برای آگاهی بیشتر بروشور رک را دانلود و مطالعه کنید. پپتیدهای پیام رسان (مثل ماتریکسیل) چگونه عمل می کنند؟ کلاژن یک نوع پروتئین است. وقتی کلاژن شکسته می شود تبدیل به بخش های کوچکی با نام پپتید می شود. برخی از این پپتیدها دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه هستند که توسط فیبروبلاستها قابل شناسایی هستند. وجود این توالی خاص در پپتیدها به فیبروبلاست علامت می دهد که پوست کمبود کلاژن دارد. فیبروبلاستها با دیدن این علامت (این توالی خاص از اسیدهای آمینه) شروع به کلاژن سازی می کنند. ماتریکسیل به تقلید از همان پپتیدهای خاص که آن توالی خاص از اسیدهای آمینه را دارند ساخته شده اند. وقتی این بایوپپتیدها روی پوست مالیده می شوند در واقع به نوعی به پوست کلک می زنند و علامتی مشابه زمانی که کلاژن تخریب شده به فیبروبلاستها می دهند. به این ترتیب فیبروبلاست پوست شروع به کلاژن سازی می کنند.
مشاهده مطلب

آشنایی با ریزش موی هورمونی

ریزش موی هورمونی، آندروژنتیک، ارثی | در مقاله آشنایی با ریزش موی هورمونی از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

درمال پاپیلا چیست؟

درمال پاپیلا فولیکول را از اپیدرم بسط داده و عمل ساخت تارهای مو را انجام می دهد. | در مقاله درمال پاپیلا چیست؟ از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

ماتریس پوست

ماتریس برون سلولی یا ماده زمینه ای درم، بافتی است که سلولها را به هم پیوند می دهد. | در مقاله ماتریس پوست از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
•  رتیکولین (فیبرهای مشبک) که ترکیبی از فیبرونکتین و کلاژن III است. ماتریس پوست چیست؟ ماتریس پوست (2) ماده ژل مانندی است که سلولهای اصلی بخش میانی پوست (فیبروبلاستها) در درون آن قرار گرفته اند. در ماتریس سلول علاوه بر هیالورونیک اسید، کلاژن و الاستین نیز وجود دارند. نکته: کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید همگی توسط فیبروبلاستها (3) سنتز شده و پس از سنتز، از فیبروبلاست خارج شده و وارد ماتریس پوست می شوند.
مشاهده مطلب

کلاژن چیست؟

حدود ۷۷% از وزن خشک بدون چربی درم، از کلاژن تشکیل یافته است.  | در مقاله کلاژن چیست؟ از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
 کلاژن یکی از مهمترین پروتئین های ساختاری پوست انسان است که به پوست خاصیت نرمی و قابلیت ارتجاع می بخشد. در پوست انسان پروتئین های کلاژن مرتباً توسط فیبروبلاست ها سنتزشده و کلاژن های قدیمی و اضافی توسط آنزیم هایی به نام «ماتریس متالوپروتئیناز» (MMP) تجزیه و تخریب می شوند.
مشاهده مطلب

درم یا لایه میانی پوست

پوست انسان از لایه های مختلفی تشکیل شده که لایه میانی آن درم یا میانپوست نام دارد. | در مقاله درم یا لایه میانی پوست از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

فیبروبلاست چیست؟

فیبروبلاست سلولهای اصلی بخش میانی پوست است که کلاژن و ماتریس برون سلولی را تولید می کند. | در مقاله فیبروبلاست چیست؟ از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
 فیبروبلاست سلولهای اصلی بخش میانی پوست است که کلاژن و ماتریس برون سلولی را تولید می کند. فیبروبلاستها فراوان ترین سلولهای بافت همبند بدن انسان می باشند.
مشاهده مطلب

پپتیدهای ماتریکین در محصولات آرایشی بهداشتی

ماتریکین به پپتیدهایی گفته می شود که در اثر تجزیه مولکول های ماتریس برون سلولی آزاد می شوند. پپتیدهای ماتریکین به پپتیدهایی گفته می شود که مشابه با ماتریکین ها دارند. به عبارت دیگر دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه مشابه پپتیدهای جدا شده از کلاژن های تخریب شده پوست است. پالمیتوئیل اولیگو پپتید، یکی از پپتیدهای ماتریکین است که با فریب سلول های فیبروبلاست آن ها را به کلاژن سازی می گمارد. | در مقاله پپتیدهای ماتریکین در محصولات آرایشی بهداشتی از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
این پپتیدها دارای توالی خاصی از اسیدهای آمینه هستند که توسط فیبروبلاست پوست قابل شناسایی هستند. این پپتیدها را ماتریکین می نامند زیرا در اثر تجزیه ملکولهای بزرگ ماتریس برون سلولی بوجود می آیند. دانشمندان این توالی را شناسایی کرده و از روی آن پپتیدهای ماتریکین را به صورت سنتزی ساخته اند. همچنین برای افزایش اثربخشی این ماده، پپتید را به یک اسید چرب به نام اسید پالمتیک متصل کرده و با نام پالمیتوئیل اولیگوپپتید در فرمولاسیون محصول استفاده می کنند.
اگر با دقت به لیست ترکیبات تشکیل دهنده کرم های ضد چروک اناگرین نگاه کنید پالمیتوئیل اولیگوپپتید را خواهید یافت. این پپتید به داخل پوست نفوذ کرده در مجاورت فیبروبلاستها قرار گرفته و به نوعی به سلول کلک می زنند. چرا که فیبروبلاست با دیدن این پپتیدها به تصور اینکه کلاژن پوست تخریب شده شروع به کلاژن سازی می کنند!
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رادیانس رک

کرم های جوان کننده رادیانس رک برای چروک های ابتدایی و اولیه طراحی شده اند. فایل اطلاعات فنی این محصول توسط احسان حسنانی تدوین شده است. | در مقاله معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رادیانس رک از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
گلیکولیک اسید، سلولهای مرده را از سطح پوست زدوده، زبری پوست را برطرف نموه و پوست را شفاف می کند. 3- تاثیرات بیولوژیکی در لایه های فوقانی پوست (اپیدرم) 3-1 افزایش حجم سلولهای لایه فوقانی پوست با THPE با افزایش سن، کراتینوسیتهای پوست فشرده تر شده و این امر موجب نازکی پوست و نمایانتر شدن چروک ها می شود. برای برطرف کردن این مشکل، کمپانی رک یک ماده ثبت شده انحصاری به نام THPE دارد که تاثیر آن در لیفتینگ پوست به اثبات رسیده و در محصولات کامپلیت لیفت و مولتی کورکشن رک نیز از اجزاء اصلی است. این ملکول می تواند کراتینوسیت ها را از هم بازکرده و حجمشان را افزایش دهد. اثر این ملکول در حجیم کردن سلولها هم فوری و هم تدریجی است. 3-2 رفع ضایعات سلولی با استفاده از ماده سم زدا بعد از 30 سالگی، سیستم سم زدایی طبیعی پوست تحلیل رفته و به تنهایی قادر به تخلیه سموم سلولی نمی باشد. به همین علت سمومی مانند پروتئین های اکسیدشده و لیپیدهای پروکسی شده لابه لای سلولهای پوست رسوب کرده و پوست را آلوده و تیره می کنند. ماده سم زدایی که کمپانی رک در کرم های رادیانس استفاده کرده از نوعی قارچ به نام کاندیدا سایتوانا استخراج شده است. این عصاره حاوی ترکیباتی است که می تواند سموم سلولی را تجزیه و تخلیه نماید و به این ترتیب پوست شفافیتی را که در اثر خستگی از دست داده باز می یابد. عصاره کاندیدا سایتوانا گردش خون مویرگی را نیز بهبود می بخشد. 4- تاثیرات بیولوژیکی در لایه های میانی پوست (درم) در اثر گذشت زمان، تولید کلاژن در پوست کاهش می یابد. کاهش کلاژن به ایجاد چروک ها و نتیجتاً عدم انعکاس مناسب نور از روی پوست و تیرگی آن می انجامد. مجموعه ای بی نظیر از مواد معدنی مس، زینک و منیزیم در کرم های رادیانس رک وجود دارد که موجب ازدیاد فیبروبلاست ها (سلول های کلاژن ساز) و در نتیجه افزایش تولید کلاژن در لایه میانی پوست می شود. این مواد معدنی خاصیت آنتی اکسیدانی نیز داشته و رادیکالهای آزاد ایجاد شده در اثر تنفس سلولی را خنثی می کند
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: لیزر فراکشنال

CO2 فرکشنال در واقع یکی از روش های لیزردرمانی است. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: لیزر فراکشنال از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: میکرودرم ابرشن

برای کاهش چروک های پوست، لکه های پیری و درمان منافذ باز پوستی از روش میکرودرم ابرشن استفاده می شود. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: میکرودرم ابرشن از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
 میکرودرم ابرشن یک روش غیرتهاجمی برای جوانسازی و پاکسازی پوست است. در این روش با استفاده از دستگاهی خاص، نوعی کریستال بسیار ظریف از جنس اکسید آلومینیوم با فشار تنظیم شده ای با سطح پوست در تماس قرار گرفته و ایجاد تراش بسیار سطحی در لایه های فوقانی پوست (لایه شاخی) ایجاد می نماید. سپس یک مکش روی پوست انجام شده که این مکش باعث جمع شدن کریستال ها از سطح پوست و بهبود جریان خون به منطقه و فعال شدن فیبروبلاست ها و نتیجتا ترمیم و افزایش طراوت پوست می گردد.
مشاهده مطلب

دانستنی های پوست و مو: رادیوفرکوئنسی

رادیوفریکوئنسی که به اختصار RF نامیده می شود، یک روش غیرتهاجمی برای از بین بردن چین و چروک ها و افتادگی پوست بدون استفاده از لیزر است. | در مقاله دانستنی های پوست و مو: رادیوفرکوئنسی از واژه فیبروبلاست استفاده شده است.
مشاهده مطلب

واژه «فیبروبلاست» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


MUNG BEAN SPROUT STEM CELLS: MMP enzymes have been identified as particularly damaging to the skin's extra-cellular matrix. Mung Bean Sprout Stem Cells protect collagen and the extra-cellular matrix from MMPs. The stem cells repair UV-damaged fibroblasts and reduce photo-induced inflammation that eventually leads to skin sensitivity and loss of elasticity. Used in Firming Densifier Active Treatment Moisturizer. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL OLIGOPEPTIDE: Palmitoyl Oligopeptide (also known as palmitoyl pentapeptide, Dermaxyl, Matrixyl and Matrixyl 3000) is an engineered amino-peptide that when added to a culture of fibroblasts (key skin cells), stimulates collagen, elastin and glucosaminoglycans production. These are the key components of healthy-looking skin. Clinically proven to reduce wrinkle depth by increasing hyaluronic acid and collagen production, Palmitoyl Oligopeptide (PO)is a synthetic protein that is a fragment of collagen combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. As with Palmitoyl Pentapeptide-3, one could look at PO as a man-made precursor to collagen. PO was developed through research to identify a substance that would behave similarly to retinoic acid but without its drawbacks, especially in regards to synthesizing collagen. The reported results are as follows: In vitro: Increases collagen production by the fibroblasts by as much as 350%. Increases hyaluronic acid production by the fibroblasts by as much as 146%. In vivo: The following statistics were gathered using image analysis of volunteers who used crèmes containing a 3% concentration of Biopeptide-CL for 28 days. Surface roughness -- Reduced 17% Mean depth of wrinkles -- Reduced 23% Depth of main wrinkle -- Reduced 39% Skin thickness -- Increased 4%. The increase in skin thickness was considered especially notable and contrasts with the 6% reduction of the skin thickness that occurs after 10 years of aging. PO is a potent active cosmetic ingredient without the adverse effects (including irritation, dehydration or long-term toxicity and instability) characteristic of retinoids. Used in CSRx Lip Remodeling Treatment, Intensive Eye Therapy Creme, Firming Peptide Eye Creme,  and Fresh Pout Lip Balm. (cellularskinrx.com)
PALMITOYL PENTAPEPTIDE 3: Clinically proven to regenerate the skin's upper layers by stimulating collagen production, thus thickening the epidermis. Palmitoyl Pentapeptide-3 is a synthetic protein that is a fragment of the C-terminal portion of collagen I (the most common type of the nineteen forms of collagen) combined with palmitic acid to make it more lipophillic, to improve its stability and to enhance its affinity towards human skin. One could look at Palmitoyl Pentapeptide-3 as a man-made precursor to collagen I. When this protein is added to cultured human fibroblasts it enhances the synthesis of collagen I, collagen III and fibronectin. In vitro, Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen IV synthesis by 100-327% and to stimulate hyaluronic acidsynthesis by 267%. In vivo Palmitoyl Pentapeptide-3 was found to stimulate collagen synthesis by 30-117%. Image analysis determined the effect Palmitoyl Pentapeptide-3 had on wrinkled skin. The six-month results are listed below, though significant results were seen in two months. Results: Mean wrinkle depth -- Reduced 17% Surface area: deep wrinkles -- Reduced 68% Surface area: moderate wrinkles -- Reduced 51% Mean density of wrinkled area -- Reduced 47% Skin roughness -- Reduced 16% Main wrinkle volume -- Reduced 24%. These results show that Palmitoyl Pentapeptide-3 had a dramatic effect on reducing the quantity and depth of wrinkles. It also improved surface smoothness. (cellularskinrx.com)
SOY PEPTIDES: Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and increase collagen and elastin synthesis. This results in firmer-looking skin. Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to UV light and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing inflammation. Used in Eye Bright Treatment Serum. (cellularskinrx.com)
 


مطلب قبلی: کود شیمیایی

مطلب بعدی: انجیر

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید