دیکشنری INCI = Inci Dictionary 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

دیکشنری INCI = Inci Dictionary

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه دیکشنری INCI، Inci Dictionary می باشد.

دیکشنری INCI چیست؟


دیکشنری INCI = Inci Dictionary


تلفظ INCI dictionary ↓

واژه «دیکشنری INCI» در مقالات سایت احسان حسنانی

رنگدانه های آرایشی

یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده محصولات آرایشی بهداشتی و لوازم آرایش رنگدانه ها هستند. این مطلب توسط احسان حسنانی نوشته شده است. | در مقاله رنگدانه های آرایشی از واژه INCI استفاده شده است.
لیست مواد اولیه مورد استفاده در این صنعت به همراه نام INCI آن به صورت طبقه بندی شده (در 36 رده) آورده شده است.
مشاهده مطلب

سیستم بین المللی نامگذاری مواد اولیه آرایشی بهداشتی

سیستم نامگذاری بین المللی مواد آرایشی بهداشتی که به اختصار INCI نامیده می شود، سیستمی برای نامگذاری موم ها، روغن ها، رنگدانه ها، مواد شیمیایی، ترکیبات تشکیل دهنده صابون، محصولات آرایشی و شبیه آن است که بر اساس نام علمی و کلمات انگلیسی و لاتین پایه گذاری شده است. | در مقاله سیستم بین المللی نامگذاری مواد اولیه آرایشی بهداشتی از واژه INCI استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برگ فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

لیست ترکیبات تشکیل دهنده یک محصول آرایشی بهداشتی همراه با ترکیب درصد هر یک، در برگه ای به نام برگ فرمولاسیون باید تهیه شده و به وزارت بهداشت ارائه شود. | در مقاله برگ فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی از واژه INCI استفاده شده است.
برگ فرمولاسیون باید در سربرگ شرکت تولیدکننده صادر شده باشد. نام محصول به انگلیسی به صورت کامل در این مدرک درج می شود. بهتر است هر محصول کد مشخصی داشته باشد. مواد شیمیایی تشکیل دهنده فرمولاسیون محصول باید با نام INCI درج شود و عملکرد هر یک در ستون مربوطه اعلام شود. برای مواد رنگی، درج CI Number نیز ضروری است.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی بیانگپول

0 | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی بیانگپول از واژه INCI استفاده شده است.
INCI Name : Centella Asiatica Extract مواد موثره: Asiaticoside, Asiatic acid, Madecassic acid, Madecassoside
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی روژی ایتالیا از واژه INCI استفاده شده است.
INCI name: Water, Butylene Glycol, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Riboflavin روش استفاده: برای دستیابی به برنزه شدید، محصول را در یک دوره یک هفته ای یا 10 روزه ، هر روز قبل از مواجهه با آفتاب استفاده کنید تا تولید ملانین در پوست فعالسازی شود. در هنگام مواجهه با آفتاب، از یک ضدآفتاب مناسب همراه با برنزه کننده استفاده کنید. استفاده از برنزه کننده حتی بعد از مواجهه با آفتاب نیز توصیه می شود.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: درون تنی

مطلب بعدی: گزنه هندی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !