یاسمن سفید = Jasmine 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

یاسمن سفید = Jasmine

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه یاسمن سفید، Jasmine می باشد.

یاسمن سفید چیست؟


یاسمن سفید = Jasmine
Jasmine, Jasminum officinale = یاسمن سفید، یاس سفید

واژه «یاسمن سفید» در مقالات سایت احسان حسنانی

گیاه یاسمن سفید Jasmine

گیاه یاسمن سفید یا به انگلیسی Jasmine با نام علمی Jasminum officinale یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه یاسمن سفید Jasmine از واژه یاسمن سفید استفاده شده است.
مشاهده مطلب

مواد اولیه صنایع عطرسازی

مواد اولیه طبیعی صنایع عطر سازی به دو دسته گیاهی و حیوانی تقسیم بندی می گردد. | در مقاله مواد اولیه صنایع عطرسازی از واژه یاسمین استفاده شده است.
مقطره یاسمین (jasmine absolute) تنتور یاس با استخراج توسط هیدروکربن (معمولا پترولیوم اتر) از گیاه jasninum officinate تهیه می‌شود سپس کنسانتره یاس را با استخراج با الکل به مقطره (Absolute) تبدیل می‌کنند. کنستانتره یاس در مصر، مروکو، الجزایر، ایتالیا، فرانسه، ترکیه، اسپانیا، هند و آفریقای جنوبی تهیه می‌شود با وجود این مهمترین تولیدکننده مصر و بعد مروکو می‌باشد. این گیاه بطور وسیعی کشت می‌شود و نسبت به شرایط آب و هوایی بسیار آسیب‌پذیر است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه از واژه یاسمین استفاده شده است.
ترکیب گل های سفید (لی لی، یاسمین و لوتوس) برای رطوبت رسانی به پوست
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: سیسم آیوپاک

مطلب بعدی: سرو جبلی

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !