جوجوبا = Jojoba 

تلگرام آرایشی بهداشتی تبلیغ کتاب شوینده ها

جوجوبا = Jojoba

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی


چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه جوجوبا، Jojoba می باشد.

جوجوبا چیست؟


جوجوبا = Jojoba
Jojoba, Simmondsia chinesis = جوجوبا، حوحوبا، هوهوبا
Jojoba
jojoba-og
Jojoba
jojoba
Jojoba
jojoba

واژه «جوجوبا» در مقالات سایت احسان حسنانی

مقایسه فیلترهای فرابنفش

یك ماده ضد آفتاب آلی هنگامی بیشترین میزان فعالیت را از خور نشان می دهد كه به نحو بهینه پراكنده شده باشد. | در مقاله مقایسه فیلترهای فرابنفش از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده

پوشاندن و ایجاد لایه غیرقابل نفوذ بر روی پوست، یکی از مهمترین و قدیمی ترین روش های حفظ رطوبت پوستی است که با استفاده از وازلین و روغن پارافین ایجاد می شود. پوشانندگی یا انسداد یکی از مکانیزم های مورد استفاده در محصولات مرطوب کننده است. | در مقاله اصطلاح آرایشی بهداشتی: پوشاننده، مسدود کننده از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن ها نیز از جمله پرکاربردترین مواد پوشاننده می باشند. روغن پارافین اگرچه در سال اخیر مورد استفاده موضعی داشته است ولی بی گمان روغن های طبیعی از جمله پوشاننده های پرمصرف در فرآورده های آرایشی می باشند. از جمله اسیدهای چرب ضروری که در این روغن ها وجود دارد می توان به اسید لینولئیک اشاره نمود. روغن آفتابگردان که حاوی اولئیک اسید و لینولئیک اسید می باشد، علاوه بر اثرات پوشانندگی به سرعت سد دفاعی لایه شاخی را ترمیم می کند. روغن اناگر از گیاهی به نام اناگر با نام علمی Oenothera biennis استخراج می شود حاوی اسیدهای چرب امگا- است که هم لینولئیک اسید و هم گاما لینولئیک اسید دارد. این روغن نیز با حفظ ساختار لایه شاخی و اعمال اثرات پوشانندگی یک مرطوب کننده مناسب است. روغن زیتون علاوه بر ترکیبات چرب ضروری، دارای ترکیبات آنتی اکسیدان نیز می باشد. روغن جوجوبا نیز در فرآورده های آرایشی کاربرد فراوانی دارد.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز

فلورا استرز امولینت گیاهی برگرفته از جوجوبا است که باری کاهش زبری و حالت فلس مانند پوست در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی فلوراسترز از واژه جوجوبا استفاده شده است.
 استرهای فلورا امولینت های گیاهی برگرفته از جوجوبا هستند. این امولینتها بر خلاف اغلب روغن های گیاهی، تری گلیسیرید نیستند بلکه زنجیره مستقیمی از استرهای مومی می باشند. استرهای گوناگونی در مجموعه استرهای فلورا یافت می شوند که برخی از آنها در دیگر منابع گیاهی یافت نمی شوند. این گوناگونی، فرمولاتور را قادر می سازد که با استفاده از ویژگی های بی مانند این استرها کیفیت فرمولاسیون های خود را افزایش دهد. استرهای فلورا از نظر پایداری جزء پایدار ترین امولینتها می باشند. نقطه ذوب آنها دامنه وسیعی داشته و امولینت های بسیار عالی برای فرمولاسیون های برتر مراقبت از پوست به شمار می روند. اثر آنها در کاهش خشکی ، زبری و فلسی شدن پوست و افزایش استحکام آن، همچنین در کاهش خط ها و چروک های ریز دور چشم به صورت بالینی به اثبات رسیده است. استرهای فلورا باعث می شوند که محصولات آرایشی رنگی در نقش محصولات بهداشتی مراقبت از پوست عمل نمایند ضمن اینکه از پوشانندگی بیشتری نیز برخوردارند. استرهای فلورا در حضور رنگدانه های اکسید آهن پایداری اکسیداسیونی بالایی داشته و بنابراین عمر مفید محصول آرایشی رنگی را زیاد می کنند. استفاده از استرهای فلورا برای محصولات آرایشی و بهداشتی در آمریکا، اروپا و ژاپن تایید شده است. فن آوری تولید استرهای فلورا استرهای فلورا محصولات فراوری روغن جوجوبا می باشند. مراحل فراوری روغن جوجوبا برای دستیابی به استرهای فلورا در شکل زیر نشان داده شده است. در ابتدا عمل هیدروژناسیون کامل بر روی روغن جوجوبا انجام می شود تا روغن جوجوبای کاملاً اشباع به دست آید. سپس روغن جوجوبای اشباع نشده با روغن جوجوبای کاملاً اشباع شده با نسبت های مختلف مخلوط گردیده و عمل اینتر اِستریفیکیشن (استری شدن میانی) بر روی مخلوط آنها انجام می شود تا اِسترهای مهندسی شده فلورا با خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردی ویژه ای به دست آیند.
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا

ذرات فلورا برای سوسپانسیون کردن دانه های رنگی و برای زیباسازی فرمولاسیون در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. بروشور این محصول توسط احسان حسنانی ترجمه شده است. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ذرات فلورا از واژه جوجوبا استفاده شده است.
•  تلاش جهت تنظیم کردن وزن مخصوص فاز پیوسته با وزن مخصوص ذرات (برای دستیابی به شناوری خنثی ) فقط در صورتی موثر است که محصول شما با تغییرات دمایی مواجه نشود. چرا که تفاوت در ضرایب انبساط در دماهای مختلف موجب به هم خوردن تعادل وزن مخصوص ها و در نهایت جداسازی ذرات خواهد شد. فلورازوم ها: برای حمل مواد فعال، انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلورازوم ها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و حمل مستقیم مواد فعال مانند ویتامین ها، مواد معطر، رنگدانه ها و آنزیم ها یا مواد فعال مورد نظر شما به داخل پوست هستند. فلورازوم ها بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. فلورازوم ها به شما اجازه می دهند که بدون استفاده از حل کننده یا بدون اینکه مجبور باشید شفافیت محصولتان را قربانی کنید، بتوانید یک فاز روغنی به محلول آبی اضافه نمایید. فلورازوم ها می توانند برای فرمولاسیون های عاری از روغن مناسب باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها فلورازوم ها هم در محصولات آبکشی شدنی می توانند استفاده شوند و هم در محصولات به جاماندنی . ژل های شفاف بر پایه آب ، امولسیون ها (هم روغن در آب و هم آب در روغن)، پاک کننده ها ، سیستم های بی آب و اسکراب ها نمونه های از کاربرد این ذرات می باشند. فلورازوم ها با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. گویچه های فلورا (فلوراسفیِرها ) برای انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا و برای افزایش زیبایی محصول شما فلوراسفیِرها کره های نرم و تک اندازه از استرهای جوجوبا هستند که قادر به انتقال خاصیت نرم کنندگی جوجوبا مستقیماً به داخل پوست می باشند. گویچه های فلورا بعد از به کاربردن بر روی پوست کاملاً ناپدید شده و هیچ گونه خرده ای بر جای نمی گذارند. این گویچه ها با موفقیت در سیستم های الکلی، سورفکتانی و شدیداً ویسکوز استفاده شده اند. کاربردها گویچه های فلورا اثر بخشی محصول شما را در چشم مصرف کننده مجسم می کند. فلوراسفیِرها رطوبت از دست رفته پوست را دوباره باز می گرداند. مرواریدهای فلورا (فلوراپِرل ها ) برای رسانش فعالیت چشمی و لمسی مرواریدهای فلورا ذرات کروی محکم و رنگی از جنس استرهای جوجوبا هستند که موجب زیبایی محصول شما شده و توجه خریدار را به خود جلب می کنند. فلورا پرل ها در رنگهای مختلف و با قطر متوسط 1000 میکرو متر عرضه می شوند. فلوراپرل ها برای فرمولاسیون های ماساژ و لایه برداری انتخاب مناسبی هستند زیرا وقتی بر روی پوست مالیده می شوند آن را به صورت یکنواخت ماساژ می دهند. مرواریدهای فورا «رنگ واضح و برجسته» ای در فرمولاسیون شما قرار می دهند تا محصولتان در قفسه فروشگاه بیشتر جلب توجه کند. کاربردها مرواریدهای فلورا برای به کارگیری در فرمولاسیون های آبکشی شدنی مانند ژل های دوش ، بافرهای بدن و پاک کننده های صورت مفید هستند. دانه های فلورا ( فلورابیدها ) برای لایه برداری ملایم و موثر از پوست دانه های فلورا ریز کره های محکم از استرهای جوجوبا هستند که پوست را به ملایمت اما به طور موثری لایه برداری می کنند. اندازه ذرات دانه های فلورا به طوری طراحی شده که سلولهای مرده روی سطح پوست را به شکل بهینه ای بزداید. برخلاف اغلب پودرهای حبه ای یا پوسته های فندق فلورابیدها به گونه ای ساخته شده اند که آلودگی میکروبی نمی تواند وارد پوست شود. کاربردها فلورابیدها برای اسکراب های بدن و صورت، ژل های دوش ، محصولات شستشوی دست و پا و ... مناسبند. با موفقیت در سیستم های حاوی الکل و همچنین حاوی سورفکتانت به کاربرده شده اند. دانه های فلورا از سال 1986 در محصولات آرایشی به کاربرده می شده اند.
برخلاف دیگر لایه بردارهای رایج که موجب خارش و بریدگی ریز پوست می شوند، فلورابیدها ذرات کروی هموار هستند. فلورابیدها با اینکه ناراحتی های دیگر لایه بردارها را ایجاد نمی کنند، اما به اندازه آنها اثر بخشی دارند. دانه های فلورا علاوه بر لایه برداری از پوست، لایه ای از استرهای جوجوبا بر روی پوست برجای گذارده و پوست را نرم می کنند. مشخصات
مشاهده مطلب

اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22

ترکیبی از روغن جوجوبا و ماکادمیا به نام L22 ساخته شده که ادعا می شود مشابه لیپیدهای یک فرد جوان 22 ساله است و به عنوان امولینت در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. | در مقاله اکتیو آرایشی بهداشتی ال 22 از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن جوجوبا یک ترکیب Liquid Wax است که از تخم گیاه جوجوبا به دست می آید و و شباهت زیادی به سبوم پوست انسان دارد.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی اینگرید میه از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی لومن

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی لومن از واژه جوجوبا استفاده شده است.
موم بادام و روغن جوجوبا در کرم پیلینگ لایه بردار دو مرحله ای
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی مای

| در مقاله برند آرایشی بهداشتی مای از واژه جوجوبا استفاده شده است.
عصاره های گیاهی آلوئه ورا، جوجوبا و ماده مؤثر آلفا بیسابولول
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال

پلاسنتا وژتال یا جفت گیاهی، حاوی کنسانتره مواد مغذی ضروری مثل اسیدهای آمینه، پرولین و هیدروکسی پرولین، پپتیدها، ترانس المنت ها، نیتروژن و فسفر هستند که در زیر مادگی گیاهان قرار دارد. پلاسنتا وژتال توسط یک دکتر داروساز به نام برنارد گیلو کشف شد. این کشف ابتدا در بیمارستان ها برای درمان سوختگی ها و بعدها برای به کار گیری در محصولات آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار گرفت. | در مقاله برند آرایشی بهداشتی پلاسنتا وژتال از واژه جوجوبا استفاده شده است.
دانه های ریز جوجوبا (از بین برنده سلول های شاخی و مرده)
مشاهده مطلب

گیاه جوجوبا Jojoba

گیاه جوجوبا یا به انگلیسی Jojoba با نام علمی Simmondsia chinesis یکی از گیاهان دارویی است که در صنایع آرایشی بهداشتی و عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد. | در مقاله گیاه جوجوبا Jojoba از واژه جوجوبا استفاده شده است.
مشاهده مطلب

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. | در مقاله دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی از واژه جوجوبا استفاده شده است.
روغن جوجوبا از میوه گیاه جوجوبا گرفته می شود و نرم کنندگی بسیار خوبی دارد. بر خلاف سایر روغن های گیاهی، روغن جوجوبا شباهت زیادی به چربی پوست انسان (سبوم) دارد.
مشاهده مطلب


مطلب قبلی: التهاب

مطلب بعدی: کراتینوسیت

مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



اگر مطالعه این مطلب برایتان مفید بود، روی دکمه زیر کلیک کنید !