کره کاریته = karite  

کره کاریته = karite

نویسنده:

ehsan hosnani
گردآوری، ترجمه و نگارش: احسان حُسنانی




چکیده: معادل انگلیسی کلمه یا واژه کره کاریته، Karite می باشد.

کره کاریته چیست؟


کره کاریته = Karite


واژه «کره کاریته» در مقالات سایت احسان حسنانی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی

دایره المعارف مواد اولیه فعال محصولات آرایشی بهداشتی و نکات مهم در رابطه با مصرف آن ها نام کتابیست 250 صفحه ای که توسط پروفسور محمدرضا شاه بنده استاد مدعو دانشگاه لندن نوشته شده و چاپ دوم آن در سال 95 توسط انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی آن انجام شد. در این کتاب، اکتیوهای مهم صنایع آرایشی بهداشتی به ترتیب حروف الفبا به صورت اجمالی معرفی شده است. تعدادی از ترکیبات معرفی شده در این کتاب، در این صفحه به همراه خلاصه ای از آن با کمی اضافات و تغییرات که توسط احسان حسنانی انجام شده، معرفی می گردد. برای سفارش این کتاب، به فروشگاه اینترنتی سایت مراجعه کنید.
مشاهده مطلب

معرفی محصولات آرایشی بهداشتی: محصولات اناگرین

محصولات اناگرین در کشور فرانسه تولید می شوند. مالکیت این برند در سالهای اخیر چندین بار دست به دست شده و هر بار بسته بندی آن تغییرات زیادی نموده است.
 •  کره کاریته (شی آ باتر): مغذی و محافظ پوست
مشاهده مطلب

معرفی گروه های محصولی آرایشی بهداشتی: رازشب

کرم موی مرطوب کننده راز شب فیتو سکرت دو نویی را می توانید شب ها روی مو بزنید و بخوابید. فایل اطلاعات فنی این محصول توسط احسان حسنانی تدوین شده است.
 Butyrospermum Parkii (Shea) Butter کره کاریته (1%): ماده بسیار مغذی
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی ایوروشه


 سوفورین گیاهی به دست آمده از بوته گیاه فاوونتا متعادل کننده و محافظ پوست حساس، به کار رفته در محصولات اکتیو سنسیتیو ایوروشه کره کاریته و سیلیسیوم برای رفع ترک های پوستی ناشی از تغییر وزن
مشاهده مطلب

برند آرایشی بهداشتی بوتگاورد


 کره کاریته یا شی آ باتر
مشاهده مطلب

واژه «کره کاریته» در منابع و ترجمه های احسان حسنانی


BUTYROSPERMUM PARKII — Shea Butter. Butter obtained from the nuts of the mangifolia tree in Central Africa, also known as karite butter or African butter. A superb emollient, high in fatty acids and other nutrients, it is an ideal ingredient for skin moistur- izers, sun care products and hair conditioners. (INCI dictionary)
Juniper Berries – Juniperus communis Karite Butter – Butyrospermum parkii Kava Kava – Piper methysticum (INCI dictionary)


natural butters
شی آ باتر (کره کاریته) و کره ایلیپ جزء کره های طبیعی با خاصیت تغذیه پوست محسوب می شوند.


مطلب قبلی: کائولین

مطلب بعدی: کمپلکس کراتین


scent marketing
مطلب فوق را در شبکه های اجتماعی زیر با دوستانتان به اشتراک بگذارید



درصورتی که این مطلب برای شما مفید است با کلیک روی لینک زیر آن را حمایت و توصیه کنید